Din krop husker alt

Et foredrag om, hvordan chok påvirker kroppen
Tilmeld foredraget

Dine oplevelser sidder i kroppen

DIN KROP HUSKER ALT

Vidste du, at din krop reagerer på alle de chok og traumer, du oplever igennem dit liv?

Og at kroppen husker alle dine traumer?

Vi har alle sammen oplevet at få et chok. Et lille chok går hurtigt over, og snart glemmer du det igen. Større chok reagerer kroppen dog på. Nogle gange voldsomt og du risikerer at chokket sætter sig. Det har store konsekvenser at have sådanne chok i kroppen. Det kan ødelægge din naturlige lethed, glæde og handlekraft.

En konsekvens kan være, at du ændrer adfærd. Måske bliver du vred, ked af det, taler grimt til andre eller dig selv, får ikke sagt fra, får det dårligt sammen med bestemte mennesker eller i specifikke situationer.

En anden konsekvens kan være, at du ikke tager handling på det, du ønsker. Det kan være, at du lever dit liv på andres præmisser. Muligvis oplever du også en gang imellem, at det hele går den forkerte vej.

Er foredraget noget for dig

Sådan identificerer du chok

Er du i tvivl, om du har eller har været i chok, så tænk efter om du nogensinde har haft:

 • Tankemylder
 • Angst
 • Træt/udmattethed
 • Kolde hænder og fødder
 • Sover dårligt eller vågner tidligt hver dag
 • Du isolerer dig
 • Har muskelspændinger
 • Ofte har hovedpine
 • Humørsvingninger
 • Eller du slet ikke kan kende dig selv

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, vil foredraget være noget for dig.

Overskrift

Om foredragsholderen

Til foredraget Din krop husker alt vil Life Academys underviser Dorte Trønninge (specialist i chok og traumer) gøre dig bevidst om, hvad chok er og hvilke kendetegn der er.

Dorte kommer med konkrete eksempler fra sit eget liv. Hun fortæller om, hvordan hun gennem arbejde med chok- og traumeforløsning har arbejdet med sin personlige udvikling og sundhed. Tidligere oplevede Dorte at blive stoppet i sin udvikling og syg af sine uforløste chok. Men gennem intensiv selvudvikling og ved brug af kraftfulde redskaber står Dorte nu stærkere og sundere end før. Under foredraget giver Dorte dig redskaberne til at arbejde med din egen chokforløsning.

  Tilmelding

  Du er sikret en plads til foredraget, når vi har modtaget din betaling. Efter tilmelding modtager du en bekræftigelsesmail som bedes medbringes/vises på mobilen ved ankomst til foredrag.

  Risskov

  Life Academy, Norddigesvej 2, 8240 Risskov
  Kl. 19.00–21.00
  Pris: 175,-

  Få input til din selvudvikling

  Få værktøjer, teoretisk viden og masser af spørgsmål, der sætter gang i din selvindsigt hver uge.