Coach uddannelse – Drømmer du om at blive coach?

Drømmer du om at starte på en coach uddannelse? At støtte og motivere andre, og har du en drøm om at kunne arbejde professionelt som coach? Du har måske ledt efter information omkring en coach uddannelse. Men hvad er coaching, og hvad kan en coach? Disse spørgsmål kan du få besvaret her på siden.

 

Coaching

Genkender du situationen, hvor det er dig der træder til, støtter op og kommer med en motiverende bemærkning.? Eller måske er det dig som lytter til andre og støtter en veninde, en kollega, hvis de har brug for en god snak eller mangler et lille skub? Har du troen på dig selv og andre, så ved du også hvad der skal til for at blive coach og flytte bjerge.

Giver din nuværende arbejdssituation ikke rigtig mening for dig længere og overvejer du efter at gå din drøm fordi du godt kan lide at arbejde med, støtte og udvikle mennesker så skulle du overveje at uddanne dig som Certificeret Coach & Terapeut hos Life Academy.

Hos Life Academy klæder vi dig på med værktøjer og viden, så du kan hjælpe andre på flere måder. Lysten til at hjælpe og motivere andre skal være der, for det er ét af de bedste udgangspunkter for at tage coach uddannelsen.

LeifBraad_LifeAcademy

Vil du gerne starte på holdet? Læs hvordan længere nede.

Vil du have mere information om vores Coach Uddannelser?

Udfyld denne kontaktformular, så kan du få tilsendt mere information omkring vores coach uddannelser.

Hvem kan du hjælpe med en coach uddannelse?

Som coach kan du udvikle dig, så du kan udvikle og støtte andre. Om det er klienter, kollegaer eller andre relationer.

Du kan bruge en coach uddannelse til at skabe din egen tilværelse som personlig coach indenfor sport, karriere, uddannelse, familie eller andet. Det kan være du i forvejen arbejder med mennesker og personlig rådgivning indenfor sport eller på en uddannelsesinstitution. Derfor vil du gerne være endnu klogere og dygtigere når det gælder menneskers udvikling og selvudvikling.

Det kan også være, at du arbejder eller har ambitioner om at arbejde i en HR-afdeling eller som afdelingsleder og gerne vil have en mere coaching-rettet viden om kommunikation, samarbejde og trivsel på arbejdspladsen.

 

Hvorfor blive coach?

En coach uddannelse er til dig, der i forvejen arbejder med rådgivning og motivation af mennesker på den ene eller anden måde og godt kunne bruge flere konkrete redskaber til at udvikle og støtte andre.

 

Hvordan bliver man uddannet coach?

For at blive coach skal du først undersøge hvilke muligheder du har. Hos Life Academy tilbyder vi både en kombineret uddannelse hvor du bliver Coach & Terapeut, samt en uddannelse som Stress Mentor & Coach. Du kan læse mere om vores uddannelser her. Du kan også komme til et gratis infomøde og møde os i øjenhøjde. Så kan vi sammen finde ud af om dette er det rigtige valg for dig.

Hvis du har nogle spørgsmål til vores coach uddannelser, så kan du kontakte Life Academys studievejleder eller møde op til et af de relaterede infomøder, hvis du vil høre nærmere. Du kan også finde information på vores hjemmeside. Optagelse på uddannelsen foregår ved en personlig samtale med vores uddannelsesleder, Heidi Brund Laursen.

Hvad laver en coach?

En coach kan yde coaching i privat og offentlig regi. For eksempel rådgive og guide mennesker gennem sport, karriere, uddannelse, familie eller personlige mål. En coach kan i det hele taget hjælpe andre med at finde ind til deres kerne og retning i livet. Med en kombineret Coach & Terapeut uddannelse er du klædt godt på til at rådgive og hjælpe andre.

 

Hvor arbejder en coach?

En coach eller terapeut kan arbejde på egen klinik eller i en offentlig eller privat virksomhed. Coachen arbejder ofte med mennesker som har ledelsesansvar, arbejder som HR-medarbejder, sygeplejerske eller, som personlig træner eller noget helt andet.

 

Er coach en beskyttet titel?

En hver kan kalde sig coach da det som udgangspunkt ikke en beskyttet titel. Men det er ikke alle der må kalde sig certificeret coach, og deri ligger en stor forskel. Life Academy er medlem af Danske Psykoterapeuter samt Dansk Psykoterapeutforening og du får dit velfortjente bevis på uddannelsen hos os.

 

Hvad er forskellen på en coach, terapeut og psykoterapeut?

Den generelle forskel er, at en coach og terapeut arbejder mere med motivation, resultater og mål, mens psykoterapeuten arbejder med personlig udvikling på et dybere plan og tager udgangspunkt i individets følelsesliv og selvforståelse. Du skal først have taget en relevant uddannelse som coach eller terapeut, før du kan uddanne dig videre til psykoterapeut med vores psykoterapeut uddannelse. Det er vigtigt ikke at forveksle uddannelsen som coach, terapeut og psykoterapeut med psykolog eller psykiater.

Vil du læse mere om vores coach uddannelser?

 

Herunder kan du læse mere om vores coach uddannelser. Læs mere om dem og/eller tilmeld dig vores gratis infomøde allerede i dag! Vi håber på at se dig og hjælpe dig igang med din uddannelse som Coach og Terapeut!

Se mere om vores
Coach & Terapeut uddannelse her.

Coach & Terapeut

Se mere om vores
Stressmentor & Coach uddannelse her.

Stressmentor & Coach

Uddannelse hos Life Academy

 

Hvad koster Coach & Terapeutuddannelsen?

