2-dags kursus:

FÅ SUCCES SOM SELVSTÆNDIG

– Develop And Promote Your Business

Skab et indbringende forretningskoncept med større successer – hurtigere! Er du træt af at tjene for få penge på for meget arbejde? På dette kursus får du banebrydende redskaber til at opbygge en hensigtsmæssig forretningsstruktur og skabe et livslangt og indbringende forretningskoncept.

Gennem intensive processer, eksperimenterende øvelser, casestudier og etablering eller makeover af din personlige forretningsplan, lærer du at skabe overskud og vækst ved at sælge det helt unikke, du kan! Vi øser ud af vores mange års erfaring som selvstændige. Vi viser dig, hvordan vi gør krisetider til indbringende muligheder, vi lærer dig teori om afsætning og salg og meget, meget mere. Kurset er især oplagt for dig, der drømmer om at blive selvstændig eller dig, der er iværksætter allerede, men mangler struktur i din forretning for at få succes som selvstændig.

På kurset lærer du:

  • Hvordan du skaber de ideer, som genererer flest penge.
  • Hvordan du starter en indbringende forretning med ingen eller få penge.
  • Hvordan du bliver et marketinggeni.
  • Hvordan du skridt for skridt udvikler din forretning.
  • Win-win-salgsstrategier, som virker!
  • At finde/skabe en forretning eller karriere, som udtrykker dine talenter, og som OGSÅ tillader dig at blive rig på det!

Beslut dig for at gøre en ende på middelmådige forretningstaktikker, tidsspild og ringe afkast – og begynd i stedet at skabe rigdom og succes gennem dét, du brænder for – uanset branche.

Undervisere

Life Academy-teamet

Kursusadresser

Life Academy – Norddigesvej 2, 8240 Risskov

kvinde der forklarer en gruppe hvordan man kan få succes som selvstændig

TILMELD DIG NU

Tid: 10.00 – 16.30
Prisen er 2.995,- inkl. moms. (inklusiv te, kaffe og småkager).