Kom videre med en uddannelse i personlig udvikling

Kom videre med en uddannelse i personlig udvikling

Vil du gøre en forskel?

Har du nogensinde tænkt, at du savner mere… mening? Den slags mening, som ting kan give, når man virkelig forstår dem - eller den slags mening, der kan føles og mærkes som et livsformål?


Når du passerer dørene hos os, ankommer du til et udviklingsunivers, hvor kompetente undervisere tager imod dig på dette første skridt af din rejse. Om du higer efter at hjælpe andre, eller brændende ønsker at forstå dig selv, så står vi klar til at tage rejsen sammen med dig.


Det gør vi, fordi vi på egen krop har mærket, hvad det vil sige at udvikle sig. Vi ved, at udvikling handler om dig. Netop derfor er lethed, ufordømmenhed, nysgerrighed og glæde den tilgang, vi har valgt. Det er en tilgang, der garanterer, at vi ser dig lige der, hvor du er – og at det er derfra, vi møder dig – uanset livssituation.


Vores uddannelser tager videnskabeligt udgangspunkt i den eksistentielle-humanistiske psykologi, der er bygget på den grundtanke, at vi alle former vores egen personlighed og eget liv gennem de valg, vi tager. Dermed sagt: Vi tror på menneskets fri vilje, valg, ansvar, angst og frihed.


Som studerende her vil du blive taget i hånden af undervisere, der kan støtte dig i din faglige og personlige uddannelse. Det vil de, mens du lærer, hvordan du kan forme dit eget liv. Du lærer den ydmyghed og forståelse, der skal til, for at du kan hjælpe og motivere andre til at være stærke, mærke efter og nå de mål og drømme, de har behov for at nå.  

Life Academy er et rent hjerterum, 

hvor der er plads til

læring og udfoldelse.“

Anne Dagø

EP Psykoterapeut

Life Academy har uddannet

mere end 312 Coach og Terapeuter

Life Academy har uddannet

 111 Psykoterapeuter

Et højt fagligt niveau

Vores uddannelse er evalueret af Reflektor. Det betyder, at uddannelsen har et højt, fagligt niveau, og det er din garanti for, at uddannelsen er anerkendt, og at du kan gå ud og bruge uddannelsen bagefter.


Med evalueringen følger også krav til dem, vi optager, og det skal kun ses som en fordel for dig som studerende. Det betyder nemlig, at du er garanteret at få et lige så stort udbytte, som du forestiller dig. 

&

Coach

Terapeut

UDDANNELSESSTART 

19. september 2019 i Aarhus

24. oktober 2019 i København

Har du nogenside tænkt,
at der mangler en mening med det hele?

Hvis du kan sige ja til ovenstående, så har du måske også tænkt, at du savner at mærke passionen?  Måske trænger du til at (gen)finde gnisten og motivationen i det, du lægger din tid og dine kræfter i? Det kan også være, at du savner en større forbindelse mellem din krop, sind og ånd?


Hvis du:

 • Er på jagt efter det, der rører dig helt ind i hjertet, og som virkelig giver mening
 • Mangler en forbindelse mellem din krop og din psyke
 • Søger et netværk af mennesker, som ved, hvad du taler om

Så er vores coach og terapeut-uddannelse lige noget for dig. Her får du først og fremmest redskaberne til at arbejde professionelt som coach og/eller terapeut ved hjælp af støttende og motiverende dialog.


Men det er slet ikke alt! 


På uddannelsen har vi nemlig også fokus på at finde og udfolde DIT unikke potentiale. Vi hjælper dig med at skabe og indgå i et åbent, givende og motiverende samspil med andre, og herigennem lærer du at skabe en sund og succesfuld tilværelse som coach og terapeut.


Tidligere følte jeg mig ikke god nok og var meget skeptisk over for mine egen kunne og egenskaber. Det har jeg arbejdet med i gruppeterapi og egenterapi, så det nu er helt væk, og jeg har tillid og tro på mig selv.

Helle Rasmussen

EP Coach og Terapeut

&

Coach

Terapeut

På Life Academy vil du finde en lykkefølelse, som du ikke kan finde andre steder.

Inge-Lise Bengtsen

EP Coach og Terapeut

Hvad nu, hvis du kunne komme hjem i dig selv?

Rigtig mange af os går rundt og søger efter en større mening med vores liv.


Vi har måske valgt karriere efter, hvad vores familie og omgivelser forventede af os på daværende tidspunkt, og nu sidder vi fanget i et hamsterhjul, hvor den ene dag tager den anden.


Du kan helt sikkert huske alle de drømme, der tog dig på fantastiske tankerejser, hvor du forestillede dig livet på én helt bestemt måde. Hvis du nu er vågnet op og tænker: "Jamen intet er jo blevet, som jeg forestillede mig", og hvis du egentlig bare føler, at du tæller dagene til du kan sige dit job op eller gå på pension, så overvej lige om resten af dit liv virkelig skal gå på den måde.


