HVAD NU, HVIS DU KUNNE LEVE HVER DAG, 
SOM VAR DET EN ALL INCLUSIVE FERIE?

Det kan du godt, og det er lige præcis dét, vi lærer dig på vores 2-dages weekend-event New Heights!

New Heights er for dig der:


 • Drømmer om at få teknikker og viden om, hvordan du kan afslutte de projekter, du sætter i søen - uden at miste gejsten undervejs
 • Gerne vil have en dag, hvor dine behov er i fokus, og hvor du ikke skal tænke på alle andres behov
 • Vil finde ind til din passion, og lære, hvordan du kan få det meste ud af dit liv 


Vi giver dig svarene på ovenstående til 'all inclusive'-oplevelsen, som forandrer dit liv.


Hvornår: 17. - 18. november

Sted: Norddigesvej 2, 8240 Risskov
Pris: 2.495,-
Inklusiv fuld forplejning begge dage og gratis parkering.

KU’ DET HER GODT VÆRE DIG?

 • Du er frustreret over, at du ikke bliver anerkendt for din indsats af din chef, kollegaer, partner og børn, og du vil gerne lære, hvordan du kan blive set og hørt. 
 • Dit arbejde tager al din tid, og du brænder egentlig ikke for det – du drømmer om at genfinde din passion, men mangler mod og tro på, at det kan lade sig gøre. 
 • Du føler dig nogle gange som en fiasko, fordi du ikke når det, du sætter dig for - måske fordi gejsten forsvinder undervejs?
 • check
  Du er et stort spørgsmåltegn, når folk spørger, hvad der motiverer dig (fordi du bruger jo det meste af tiden på at tænke på alle andres behov).
 • check
  Eller sagt helt enkelt: Du savner at mærke dig selv. Du savner at have dine behov i fokus, og i bund og grund mangler du bare at finde ind til din passion.

Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående, så vil vi gerne fortælle dig meget mere om, hvorfor New Heights er det helt rigtige for dig. Det kommer vi til. Først synes vi lige, at du bør tage og se videoen her, så du kan se, at det ikke bare er noget, vi siger.


HØR HVAD DELTAGERNE HAR SAGT OM NEW HEIGHTS

HAR DU NOGENSIDEN PRØVET AT...

Sidde til et møde på arbejdet og tænke: "Hvad laver jeg egentlig her? Er det virkelig det her, jeg skal bruge resten af mit arbejdsliv på?"


Eller har du oplevet, at du har mistet kontakten til venner og veninder, fordi 'I er gledet fra hinanden'? Ender du relativt ofte i et skænderi med din partner - uden helt at vide hvorfor - og er du nogle gange lidt for irriteret på din familie eller kollegaer?


Vi har nok alle prøvet ovenstående i større eller mindre grad, men kunne det ikke være rart, hvis du kunne slippe bekymringerne og frustrationerne?


Livet er for kort til at tænke, at noget skal være anderledes eller bedre - og det er bestemt også for kort til, at vi skal rende rundt og slå os selv oven i hovedet.


Så hvad nu hvis du kunne leve dit liv, som var du på en lang all inclusive ferie, hvor du får alle dine behov dækket, hvor hele familien er glad - og hvor DU får alle dine behov dækket? 


Vi har sat 2-dages eventet New Heights i verden for at give dig redskaberne til lige netop at lære de teknikker og metoder, der skal til for, at du kan blive stjernen i dit liv.


Vi vil guide dig til at få udryddet alle forhindringer og undskyldninger, og vi guider dig i en retning, der sikrer, at du når dine mål og bliver bevidst om, hvad der motiverer dig.

Psst... Er du nysgerrig på at høre, hvem 'vi' er? Mød os lidt længere nede på siden...

Bliv stjernen
i dit eget liv

PÅ NEW HEIGHTS FÅR DU....

 • Den stærkeste opskrift på at sætte mål, du faktisk når
 • Større kontakt til dig selv
 • Langstids-lykkefølelsen som en permanent tilstand i dig
 • En dybere forståelse for, hvad manifestation er, og hvordan du arbejder med det i praksis
 • Et genialt system, du kan hive frem igen og igen og opnå nye resultater med
 • Power, dyb tilfredshed og en feel-good-følelse helt ind i cellerne
 • Bevidsthed og transformation af dine hæmmende mønstre
 • Stjernemodellen som din nye succes-følgesvend
 • Du lærer praktisk, hvad du egentlig skal gøre - vi sætter handling på tingene; vi snakker ikke bare
 • En fastlagt, klar og konkret strategi for det område af dit liv, hvor du trænger allermest til optimering og succes

Og du vil kunne:

 • Give fuldstændigt slip på udfordringerne, du står i
 • Tage førertrøjen på og blive din egen medspiller i stedet for modspiller
 • Videregive alle dine guldkorn til familie, venner og kollegaer, så også de får succes
 • Blive stjernen i dit eget liv én gang for alle

Vi hjælper dig hele vejen i mål med vores:

MIND TRAINING – Banebrydende ny teknik til integration af positive, støttende succesoverbevisninger, der hjælper dig med at blive klar til at modtage succes i dit liv.


