Bliv mentor eller få et mentorforløb med Life Academy

I dag står vi overfor et væld af muligheder. Det kan få os til at miste overblikket over opgaver, beslutninger og deadlines på arbejdet, i privaten eller uddannelsen. Hos Life Academy giver vi dig overblikket tilbage, med enten en uddannelse som mentor eller et mentorforløb tilpasset til din personlige udvikling.

Det gør vi i gennem vores uddannelser, hvor du kan uddanne og efteruddanne dig alt efter, hvor du er i livet, hvor du vil hen, og hvad du har brug for fremover.

De kortere uddannelser kan supplere dig i dit nuværende arbejde med andre, eller du kan bruge dem til at udbygge en uddannelse, du allerede har. Til det formål tilbyder vi også længere uddannelser til coach & terapeut samt psykoterapeut.

Fælles for alle Life Academys uddannelser er, at vi hjælper dig i din selvudvikling – professionelt og personligt. Blandt andet vores Personligt Lederskab – Ultimate Flow forløb giver dig en selvindsigt, så du er helt afklaret om dine grundværdier i hverdagen, arbejdsliv og familieliv.

LeifBraad_LifeAcademy

Start din rejse i dag!

Her kan du se, hvilke forløb vi tilbyder dig.

Bliv klogere på
Stress Mentor og Coach-uddannelsen her!

Stress mentor og coach

Life Academy hjælper dig med at afgøre, hvad der vigtigt for dig

Med et Personligt Lederskab – Ultimate Flow mentorforløb, som tager 10 måneder, får du viden om, hvordan du bliver bedre til at sætte dig selv i fokus og stole på dig selv og din intuition. Vi hjælper dig med at finde ind til det, du ønsker af livet. Samtidig giver vi dig redskaberne til at holde fokus, når hverdagens to-do-lister løber løbsk på arbejdsplads eller derhjemme.

Kort sagt: du lærer at vælge til og fra ud fra dine værdier.

Som et led i den proces definerer vi, hvad der er vigtigt for lige netop dig. Her mener vi blandt andet, at det aldrig er for sent at skifte retning i livet. Tværtimod. Du kan sagtens tage en ny vej for din karriere, uddannelse eller privatliv, hvis det gør dig mere glad – du bestemmer selv over dit liv i dag, i morgen og altid. Det er kernen i kurset om Personligt Lederskab.

Men det kan også være, at det, der før var drømmejobbet, ikke er det længere. Opgaverne overvælder, og der er ingen gnist tilbage. Du kan bare ikke sætte en finger på, hvorfor du ikke er tilfreds. Det hjælper vi hos Life Academy dig med, så du genfinder overblikket og overskuddet i tilværelsen.

 

Personligt Lederskab – Ultimate Flow: Du lærer at sortere i muligheder

Det er både godt og skidt, at vi i dag har så mange muligheder. Vi er ikke længere tvungne til at følge vores arv, miljø eller traditioner, men har mulighed for at løsrive os fra det, vi kommer fra.

Det betyder, at vi let kan komme til at springe fra det ene til det andet – uden at vide hvad vi egentlig er gode til. Samtidig får vi sværere ved at mærke efter, følge vores intuition og tage en beslutning – vi har travlt og vil nå det hele.

 

Hvorfor have en mentor?

I dag står vi overfor et væld af muligheder. Det kan få os til at miste overblikket over opgaver, beslutninger og deadlines på arbejdet, i privaten eller på uddannelsen. En mentor kan give en overblikket tilbage. Men der er flere grunde til, at man får en mentor. Det kan være, hvis man f.eks. er handicappet, og man har brug for hjælp og støtte i det daglige. En mentor kan også vejlede, hvis man går nogle karriereforandringer i møde i form af f.eks. et nyt job eller arbejdsløshed. Eller hvis man er i fuld gang med sin karriere, men ønsker at udvikle sig selv i en bestemt retning.