Hvis du er en af de mange mennesker, som faktisk altid har haft en underliggende drøm om at gøre en forskel for andre, at lave noget meningsfyldt, eller hvis du har drømt om at have en karriere, hvor du selv tilrettelægger dagene, så skal du vide, at du har muligheden nu - vi står klar til at støtte dig.

Uddannelsen er for dig der:

 • Ønsker konkrete værktøjer til at nå et lag dybere i din personlige udvikling
 • Ønsker større forståelse og indsigt i andres udvikling
 • Ønsker at bruge de terapeutiske værktøjer aktivt i din karriere

Drømmer du om at lære det her:

 • At støtte og motivere mennesker i deres personlige udvikling?
 • At finde og udfolde DIT unikke potentiale som coach og terapeut?
 • At skabe og indgå i et åbent, givende og motiverende samspil med andre?

Det er nogle af de ting, du lærer på vores uddannelse til coach og terapeut, men du lærer jo så meget mere end det, og det vil vi meget gerne fortælle dig om på vores infomøde. Inden da er du dog måske nysgerrig på, hvordan undervisningen er tilrettelagt, så det vil vi gerne lige løfte sløret lidt for her.


Vi tror på, at du lærer mest ved selv at prøve tingene af, for hvis det hele bare er noget, der står i bøgerne eller noget en underviser ved en tavle siger, kan det hurtigt blive virkelighedsfjernt. Derfor baserer vores læringssyn sig på autencitet og visualisering.


Det betyder, at hele undervisningen er baseret på, at du skal:

- Se det

- Prøve det

- Mærke det

- Understøtte andre


Men vi kan ikke undgå, at der bliver lidt tavleundervisning. Vi har dog gjort undervisningen til et effektivt mix af:
– Oplæg
– Træning og præsentationer
– Interaktive, reflekterende og bevidsthedsudvidende øvelser


Undervisningsformen sikrer, at du med udgangspunkt i din unikke energi og power udfolder dit særlige talent som coach og terapeut. Der er én underviser samt én trainee (tidligere studerende) på hvert level, hvilket sikrer optimal indlæring.


Samlet set tager uddannelsen 2 år og består af 2x6 levels af hver 4 dages varighed. Mellem de 12 levels er der en række færdighedstræninger, supervisionsforløb og egenterapiforløb, der fungerer som din og dine medstuderendes øvebane.

STARTDATO

19. september 2019 i Aarhus

24. oktober 2019 i København

STED

Aarhus eller København

PRIS

Uddannelsesgebyret er kr. 39.400 pr. år 

Pris pr. egenterapi kr. 1.000.


Fakta om uddannelsen

 • Uddannelsen varer 2 år (6 levels pr. år).
 • Hvert level strækker sig over 4 dages undervisning per gang. De er jævnt fordelt over hele året.
 • De 12 levels foregår fra torsdag-søndag fra kl. 10.00 – 16.30, søndag dog 10-16.
 • Der stilles krav om et supervisionsminimum på 9 dage à 6 timer pr. år (= 54 lektioner).
 • Der stilles krav om egenterapisessioner (4 stk. pr. år) og gruppeterapisessioner (6 stk. pr. år), samt obligatoriske terapidage (4 dage à 6 timer pr. år). I alt bliver det 43 lektioner egenterapi/selvrefleksion.
 • Der stilles krav om 100 timers (= 133 lektioner) færdighedstræning per år.
 • Uddannelsessted: Life Academy i Risskov ved Aarhus.

Infomøde om uddannelsen til coach og terapeut

Hvis du nogensinde har tænkt over, hvorfor du er, som du er, og hvis du nogle gange fordyber dig i tanker om, hvordan mennesket fungerer og adskiller sig fra hinanden, så vil vi meget gerne byde dig velkommen i Life Academys fantastiske univers.


Hos os har alle det til fælles, at de elsker mennesker og personlig udvikling, så hvis du bliver tændt ved tanken om hele det sammensurium af følelser, historier, baggrunde og opvækster, der definerer, hvem vi er, så er det her, du finder dit fællesskab.


Er du klar til at rykke din personlige udvikling og samtidig lære teknikker, der giver dig titlen som coach og terapeut - og måske senere psykoterapeut? Vil du gerne hjælpe andre med at finde den rette kurs?


Så klik herunder og tilmeld dig vores infomøde og hør meget mere om, hvad vores uddannelse kan tilbyde dig.

Kom til infomøde i

Aarhus

Kolding

KøbenhavnPsykoterapeut

UDDANNELSESSTART 

Januar og august i Aarhus


Psykoterapeut

UDDANNELSESSTART 

21. september i Aarhus

28. september i København

Vil du opgradere din faglighed?

Psykoterapeutuddannelsen er en 2-årig overbygning for dig, der allerede har en kortere, relevant uddannelse som coach, terapeut eller lignende. Har du vores uddannelse til coach og terapeut, kan du dermed starte direkte på psykoterapeutuddannelsen. 