BRAIN TRAINING – En revolutionerende metode fra USA, som skaber synkronicitet mellem din højre og din venstre hjernehalvdel, så du bliver mere modtagelig over for succes.


VISUALISERING – Guidet meditation som du skal lytte til dagligt, så du helt ned på celleplan får omkodet og skabt succes helt ud i alle kroge af din krop.


Derudover præsenterer vi dig også for Stjernemodellen. En model, der hjælper dig med at få stjernesucces og komme i mål med dine drømme.


Der er nemlig 3 ting der holder dig tilbage fra at nå dine mål:

 1. Du har ubevidst en stærk trang til at blive, hvor du er – at bevare status quo – og det fælder dig på vejen til målet.
 2. Din hjerne vil derfor hellere lade dig blive, hvor du er end at lade dig gå efter succesen.
 3. Og gennemgår du samtidig det hele alene, så er dine chancer for at opdage, hvad der er i spil, mikroskopiske.

ER DU KLAR TIL AT PÅTAGE DIG FØRERTRØJEN OG BLIVE STJERNEN I DIT EGET LIV?

Vi, Christina og Charlotte, er begge autoriserede psykoterapeuter, og vi har i mere end 10 år drevet Life Academy og hjulpet mennesker til et bedre liv. Flere end 10.000 har deltaget på vores kurser og uddannelser og gennem arbejdet med dem, har vi opdaget, at der er én krystalklar – og yderst uhensigtsmæssig – grund til, at mennesker ikke kommer i mål.


Grunden er, at du anvender en ubevidst strategi eller følger et mønster, som afgør, hvorvidt du:

 • Har et job du elsker, eller et du er træt af
 • Har overskud på kontoen eller er i konstant overskud
 • Er i et sundt parforhold, eller altid jagter de forkerte
 • Føler dig trist eller sprængfyldt med glæde hver dag


Men hvordan ændrer du så strategi? Og hvordan bliver du bevidst om, hvad der motiverer dig?

Vi har svaret! Og det har vi, fordi vi netop har arbejdet med tusindvis af mennesker gennem livskriser og personlige udfordringer. Netop derfor er det også os, der underviser dig begge dage. Vi deler simpelthen ud af alle vores guldkorn - og vi gør det i et letforståeligt og sjovt sprog, så alle kan være med!


Så er du klar til to hele dage, hvor du er i centrum, og hvor vi guider, motiverer og coacher dig til at leve et liv i ro, balance og med passionen i centrum? Så klik på knappen herunder og køb din billet til to energifyldte dage med lækker forplejning, gratis parkering og masser af oplevelser!

DATO & TID

Lørdag den 17. november 2018 kl. 10-17
Søndag den 18. november 2018 kl. 10-17

STED

Afholdes i Aarhus hos Life Academy
Norddigesvej 2, 8240 Risskov

PRIS

2.495 kr.

For de penge får du:

 • Morgenbrød, frokost samt eftermiddagskaffe og kage
 • Kaffe, te og isvand under hele eventen

Det er allerede nu, du skal trække i førertrøjen og besvare et rimelig simpelt spørgsmål:

Er du klar til at klikke på den her knap og tage dit liv til det næste niveau, hvor stjernesucces vil blive kendetegnet for alt i dit liv?

Charlotte og Christina har undervist i, set og mærket, hvad der giver power til at skabe personlig udvikling, vækst og indsigt for mennesker med vidt forskellig baggrund, alder og vilkår. Deres mål er at hjælpe mennesker til at tage ejerskab over deres eget liv. Derfor har de skabt Life Academy, som har eksisteret i mere end 10 år, og som i dag er en af Danmarks førende akademier inden for uddannelser og kurser i personlig udvikling.


Life Academy ApS - Norddigesvej 2, 8240 Risskov - Tlf: 42 42 71 70 - Mail: info@lifeacademy.dk - Web: www.lifeacademy.dk

More...