 

Hvad er et mentorforløb?

Varigheden af et mentorforløb kan variere fra gang til gang. Det afhænger af, hvad den enkelte person har behov for og ønsker. Ved det første møde handler det om at skabe en relation og blive enige om, hvilke mål og rammer forløbet skal rumme. Når alt dette er på plads, går mentorforløbet i gang. Hvordan det præcist forløber er også meget forskelligt, da det handler om, hvilken funktion mentoren har. Dog vil et mentorforløb altid handle om, at mentoren støtter og rådgiver en person over en periode, så personen kan udvikle sig.

Mentor og mentorforløb

Det kan være svært at finde rundt i, hvad en mentor egentlig er, og hvad en mentor i virkeligheden laver. Derfor har vi samlet de mest stillede spørgsmål omkring det at være mentor herunder. Så kan du blive meget klogere på, om et mentorforløb er det rigtige for dig.

 

Hvad betyder mentor?

Ordet mentor har rødder helt tilbage til det gamle Grækenland og Odysséen. En mentor er en erfaren person, som har viden og kvalifikationer til at kunne støtte og rådgive andre gennem forskellige situationer i livet. Der er mange, der får brug for en eller anden form for personlig vejledning i løbet af deres liv. En mentor fungerer som en god ven, og støtter en til at blive den bedste udgave af sig selv. Det kan være rådgivning i forbindelse med nystartet uddannelse eller karriere, men også hjælp til at tackle personlige udfordringer i hverdagen.

 

Hvad gør en mentor?

Mange har svært ved at finde sig selv i en svær hverdag. Som mentor rådgiver og hjælper man andre, så de kan udvikle sig selv og finde deres vej i livet. Helt konkret er det meget forskelligt, hvad en mentors funktioner er. En mentor kan f.eks. hjælpe unge, der er startet på en ny uddannelse, eller voksne, der skal i gang med et nyt job. Det kan være, hvis man har brug for hjælp til at stå op om morgenen og møde til tiden. Det kan også være, at man har brug for personlig vejledning i forbindelse med undervisning eller karrieremæssigt.

 

Hvorfor blive mentor?

Der er mange gode grunde til at blive mentor. Det er både sjovt og interessant at være mentor. At hjælpe andre og gøre en forskel føles altid godt. En mentor får lov til at følge en person og se, hvordan personen vokser, og det er i sig selv meget givende. Udover at det giver en glæde at være mentor, er det også virkelig lærerigt for mentoren selv. Som mentor er ens fornemmeste opgave at lære fra sig og støtte andre, men i processen vil man typisk opleve, at man også selv får nye indsigter. Man bliver hele tiden klogere og vokser personligt.

Alle kan blive mentor. Men for at blive en god mentor kræver det, at man hviler i sig selv og ved, hvem man er som menneske. Det er også essentielt, at man interesserer sig for andres udvikling – både fagligt og personligt. At man er empatisk og kan sætte sig ind i andre menneskers situation.

Har du andre spørgsmål?
Kontakt os!

Hvordan hjælper vi dig med din udvikling?

 

Hvad er personlig- og selvudvikling ifølge Life Academy?

Selvudvikling og personlig udvikling handler om at flytte dig rent mentalt og blive den bedste udgave af dig selv og finde ind til, hvem du er. Det handler om at booste selvværdet og give dig en tro på, at du faktisk er god nok, som den du er. Personlig udvikling handler om at hjælpe andre til at udvikle sig og flytte sig mentalt.

 

Hvordan kan Life Academy hjælpe dig med selvudvikling og personlig udvikling?

Hos Life Academy tror vi på, at vi skal hjælpe os selv, før vi kan hjælpe andre. Det er derfor godt at tage udgangspunkt i dig selv først. Vi kan give dig redskaber og støtte, så du kan udvikle dig selv, og bagefter kan du lære, hvordan du kan hjælpe andre.