Uddannelsen er for dig der:

 • Vil arbejde professionelt som psykoterapeut, eller dig som vil efteruddanne sig og opgradere sin faglighed 
 • Har brug for redskaber og kompetencer, så du kan hjælpe ved hjælp af støttende og udviklende kommunikation. 
 • Søger et netværk af mennesker, du kan udvikle dig sammen med og knytte faglige og personlige relationer til

Lyder det som noget for dig? Så vil vi meget gerne fortælle dig mere til vores infomøde, som du kan tilmelde dig ved at klikke på knappen herunder. 


Her vil du blandt andet få eksempler på metoder fra undervisningen, få mulighed for at stille alle de spørgsmål, du måtte brænde inde med, og du har mulighed for at møde enten en nuværende eller tidligere studerende.


„ Jeg ville gerne have en efteruddannelse, hvor jeg kunne komme dybere, men synes at uddannelserne blev for teoristiske.

Jeg ville gerne have en uddannelse, der kunne harmonere med min spirituelle side. Det kan uddannelsen hos Life Academy.

Lisbeth Hansen

EP Coach og Terapeut

„Natalia har evnen til at være 'det'hun underviser i, og det gør

undervisningen mere autentisk.“

Gitte Møller

EP Psykoterapeut

Du bliver undervist af eksperter

Vil du have adgang til undervisning, personlig vejledning og sparring med erfarne undervisere og eksperter på feltet?


Vores undervisere deler gavmildt og målrettet ud af deres viden om coaching, terapi, kommunikation og udvikling, og hos os finder du et trygt sted, hvor du helt risikofrit kan øve dig og få teoretisk viden, konstruktiv feedback og opbakning.


Vi giver dig konkrete og håndgribelige udviklingsværktøjer, som du kan trække på - uanset om det er som professionel psykoterapeut, eller om det er som skolelærer, pædagog, rådgiver eller konsulent.

Vælg uddannelsen hvis

Du har måske en god grundlæggende forståelse for, hvorfor mennesker gør, som de gør, men du ønsker at opnå større forståelse for - og indsigt i - andres udvikling.


Uddannelsen er oplagt for dig, der ønsker at starte en professionel tilværelse som psykoterapeut, men vi har også mange studerende, der ønsker at bruge uddannelsen i forbindelse med deres nuværende arbejde.


Vidste du iøvrigt, at der er mulighed for bruttolønsordning?


Det betyder, at du kan betale en del af din uddannelse over lønnen før skat. Det kan du høre meget mere om til vores infomøde.


Her vil vi også komme ind på, hvilke konkrete værktøjer du får undervejs på uddannelsen. En del af uddannelsen handler også om, at du skal nå et lag dybere i din egen personlige udvikling, for det er herigennem, at du virkelig kan få indsigten i den udvikling andre gennemgår.


Du skal altså vælge uddannelsen, hvis du:

 • Vil arbejde professionelt som psykoterapeut
 • Vil guide og vejlede mennesker i livskrise
 • Ønsker en uddannelse der kombinere forskellige terapiformer

På uddannelsen lærer du:

 • At finde og udfolde dit unikke potentiale som psykoterapeut
 • At blive bevidst om din rolle som psykoterapeut
 • At skabe en sund og succesfuld tilværelse som professionel psykoterapeut

Det er nogle af de ting, du lærer på vores uddannelse til psykoterapeut, men du lærer jo så meget mere end det, og det vil vi meget gerne fortælle dig om på vores infomøde. Inden da er du dog måske nysgerrig på, hvordan undervisningen er tilrettelagt, så det vil vi gerne lige løfte sløret lidt for her.


Vi tror på, at du lærer mest ved selv at prøve tingene af, for hvis det hele bare er noget, der står i bøgerne eller noget en underviser ved en tavle siger - så kan det hurtigt blive virkelighedsfjernt. Derfor baserer vores læringssyn sig på autencitet og visualisering.


Det betyder, at hele undervisningen er baseret på, at du skal:

- Se det

- Prøve det

- Mærke det

- Understøtte andre


Men vi kan ikke undgå, at der bliver lidt tavleundervisning. Vi har dog gjort undervisningen til et effektivt mix af:
– Oplæg
– Træning og præsentationer
– Interaktive, reflekterende og bevidsthedsudvidende øvelser


Undervisningsformen sikrer, at du med udgangspunkt i din unikke energi og power udfolder dit særlige talent som coach og terapeut. Der er én underviser samt én trainee (tidligere studerende) på hvert level, hvilket sikrer optimal indlæring.


Uddannelsen tager 2 år og består af 2×6 levels af hver 2 dages varighed. Mellem de 12 levels er der en række færdighedstræninger, supervisionsforløb og egenterapiforløb, der fungerer som din og dine medstuderendes øvebane.

Hvis du mærker i hjertet, at det er noget, du kunne tænke dig, og hvis du elsker livet, så gør det.“

Inge-Lise Bengtsen

EP Coach og Terapeut

STARTDATO

19. september 2019 i Aarhus

24. oktober 2019 i København

STED

Life Academy, Norddigesvej 2, 8240 Risskov.

Life Academy København, AstrologiHuset, Teglværksgade 37, 4 th, 2100 København.


