[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″ custom_padding=”3px|||||”][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.9.4″ text_font=”Raleway||||||||” text_font_size=”15px” text_line_height=”1.8em” background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Føles det som om, du sidder fast i dit liv? Kan du overhovedet huske, hvornår du sidst fulgte dit hjerte? Måske er det på tide, at du tager et valg om at gøre op med tingenes tilstand. Måske er tiden inde til, at du skal fokusere på dig selv, så du kan få overskuddet og livskvaliteten tilbage. Det er helt op til dig. Men hvis du ikke prøver noget nyt, sker der heller ingenting. Så hvad vælger du? Er det på tide at skabe en selvudvikling? Og hvis ikke nu, hvornår så? Hos Life Academy står vi i hvert fald parate til at hjælpe dig med at (gen)finde dig selv og opnå en personlig udvikling, så snart du er klar til det.

Sæt farver på dit liv
Vi ved godt, at det kan være svært at se, hvordan du nogensinde skal befri dig selv fra de mørke skyer og det tyngende tankespind, der hænger over hovedet på dig. Det er netop derfor, at vi hos Life Academy har udviklet en lang række målrettede selvudviklingskurser indenfor personlig udvikling. Vi drømmer nemlig om, at du lærer dig selv bedre at kende og udvikler dig personligt i lige den retning, der giver bedst mening for dig. På vores kurser får du kufferten fuld af konkrete og effektive værktøjer til, hvordan du opnår større selvindsigt og selvforståelse. For os er det vigtigt, at du bliver frigjort fra de tanker og overbevisninger, der gør, at du bliver holdt fast i den låste situation, som du befinder dig i.

EN FØLELSE AF AT VÆRE UTILSTRÆKKELIG
Vi bliver tit mødt af folk, som oplever en form for utilstrækkelighed hos dem selv. Følelsen af ikke at slå til. Følelsen af ikke at opfylde de mange forventninger, som de selv føler ligger på deres skuldre. Om det er på deres arbejde, i familielivet, overfor deres ægtefælle eller veninder. Kender du følelsen? Gør du også dit bedste for at løbe så stærkt, som du kan? Vil du gerne gøre alle de rigtige ting og yde en ekstra indsats hver eneste dag? Så er vi simpelthen nødt til at fortælle dig, at det ikke altid er muligt at være den bedste til alting. Du kan ikke vise overskud uafbrudt, uden at det tærer på din energi og dine kræfter. Og det behøver du faktisk heller ikke. Det er helt okay, at du ikke altid rammer plet. Det betyder blot, at du er menneskelig. Det betyder ikke, at du ikke skal gøre dig umage. I alle livets henseender. Det betyder bare, at du også skal huske at stoppe op og se indad. Spørge dig selv om, hvordan du har det.

En følelse af utilstrækkelighed kan have alvorlige konsekvenser for vores selvværd og mange andre faktorer. Flere oplever, at de får stress, fordi de aldrig føler sig gode nok. Vi hører også fra mange, at de langsomt mister deres livsglæde. De ender på sigt med at sidde fast i et dårligt arbejdsklima eller ægteskab. Og føle sig ensomme. Vi lever i et samfund, hvor der er stor fokus på det enkelte individ og vores præstationer. Vi bliver konstant bedømt – hvis ikke af andre, så af os selv. Og så er det da heller ikke så underligt, at mange af os får præstationsangst og dårligt selvværd. Men det vil vi gerne gøre op med. For du er god nok.

VIL DU SKABE EN PERSONLIG UDVIKLING?
Selvudvikling er et aktivt valg. Det handler om, at du vælger at træde ud af din komfortzone, hvor du har befundet dig i så mange år efterhånden. Du er nødt til at give plads til uforudsigelighed og risici, for ellers ender du bare med at gå i ring resten af dit liv. Det er vigtigt at huske på, at så snart du tvinger dig selv til at gøre noget nyt, så sker der også nogle forandringer. Og det giver dig nogle helt nye muligheder. Ikke nok med at du bliver klogere, så udfordrer du også dig selv.

Du må ikke lade følelsen af ikke at være god nok og utilstrækkelig holde dig tilbage. Du skylder dig selv at forsøge. At kaste dig ud i det, som har betydning for dig og dit velvære. Dét, som du inderst inde drømmer om.

VÆLG DIG SELV
Prøv engang at trække vejret helt ned i maven. Luk øjnene og frigør dig fra andres meninger og forventninger. Måske er lige nu det bedste tidspunkt til at vælge dig selv og (gen)skabe din livsglæde. Det er nu, du skal starte med at tage vare på dig selv, fremfor alle andre. Har du lyst til at tage på en ny og personlig rejse, hvor du opnår selvindsigt og selvudvikling? Så kan det være, at et af de mange spændende selvudviklingskurser, vi tilbyder hos Life Academy, er lige noget for dig.

Vi ved, at det kan tage tid og være en kæmpe udfordring at frigøre dig selv fra tanken om at være egoistisk for en gangs skyld. Kan du virkelig tillade dig det? Til det vil vi bare sige: Ja! Det er nu, du skal tage ansvar for dit eget liv og vælge med udgangspunkt i dig selv.

TAG ÉT SKRIDT AD GANGEN
Selvudvikling sker ikke bare fra den ene dag til den anden. Det tager tid at opnå en personlig udvikling. Du behøver naturligvis ikke at bevæge dig fra den ene yderlighed til den anden. Det handler tværtimod om de små skridt, som langsomt bringer dig i en helt ny retning. Hvad betyder noget for dig? Hvad er det, der skaber en ovenud glæde hos dig? Det er dét, du skal holde fokus på. Dét, der får dig til at mærke, at du lever. Måske er det en afslappende gåtur i den friske natur. Måske er det at danse eller købe noget nyt og farverigt tøj til garderoben. Du skal tage det hele i dit tempo, så du kan mærke dig selv hele vejen, og ikke bliver overrumplet og vender tilbage til de gamle vaner.

TAG EN UDDANNELSE SOM COACH & TERAPEUT
Vi ved godt, at de første skridt kan være de allersværeste. Men hos Life Academy har vi dedikeret os til at hjælpe dig på vej. Så før du ved af det, går du herfra med rank ryg og et stort smil på læben, klar til at erobre hele verden.

Vi tilbyder mange korte selvudviklingskurser og forløb i personlig udvikling. Alt sammen designet til at udvikle dig, uanset hvor du befinder dig i livet, karrieren eller parforholdet. Hvis du slet ikke kan få nok, har vi også længere uddannelser til Coach & Terapeut samt Psykoterapeut. Ligegyldig hvilken rejser du begiver dig ud på, tager vi dig i hånden og hjælper dig hele vejen, indtil du er klar til at stå på egne ben.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *