Kristina Jensen

Underviser, stress coach og psykoterapeut i Life Academy

Life Academy uddannelser:

Integrativ Energi & Power Psykoterapeut
Integrativ Energi & Power Coach og Terapeut
Integrativ Energi & Power Topformidler
Stress Mentor og Stress Coach

Andre uddannelser:

Business coach, The Coaching Company
Kandidat i farmaci fra Københavns Universitet
Kandidat i virksomhedsledelse (MBA) fra Henley Business School

Relevante Kurser:

Grundkursus i Familie- og systemisk opstillling, ISFO
Introkursus i Compassion & Forskning, Århus Universitet
Psykologisk grundkursus, Life Academy
New Heights, Life Academy
Discover your inner passion, Life Academy
Grundkursus i TFT/EFT, Lars Mygind

Erhvervserfaring:

Jeg arbejder som coach, psykoterapeut, stressvejleder, underviser og facilitator i eget regi hos AmpliFaia www.amplifaia.com, hvor jeg arbejder med personlig udvikling, karriere udvikling og team udvikling.

Jeg er stifter og medejer af Networking by Nature, hvor vi arbejder med personlig ledelses udvikling for topledere med naturen som ramme.

I 2016 sagde jeg farvel til 18 års international leder karriere i medtech branchen.

Jeg er også bestyrelsesmedlem i en række startup virksomheder, der alle arbejder med ny teknologi til at fremme sundhed og velvære for mennesker.

Erhvervserfaring:

Jeg arbejder som coach, psykoterapeut, stressvejleder, underviser og facilitator i eget regi hos AmpliFaia www.amplifaia.com, hvor jeg arbejder med personlig udvikling, karriere udvikling og team udvikling.

Jeg er stifter og medejer af Networking by Nature, hvor vi arbejder med personlig ledelses udvikling for topledere med naturen som ramme.

I 2016 sagde jeg farvel til 18 års international leder karriere i medtech branchen.

Jeg er også bestyrelsesmedlem i en række startup virksomheder, der alle arbejder med ny teknologi til at fremme sundhed og velvære for mennesker.

Mine tre unikheder:

Autentisk
Rummelig
Nærværende

Hvad jeg står for:

Jeg er et nysgerrigt menneske. Jeg er særlig nysgerrig på og fascineret af mennesker og dét, der er imellem mennesker – i relationer.

Jeg har altid været optaget af og engageret i, at mennesker har det godt – med sig selv, i fællesskaber og med livet i det hele taget. Jeg drives af at bidrage til menneskers velbefindende og tror på, at vi skaber vores egen virkelighed og tilfredshed i livet – i tanke, følelse og handling.

For mig er kunsten at være ”hjemme i sig selv” og leve derfra – fra hjertet i kærlighed og tillid samt at møde livet nysgerrigt og åbent med alt, hvad det indeholder af velvære og smerte. Dét er der store gaver og udviklingspotentialer i. Og når vi følger hjertet og griber mulighederne – kan alt ske.