PRIS

34.000 kr. pr. år som inkluderer:

 • 6 undervisningsmoduler á 2 dage
 • 4 obligatoriske terapidage
 • 9 supervisionsdage
 • 4 gruppeterapier á 2 timer

Fakta om uddannelsen

 • Overbygningsuddannelsen varer 2 år (6 levels pr. år).
 • Der undervises i 2×6 levels á 2 dages varighed, som er jævnt fordelt over året.
 • De 12 levels foregår på hverdage fra kl. 10.00 – 16.30.
 • Der stilles krav om færdighedstræning/praktisk erfaring minimum 75 timer (= 100 lektioner) pr. år mellem de 6 levels.
 • Der stilles på begge år (3. og 4. år) krav om supervision minimum 9 dage à 6 timer pr. år (= 54 lektioner).
 • Der stilles på begge år (3. og 4. år) krav om minimum 4 gruppeterapisessioner á 2 timer pr. år samt 4 terapidage à 6 timer (i alt 33 lektioner egenterapi/selvreflektion).
 • Du kan tage din uddannelse i Aarhus.
  Tilmelding til overbygningen vælges for et år af gangen.
 • Infomøde om uddannelsen til psykoterapeut

  Hvis du nogensinde har tænkt over, hvorfor du er, som du er, og hvis du nogle gange fordyber dig i tanker om, hvordan mennesket fungerer og adskiller sig fra hinanden, så vil vi meget gerne byde dig velkommen i Life Academys fantastiske univers.


  Hos os har alle de til fælles, at de elsker mennesker og personlig udvikling, så hvis du bliver tændt ved tanken om hele det sammensurium af følelser, historier, baggrunde og opvækster, der definerer, hvem vi er, så er det her, du finder dit fællesskab.


  Er du klar til at rykke din personlige udvikling og samtidig lære teknikker, der giver dig titlen som coach og terapeut - og måske senere psykoterapeut? Vil du gerne hjælpe andre med at finde den rette kurs?


  Så klik herunder og tilmeld dig vores infomøde og hør meget mere om, hvad vores uddannelse kan tilbyde dig.

  Kom til infomøde i

  Aarhus

  Kolding

  København

  Mød dine faste

  undervisere

  Psykoterapeut

  Kristina Damgaard


  7 års erfaring som psykoterapeut og underviser hos Life Academy

  Underviser på Coach og Terapeutuddannelsen i Aarhus


  Læs Kristinas CV

  Psykoterapeut

  Natalia Nørgaard Bach


  14 års erfaring som psykoterapeut

  6 års erfaring som underviser hos Life Academy

  Underviser på Coach og Terapeut- samt Psykoterapeutuddannelsen i Aarhus og København


  Læs Natalias CV

  Udover dine faste underviserer,
  kan du i løbet af din uddannelsen møde:

  • Uddannelsesleder og studievejleder Heidi Brund Laursen
  • Dorte Trønning
  • Lis Goberg
  • check
   Christina Strøhl
  • check
   Birgit Lykke Jørgensen
  • Sasja Stainov Thrane
  • Samira Ghaus
  • Samt flere eksterne eksperter


  Du kan også få det her ud af din uddannelse


  Hvis du mærker i hjertet, at det er noget du kunne tænke dig, og hvis du elsker livet, så gør det, fordi du får så meget mere ud af dit liv. Det viser sig, at du indeholder så mange ressourcer som er uudfoldet, og ved at du går ned i kroppen og mærker efter i hjertet, vil du udfolde hele dit potentiale.

  Inge-Lise Bengtsen


  Jeg har altid haft en interesse for at arbejde med mennesker og særligt med unge og børn, og jeg ville gerne have en efteruddannelse, hvor jeg kunne komme dybere, men jeg synes, at uddannelserne blev for teoristiske. Jeg ville gerne have en uddannelse, der kunne harmonere med min spirituelle side. Det kan  uddannelsen, fordi den passer til mig som person.

  Lisbeth Hansen


  Når du kommer ind i den gode energi, der er her, så rykker du dig helt automatisk, fordi du mærker at det føles godt at have det godt. Når du så er et sted hvor det føles skidt, vil du derhen, hvor det føles godt igen, og du opsøger helt naturligt det sted.

  Maria Søborg

  HØR HVAD maria har fået ud af uddannelsen

  1. år
  • Level 1: 24. – 27. februar 2022
  • Level 2: 21. – 24. april 2022
  • Level 3: 9. – 12. juni 2022
  • Level 4: 11. – 14. august 2022
  • Level 5: 15. – 18. september 2022
  • Level 6: 10. – 13. november 2022

  2. år

  • Level 7: 12. – 15. januar 2023
  • Level 8: 9. – 12. marts 2023
  • Level 9: 11. – 14. maj 2023
  • Level 10: 17. – 20. august 2023
  • Level 11: 28. september – 1. oktober 2023
  • Level 12:
   • Skriftlig eksamen: 7. november 2023
   • Mundtlig eksamen og translokation: 5. december 2023
  1. år
  • Level 1: 28. – 31. oktober 2021
  • Level 2: 9. – 12. december 2021
  • Level 3: 13. – 16. januar 2022
  • Level 4: 3. – 6. marts 2022
  • Level 5: 7. – 10. april 2022
  • Level 6: 19. – 22. maj 2022