 

Uddannelsesgebyret er kr. 39.400 pr. år og inkluderer:
6 undervisningsmoduler á 4 dage.
9 supervisionsdage.
6 gruppeterapier á 2 timer.
4 terapidage.

Udover ovennævnte skal du deltage i 4 egenterapier á 1 times varighed. Disse egenterapier aftales individuelt med vores underviser og afregnes separat med denne. Pris pr. egenterapi kr. 1.000.

BEMÆRK: Ovennævnte terapier/dage/moduler/gebyr er pr. år.

 

En coach uddannelse hos Life Academy

Andre kan få glæde af din egen motivation. På vores coach uddannelse hjælper vi dig med at omsætte dine evner og erfaringer, så du kan hjælpe klienter, kolleger eller andre med at komme videre på samme måde, som du nu er videre – fagligt og personligt.

Så kan Life Academy tilbyde dig en kombineret uddannelse som certificeret Coach og terapeut. Denne 2-årig uddannelse er til dig der ønsker at lære mere om dig selv, samtidig med at du får kompetencer og evner til at hjælpe andre. Ønsker du et kortere forløb tilbyder vi en Stress Mentor & Coach uddannelse. Her sætter vi fokus på stress og hvordan du bedst kan håndtere den når den opstår hos dig selv og hos andre.

Efter den 2-årige uddannelse, som Certificeret Coach og Terapeut har du mulighed for at bygge ovenpå med en uddannelse til psykoterapeut. Så vil du stå med et eksamensbevis, der er certificeret og godkendt af Reflektor. Det er din sikkerhed for at du får en professionel og faglig uddannelse, Life Academy er nemlig medlem af Foreningen af Danske Psykoterapeuter samt Dansk Psykoterapeutforening.

 

Vi sætter dig og andre i fokus

En uddannelse hos Life Academy tager altid udgangspunkt i dig selv. Det handler både om at lære at hjælpe andre og udforske, hvordan du er som menneske. Hvis du ved, hvor du selv er, hvad din baggrund er, og hvad dit mål med livet er, har du de bedste forudsætninger for at udvikle og støtte andre.

Din sidemands udgangspunkt, kan være vidt forskellig fra din. Du kan have lært en del af nogle udfordringer, som du har lært at håndtere, eller som du stadig arbejder med. Det kan også være, du har helt styr på dit liv på alle fronter. Så er dét dit udgangspunkt. Vigtigst af alt er, at du er bevidst med, hvem du selv er, for på den måde at have dig selv med, når du uddanner dig, og når du senere skal coache andre. Det handler nemlig om at trække på sig selv og sine erfaringer, når du skal hjælpe andre – men samtidig også om altid at have dig selv med.

 

To års undervisning med metoder og teknikker

Uddannelsen til Certificeret Coach hos Life Academy varer to år. Hvert år er inddelt i 6 levels, der hver tager 4 dage. Når du har gennemført coach uddannelsen, har du gennemgået i alt 12 levels.

Du vil komme til at lære dig selv og dine forskellige personlighedstræk at kende. Vi vil hjælpe dig, så du kommer til at elske og drage fordel af den du er og dine værdier. Kort sagt: vi klæder dig på til at udfolde dit potentiale.

Life Academy har samlet og sammensat de bedste metoder og coachingteknikker til denne integrative coach- og terapeutuddannelse. Vores metoder og teknikker lærer dig at stille de rigtige spørgsmål. Samtidig får du konkret viden om menneskets mange forskellige sider, udfordringer, og reaktionsmønstrer i forskellige situationer.

I uddannelsesforløbet vil du gennemføre og opleve teknikker, teorier og metoder på dig selv og dine medstuderende. Sidst i uddannelsen vil vi gennemgå mulighederne for, hvordan du kan starte op som coach, og hvad der skal til for at yde en professionel coaching indenfor sport, uddannelse, karriere og personlige mål

Uddannelsen afsluttes med en skriftlig hovedopgave og en mundtlig eksamen.

 

Med afsæt i eksistentiel- og humanistisk psykologi

Vores uddannelser hos Life Academys tager videnskabeligt afsæt i den eksistentielle-humanistiske psykologi. Opbygningen er baseret på en grundtanke om, at vi alle former vores liv og personlighed gennem de valg, vi hele tiden stilles overfor.

I den eksistentielle psykologi drejer det sig altså om, at du som menneske former dit eget liv. Gennem uddannelsen fokuserer vi derfor meget på, at det at hjælpe andre handler om at guide dem til at finde ind til deres person og det, der driver dem – det de motiveres af. At kunne tage ansvar og styring over sit eget liv igen. Ligesom du har gjort, hvis du vælger at uddanne dig til Certificeret Coach og Terapeut hos Life Academy.

Den humanistiske psykologi har samme grundtanker som den eksistentielle. Som menneske kan du vælge din egen retning, og hvad du vil have ud af dit liv, og alle mennesker har sociale evner, kreative evner og et potentiale.

Hos Life Academy har vi gode erfaringer med den ærlige, praktiske og legende tilgang til undervisningen. Vi tager vores faglighed 100% seriøst, og vi opnår de bedste resultater med god energi, godt humør og ved at give plads til den unikke person, du er. Vi mener, det er vigtigt at møde mennesker der, hvor de er. Det handler især om at bruge sin intuition, være ærlig og evnen i at sætte sig i andres sted.

Kom til gratis infomøde og hør nærmere om
Coach & Terapeut uddannelsen hos Life Academy!
Kom til gratis infomøde!