CHRISTINA STRØHL

Underviser og psykoterapeut i Life Academy

Life Academy uddannelser:
Integrativ Energi & Power Psykoterapeut
Integrativ Energi & Power Coach og Terapeut
Integrativ Energi & Power Communicator
Integrativ Energi & Power Supervisor

Andre uddannelser:
Socialpædagog, 10 års erfaring med børn og unge med diagnoser.
Specialuddannet i TEACCH og forældrevejledning indenfor autismespektrumforstyrrelser og ADHD.

Erhvervserfaring:
Arbejdet som pædagog, vejleder/mentor med familier, børn og unge med autisme/ ADHD, OCD, angst, spiseforstyrrelser, omsorgssvigt mm. i 10 år.
Ledelseserfaring.

Jeg har erfaring som coach og terapeut og har klienter udefra, hvor jeg bl.a. arbejder med klienter, som oplever stress, depression, angst mm., samt børn og unge med f.eks. lavt selvværd/selvtillid og udfordringer ved at finde egen kerne.

Udd. EP Psykoterapeut i juni 2015.

Mine tre unikheder:
Mine største unikheder er, at jeg er autentisk, ambitiøs og humorfuld.

Hvad står jeg for:
Min livsmission er at løfte og udvikle andre mennesker til at leve et liv i overensstemmelse med deres egne værdier – et liv i balance med tilfredshed og glæde til livet.

Jeg er mentor til at finde egen kerne og styrke, essens, power og egen vej i livet.

Jeg har fundet ind til kernen i mig og følger i dag mine drømme og lader mit hjerte og min intuition vise mig vejen. Jeg er et bevidst menneske, og jeg tager ansvar for min egen udvikling og fysiske/psykiske sundhed.

Jeg er nysgerrig på mennesker, relationer og alt det, vi ikke ved men fornemmer og mærker omkring os.

Jeg deler gerne ud af min brede livserfaring, for min historie har gjort, at jeg i dag er den, jeg er og med de ressourcer, jeg brænder for at give videre – som menneske, passioneret underviser og psykoterapeut.

Underviser

CHRISTINA STRØHL
Underviser og psykoterapeut
c.stroehl@lifeacademy.dk
Telefon: +45 28 19 89 28