  2. år

  • Level 7: 25. – 28. august 2022
  • Level 8: 29. september – 2. oktober 2022
  • Level 9: 17. – 20. november 2022
  • Level 10: 26. – 29. januar 2023
  • Level 11: 30. marts – 2. april 2023
  • Level 12:
   • Skriftlig eksamen: 15. maj 2023
   • Mundtlig + translokation: 19. juni 2023

  3. år

  Afventer datoer

  4. år

  Afventer datoer

  1. år
  • Level 1: 25. – 28. februar 2021
  • Level 2: 15. – 18. april 2021
  • Level 3: 3. – 6. juni 2021
  • Level 4: 5. – 8. august 2021
  • Level 5: 23. – 26. september 2021
  • Level 6: 25. – 28. november 2021

  2. år

  • Level 7: 6. – 9. januar 2022
  • Level 8: 10. – 13. marts 2022
  • Level 9: 21. – 24. april 2022
  • Level 10: 11. – 14. august 2022
  • Level 11: 6. – 9. oktober 2022
  • Level 12:
   • Skriftlig eksamen: 3. november
   • Mundtlig eksamen og translokation: 28. november 2022

  3. år

  • Level 3.4: 24. – 25. januar 2023
  • Level 3.5: 14. – 15. marts 2023
  • Level 3.6: 23. – 24. maj 2023
  • Level 4.1: 22. – 23. august 2023
  • Level 4.2: 10. – 11. oktober 2023
  • Level 4.3: 14. – 15. november 2023

  4. år

  • Level 4.4: 23. – 24. januar 2024
  • Level 4.5: 12. – 13. marts 2024
  • Level 4.6: 21. – 22. maj 2024
  • Level 3.1: 20. – 21. august 2024
  • Level 3.2: 22. – 23. oktober 2024
  • Level 3.3: 19. – 20. november 2024

  Mundtlig eksamen + translokationsfest: 13. juni 2024

  1. år
  • Level 1: 16. – 19. september 2021
  • Level 2: 11. – 14. november 2021
  • Level 3: 16. – 19. december 2021
  • Level 4: 3. – 6. februar 2022
  • Level 5: 7. – 10. april 2022
  • Level 6: 2. – 5. juni 2022

       

  2. år

  • Level 7: 18. – 21. august 2022
  • Level 8: 27. – 30. oktober 2021
  • Level 9: 8. – 11. december 2021
  • Level 10: 26. – 29. januar 2023
  • Level 11: 13. – 16. April 2023
  • Level 12:
   • Skriftlig eksamen: 11. maj
   • Mundtlig eksamen og translokation: 13. juni

       

  3. år

  • Level 4.1: 22. – 23. august 2023
  • Level 4.2: 10. – 11. oktober 2023
  • Level 4.3: 14. – 15. november 2023
  • Level 4.4: 23. – 24. januar 2024
  • Level 4.5: 12. – 13. marts 2024
  • Level 4.6: 21. – 22. maj 2024

       

  4. år

  • Level 3.1: 20. – 21. august 2024
  • Level 3.2: 22. – 23. oktober 2024
  • Level 3.3: 19. og 20. november 2024
  • Level 3.4: 21. – 22. januar 2025
  • Level 3.5: 11. – 12. marts 2025
  • Level 3.6: 20. – 21. maj 2025
   • Mundtlig eksamen + translokationsfest: 17. juni 2025

  1. år
  • Level 1: 16. – 19. september 2021
  • Level 2: 11. – 14. november 2021
  • Level 3: 16. – 19. december 2021
  • Level 4: 3. – 6. februar 2022
  • Level 5: 7. – 10. april 2022
  • Level 6: 2. – 5. juni 2022
       

  2. år

  • Level 7: 18. – 21. august 2022
  • Level 8: 27. – 30. oktober 2022
  • Level 9: 8. – 11. december 2022
  • Level 10: 26. – 29. januar 2023
  • Level 11: 13. – 16. april 2023
  • Level 12:
   • Skriftlig eksamen: 10. maj 2023
   • Mundtlig eksamen og translokation: 13. juni 2023

  1. år:
  • Level 1: 28. – 31. oktober 2021
  • Level 2: 9. – 12. december 2021
  • Level 3: 13. – 16. januar 2022
  • Level 4: 3. – 6. marts 2022
  • Level 5: 7. – 10. april 2022
  • Level 6: 2. – 5. juni 2022
       

  2. år:

  • Level 7: 25. – 28. august 2022
  • Level 8: 29. september – 2. oktober 2022
  • Level 9: 17. – 20. november 2022
  • Level 10: 26. – 29. januar 2023
  • Level 11: 30. marts – 2. april 2023
  • Level 12:
   • Skriftlig eksamen: 15. maj 2023
   • Mundtlig + translokation: 19. juni 2023

