SAMIRA GHAUS

UNDERVISER OG PSYKOTERAPEUT I LIFE ACADEMY

Life Academy uddannelser:

Integrativ Energi og Power Psykoterapeut
Integrativ Energi og Power Coach & Terapeut
Stress Mentor og Coach
Topformidler
Supervisor

Andre uddannelser:

Folkeskolelærer- Professionhøjskolen, UCC, København

Relevante kurser:

Få succes som selvstændig
Master your mind
Discover your inner passion
Ultimate Flow, personligt lederskab
New Heights
Unfold your power
Get on stage
Metasundhed- grundkursus

Erhvervserfaring:

Den røde tråd gennem mit arbejdsliv er en passion for at arbejde med mennesker, især at gøre en forskel både, fagligt, personligt og socialt. Derfor har jeg gennem tiden arbejdet som pædagogmedhjælper, lærervikar, folkeskolelærer og mentor/kontaktperson. Siden jeg blev færdiguddannet som Coach & Terapeut og efterfølgende uddannet som Psykoterapeut har jeg haft klienter i terapisessioner. Under min uddannelsesforløb hos Life Academy har jeg været assistent og trainee, hvilket har gjort, at jeg har fået en del erfaring inden for undervisning og formidling. I dag er jeg underviser hos Life Academy, hvor jeg både underviser på diverse kurser og på Coach & Terapeut uddannelsen. Derudover har jeg min egen virksomhed, hvor jeg arbejder som Coach og Psykoterapeut.

Sprog:

Engelsk- flydende både mundligt og skriftligt.
Punjabi- flydende mundligt.
Urdu- flydende mundligt.

Mine tre unikheder:

Rummelig, opløftende, og nærværende.

Hvad står jeg for:

Min livsmission er at hjælpe og støtte mennesker, således at de lever fra deres fulde potentiale. Når vi arbejder med os selv, kommer vi i kontakt med den, vi dybest set er, og herfra begynder vi at acceptere, elske og rumme os selv. Jeg tror på, at vi mennesker altid har valget til at leve det liv, som vi ønsker os, og som passer til vores behov samt værdier. Jeg har gennem livet oplevet en del udfordringer, da jeg har levet mellem to kulturer, den danske og pakistanske. Og dermed brugt mange år på at finde min egen identitet, som passer ud fra den livsstil samt tilgang til livet jeg har. Det har været en spændende udviklingsrejse, hvilket har gjort, at jeg i dag står stærkt i mig selv, ved hvem jeg er, og hvad jeg står for. Mine livsværdier er frihed, autenticitet og taknemmelighed. 

 

Få input til din selvudvikling

Få værktøjer, teoretisk viden og masser af spørgsmål, der sætter gang i din selvindsigt hver uge.