Kristina Damgaard

PSYKOTERAPEUT, COACH OG UNDERVISER I LIFE ACADEMY

Life Academy uddannelser:
Integrativ Energi & Power Psykoterapeut
Integrativ Energi & Power Coach og Terapeut
Integrativ Energi & Power Communicator
Integrativ Energi & Power Supervisor

Andre uddannelser:
Registreret revisor af uddannelse – arbejdet 8 år som revisor

Relevante Kurser:
Unfold Your Power
Master Your Mind
The Secrets To Happiness
Develop And Promote Your Business
How To Attract Your Soulmate
Træn Din Intuition
Theta healing Grundkursus
Master Your Body Bootcamp
Nytårskur
Get The Millionaire Mindset

Erhvervserfaring:
Arbejdet som regnskabschef i erhvervslivet i 8 år med personale ansvar
Arbejdet som stylist/trendspotter/tøj indkøber/4 år
Eget indretningsfirma 5 år, hvor jeg hovedsagelig har arbejdet for IDE Møbler kæden
Jeg har 3 års erfaring som terapeut, hvilket gør jeg føler mig meget kompetent i den rolle. Har masser af klienter ude fra og studerende fra Lifeacademy.

Mine tre unikheder:
Jeg ved, jeg aldrig kan føre en klient længere end jeg selv er i min egen udvikling. Derfor er det en kæmpe styrke, at jeg har lært at elske mig selv ubetinget. Hvilket betyder for mig: At være i integritet  med mig selv, bevidst om mine tanker, tuer være sårbar og skal ikke længere være perfekt, da det jo ikke kan lade sig gøre, da vi som mennesker indeholder det lyse og mørke, hvilket gør jeg bare kan være mig på godt og ondt og lade andre være dem på godt og ondt.

Så på den baggrund er en af mine største unikheder at jeg er rummelig og kærlig.

Jeg er en dygtig undervisere og terapeut da jeg har gået vejen selv. Fundet ind til kernen i mig og fundet fred og kærligheden til mig selv og livet proces. Jeg har lært at være i nuet, det eneste sted lykken findes og lært og master min hjerne (tænke positivt) og på alle måder tage ansvar for min egen lykke. Jeg er et bevidst menneske og tager fuld ansvar hvis jeg mærker noget i mig som ikke er som det skal være, så beder jeg om hjælp, så jeg hele tiden kan være den bedste udgave af mig.

Min største unikhed er nok den, at jeg er den jeg er…………og at jeg har fundet mening med mit liv, at lærer mennesker at elske og respekterer sig selv og så vil andre mennesker automatisk gøre det samme.

Hvad står jeg for: 
Som person er jeg commitet og gør det, som skal gøres, når jeg beslutter mig for noget.

Min passion er at løfte mennesker til et bedre sted i sig.

Jeg er ærlig og et menneske man kan stole på

Jeg har fået masser af livserfaring i gennem mit liv, så jeg har noget at bygge mine erfaringer på som underviser og terapeut.

Jeg har lært at elske min historie, da den har gjort mig til det menneske jeg er og de ressourcer jeg har udviklet igennem min historie kommer mig til stor gavn i dag  som terapeut og underviser.

Jeg har to børn. For nylig skilt, men skilt i fred og i harmoni og med en følelse af ubetinget kærlighed til min eksmand, som i dag er min bedste ven. Det er jeg rigtig stolt af.

 

Få input til din selvudvikling

Få værktøjer, teoretisk viden og masser af spørgsmål, der sætter gang i din selvindsigt hver uge.