  1. år:

  • Level 1: 25. – 28. februar 2021
  • Level 2: 15. – 18. april 2021
  • Level 3: 3. – 6. juni 2021
  • Level 4: 5. – 8. august 2021
  • Level 5: 23. – 26. september 2021
  • Level 6:   25. – 28. november 2021

  2. år:

  • Level 7:   6. – 9. januar 2022
  • Level 8:  10. – 13. marts 2022
  • Level 9:  21. – 24. april 2022
  • Level 10:  25. – 28. august 2022
  • Level 11: 6. – 9. oktober
  • Level 12:
   • Skriftlig eksamen: 3. november 2022
   • Mundtlig eksamen + translokation: 28. november 2022

  1. år:

  • Level 1: 17. – 20. september 2020
  • Level 2: 29. oktober – 01. november 2020
  • Level 3: 03. – 06. december 2020
  • Level 4: 4. – 7. februar 2021
  • Level 5: 18. – 21. marts 2021
  • Level 6: 27. – 30. maj 2021

  2. år:

  • Level 7: 12. – 15. august 2021
  • Level 8: 7. – 10. oktober 2021
  • Level 9: 09. – 12. december 2021
  • Level 10: 27. – 30. januar 2022
  • Level 11: 31. marts – 03. april 2022
  • Level 12:
   • Skriftlig eksamen:  09. maj 2022
   • Mundtlig eksamen + translokationsfest: 16. juni 2022

  3. år:

  • Level 3.1: 16. – 17. august 2022
  • Level 3.2: 11. – 12. oktober 2022
  • Level 3.3: 22. – 23. november 2022
  • Level 3.4: 23. – 24. januar 2022
  • Level 3.5: 14. – 15. marts 2022
  • Level 3.6: 23. – 24. maj 2022

  4. år

  • Level 4.1: 22. – 23. august 2022
  • Level 4.2: 10. – 11. oktober 2023
  • Level 4.3: 14. – 15. november 2023
  • Level 4.4: 23. – 24. januar 2024
  • Level 4.5: 12. – 13. marts 2024
  • Level 4.6: 21. – 22. maj 2024
   • Mundtlig eksamen + translokationsfest: 13. juni 2024

  1. år:

  • Level 1: 21. – 24. februar 2019
  • Level 2: 28. – 31. marts 2019
  • Level 3: 9. – 12. maj 2019
  • Level 4: 8. – 11. august 2019
  • Level 5: 12. – 15. september 2019
  • Level 6:  28. nov – 1. dec 2019

  2. år:

  • Level 7:  16. – 19. januar 2020
  • Level 8: 12. – 15. marts 2020
  • Level 9: 14 – 17. maj 2020
  • Level 10: 20. – 23. august 2020
  • Level 11: 1 – 4. oktober 2020
  • Level 12:
   • Skriftlig eksamen: 5. november 2020
   • Mundtlig eksamen + translokationsfest: 2. december 2020

  3. år:

  • Level 3.4: 26. – 27. januar 2021
  • Level 3.5: 16. – 17. marts 2021
  • Level 3.6: 25. – 26. maj 2021
  • Level 4.1: 24. – 25. august 2021
  • Level 4.2: 19. – 20. oktober 2021
  • Level 4.3: 16. – 17. november 2021

  4. år:

  • Level 4.4: 25. – 26. januar 2022
  • Level 4.5: 15. – 16. marts 2022
  • Level 4.6: 24. – 25. maj 2022
  • Level 3.1: 16. – 17. august 2022
  • Level 3.2: 11. – 12. oktober 2022
  • Level 3.3: 22. – 23. november 2022
   • Mundtlig eksamen + translokationsfest: 13. december 2022

  1. år:

  • Level 1: 19. – 22. september 2019
  • Level 2: 31. oktober – 3. november 2019
  • Level 3: 12. – 15. december 2019
  • Level 4: 6. – 9. februar 2020
  • Level 5: 19. – 22. marts 2020
  • Level 6:   11. – 14. juni 2020

  2. år:

  • Level 7:   13. – 16. august 2020
  • Level 8:  22. – 25. oktober 2020
  • Level 9:  10. – 13. december 2020
  • Level 10:  28. – 31. januar 2021
  • Level 11:  8. – 11. april 2021
  • Level 12:
   • Skriftlig eksamen:  12. maj 2021
   • Mundtlig eksamen + translokationsfest:  10. juni 2021

  3. år:

  • Level 4.1: 24. – 25 . august 2021
  • Level 4.2: 19. – 20. oktober 2021
  • Level 4.3: 16. – 17. november 2021
  • Level 4.4: 25. – 26. januar 2022
  • Level 4.5: 16. – 16. marts 2022
  • Level 4.6: 24. – 25. maj 2022

  4. år:

  • Level 3.1: 16. – 17. august 2022
  • Level 3.2: 11. – 12. oktober 2022
  • Level 3.3: 22. – 23. november 2022
  • Level 3.4: 24. – 25. januar 2023
  • Level 3.5: 14. – 15. marts 2023
  • Level 3.6: 23. – 24. maj 2023
   • Mundtlig eksamen + translokationsfest:  15. juni 2023

  1. år:

  • Level 1: 20. – 23. februar 2020
  • Level 2: 2. – 5. april 2020
  • Level 3: 28. – 31. maj 2020
  • Level 4: 6. – 9. august 2020
  • Level 5: 24. – 27. september 2020
  • Level 6:   26. – 29. november 2020

  2. år:

  • Level 7:   14. – 17. januar 2021
  • Level 8:  11. – 14. marts 2021
  • Level 9:  20. – 23. maj 2021
  • Level 10:  19. – 22. august 2021
  • Level 11:  30. oktober – 3. november 2021
  • Level 12:
   • Skriftlig eksamen:  4. november 2021
   • Mundtlig eksamen + translokationsfest:  30. november 2021

  3. år:

  • Level 4.4: 25. – 26. januar 2022
  • Level 4.5: 15. – 16. marts 2022
  • Level 4.6: 24. – 25. maj 2022
  • Level 3.1: 16. – 17. august 2022
  • Level 3.2: 11. – 12. oktober 2022
  • Level 3.3: 22. – 23. november 2022

  4. år:

  • Level 3.4: 24. – 25. januar 2023
  • Level 3.5: 14. – 15. marts 2023
  • Level 3.6: 23. – 24. maj 2023
  • Level 4.1: 22. – 23. august 2023
  • Level 4.2: 10. – 11. oktober 2023
  • Level 4.3: 14. – 15. november 2023
   • Mundtlig eksamen + translokationsfest:  07. december 2023

  1. år:

  • Level 1: 24. – 27. oktober 2019
  • Level 2: 7. – 10. december 2019
  • Level 3: 9. – 12. januar 2020
  • Level 4: 27. februar – 1. marts 2020
  • Level 5: 16. – 19. april 2020
  • Level 6:   14. – 17. maj 2020

  2. år:

  • Level 7:   27. – 30. august 2020
  • Level 8:  08. – 11. oktober 2020
  • Level 9:  12. – 15. november 2020
  • Level 10:  4. – 7. februar 2021
  • Level 11:  8. – 11. april 2021
  • Level 12:
   • Skriftlig eksamen:  17. maj 2021
   • Mundtlig eksamen + translokationsfest:  15. juni 2021

  1. år:

  • Level 1: 22. – 25. oktober 2020
  • Level 2: 10. – 13. december 2020
  • Level 3: 21. – 24 . januar 2021
  • Level 4: 25. – 28. februar 2021
  • Level 5: 15. – 18. april 2021
  • Level 6:   3. – 6. juni 2021

  2. år:

  • Level 7:   26. – 29. august 2021
  • Level 8:  14. – 17. oktober 2021
  • Level 9:  2. – 5. december 2021
  • Level 10:  3. – 6. februar 2022
  • Level 11:  31. marts – 3. april 2022
  • Level 12:
   • Skriftlig eksamen:  12. maj 2022
   • Mundtlig eksamen + translokationsfest:  9. juni 2022

  1. år:

  • Level 1: 19. – 22. september 2019
  • Level 2: 31. oktober – 3. november 2019
  • Level 3: 12. – 15. december 2019
  • Level 4: 6. – 9. februar 2020
  • Level 5: 19. – 22. marts 2020
  • Level 6:   11. – 14. juni 2020

  2. år:

  • Level 7:   13. – 16. august 2020
  • Level 8:  22. – 25. oktober 2020
  • Level 9:  10. – 13. december 2020
  • Level 10:  28. – 31. januar 2021
  • Level 11:  8. – 11. april 2021
  • Level 12:
   • Skriftlig eksamen:  12. maj 2021
   • Mundtlig eksamen + translokationsfest:  10. juni 2021

  1. år:

  • Level 1: 21. – 24. februar 2019
  • Level 2: 28. – 31. marts 2019
  • Level 3: 9. – 12. maj 2019
  • Level 4: 8. – 11. august 2019
  • Level 5: 12. – 15. september 2019
  • Level 6:  28. nov – 1. dec 2019

  2. år:

  • Level 7:  16. – 19. januar 2020
  • Level 8: 12. – 15. marts 2020
  • Level 9: 14 – 17. maj 2020
  • Level 10: 20. – 23. august 2020
  • Level 11: 1 – 4. oktober 2020
  • Level 12:
   • Skriftlig eksamen: 5. november 2020
   • Mundtlig eksamen + translokationsfest: 2. december 2020

  1. år:

  • Level 1: 20. – 23. februar 2020
  • Level 2: 2. – 5. april 2020
  • Level 3: 28. – 31. maj 2020
  • Level 4: 6. – 9. august 2020
  • Level 5: 24. – 27. september 2020
  • Level 6:   26. – 29. november 2020

  2. år:

  • Level 7:   7. – 10. januar 2021
  • Level 8:  11. – 14. marts 2021
  • Level 9:  20. – 23. maj 2021
  • Level 10:  19. – 22. august 2021
  • Level 11:  30. september – 3. oktober 2021
  • Level 12:
   • Skriftlig eksamen:  4. november 2021
   • Mundtlig eksamen + translokationsfest:  30. november 2021

  1. år:

  • Level 1: 17. – 20. september 2020
  • Level 2: 29. oktober – 01. november 2020
  • Level 3: 03. – 06. december 2020
  • Level 4: 4. – 7. februar 2021
  • Level 5: 18. – 21. marts 2021
  • Level 6: 27. – 30. maj 2021

  2. år:

  • Level 7: 12. – 15. august 2021
  • Level 8: 07. – 10. oktober 2021
  • Level 9: 09. – 12. december 2021
  • Level 10: 27. – 30. januar 2022
  • Level 11: 31. marts – 03. april 2022
  • Level 12:
   • Skriftlig eksamen:  09. maj 2022
   • Mundtlig eksamen + translokationsfest: 15. juni 2022

  Der kan være lidt ekstra omkostninger til litteratur, men det er på et minimum. Det meste af vores litteratur kan lånes på biblioteket. Derudover har vi forskellige fora, hvor bøger ofte sælges til 50 kroner.

  Der er gratis kaffe og te på alle undervisningsdage, der er køleskab til egen madpakke, vi har masser af gratis parkering og vi ligger godt i forhold til både tog og bus.

  Flere af vores studerende er enlige mødre, og på grund af den fleksible undervisning, har vi endnu ikke oplevet, at det er en hindring at være enlig mor.

  Vores uddannelsesleder og studievejleder, Heidi Brund Laursen, hjælper gerne med at planlægge tiden under din studietid.

  Du er også meget velkommen til at kontakte hende på tlf. +45 60 88 51 19 allerede nu, hvis du har brug for at få afklaring på nogle spørgsmål.

  Ja, du kan sagtens både studere og have et fuldtidsarbejde.

  Uddannelsen er tilrettelagt, så der er undervisning både i løbet af dagen i hverdagene, om aftenen og i weekenderne. Du kan komme, når det passer dig.

   

  Her er svaret helt kort.

  Nej.

  Du kan bruge uddannelsen til ren og skær personlig udvikling – og det ser vi rigtig mange gøre.

  Uddannelsen kommer til at få stor indflydelse på både dig selv og de relationer, du har omkring dig. Alle kommer til at mærke, at du udvikler dig som person, og din indgangsvinkel til udfordringer og modstand, vil være en hel anden.

  Det er en bonus, man får med sig, når man starter på uddannelsen.

  Du har flere muligheder, når du er uddannet Coach/Terapeut/Psykoterapeut.

  Èn af mulighederne er at blive selvstændig coach eller terapeut. De fleste starter typisk med at have et deltidsjob og arbejde som coach/terapeut ved siden af.

  Vi ser også, at rigtig mange af vores studerende avancerer på deres job og får mere ansvar. Denne her gruppe vælger typisk ikke at arbejde som coach eller terapeut. De er simpelthen for glade for deres arbejdsplads – de ønsker bare andre, eller mere udfordrende, arbejdsopgaver.

  En anden mulighed er, at du kan skifte job. Med andre ord at du kan gå hen og få det job, du altid har drømt om. Det kan være lederjob, mellemlederjob, konsulentarbejde eller andet, hvor du specifikt kommer til at bruge din uddannelse i nogle virksomheder, der har arbejdsområder, du holder af.

  I relation til ovenstående ser vi også en del af vores studerende få arbejde i HR-afdelinger som personale- og kompetenceudvikler.

  Flere af vores studerende bliver også ansat på socialfaglige arbejdspladser. Det kan være socialfaglige institutioner og uddannelsessteder – både som coach og terapeut. Vi har f.eks. studerende der arbejder som faglige sparringspartner og støttepersoner inden for skolevæsenet.

  KVINDEN BAG LIFE ACADEMY


  “Hvis du ikke er i udvikling, er du i afvikling.”

  Charlotte Krogh er medskaber af hele det fantastiske univers, der gemmer sig bag navnet Life Academy.

  Gennem de seneste årtier har Charlotte hjulpet tusindvis af folk med at (gen)finde deres passion og livsformål.

  Charlotte har undervist i, set og mærket, hvad der giver power til at skabe personlig udvikling, vækst og indsigt for mennesker med vidt forskellige baggrunde, aldre og vilkår. Deres mål er at hjælpe mennesker til at tage ejerskab over deres eget liv.

  For Charlotte betyder ejerskab, at du selv skaber det liv, du ønsker. For at kunne tage ejerskab skal du selvfølgelig have og kende de rette værktøjer.


  Og lige præcis dét er formålet med Life Academy:
  At give dig de optimale værktøjer til at skabe dit eget liv gennem udvikling.

  De, og det øvrige team hos Life Academy, står klar til at løfte dig, give dig indsigt og give dig plads til at udfolde dit fulde potentiale.