FOREDRAG

FØLELSER SOM SKABER SYGDOM

– et foredrag om, hvordan følelser sætter sig i kroppen

Kom og hør Naeem dele ud af sine erfaringer som HEALER gennem 20 år, hvordan han selv har formået at skabe sig et jernhelbred og hvordan han undgår sygdom.

Efter at have healet over 10.000 personer har Naeem tilegnet sig en viden, som kan være guld værd for dig, som ønsker at blive rask eller gerne vil bibeholde dit gode helbred resten af dit liv.

 

LOGIK: Er du glad, skaber kroppen  energi. Er du ked af det mister kroppen energi. 

 

Denne aften vil du høre om hvordan følelser sætter sig i kroppen og laver ravage hvis de ikke bliver udtrykt. Der vil være en fælles healingsmeditation, hvor du også får redskaber til at ændre dit sygdomsforløb til det bedre. 8–10 personer bliver healet denne aften, hvor Naeem demonstrerer tankens og hjertets kraft.

 

Sygdom er ikke nogen grusomhed eller straf, det er et korrektiv som din sjæl benytter sig af for vise dig, at du er på et sidespor. Citat Herman Hesse.

Om foredragsholderen

Naeem Sundoo er healer, foredragsholder og indehaver af Helsehuset Namaste i Lyngby. I 20 år har han hjulpet over 10.000 mennesker med lidelser der er skabt af blokerede følelser.

 

Naeem, som er født i Parkistan, kom som seksårig til Danmark med sin familie. Som ung sad han fængslet for bankrøveri. Mens han afsonede, blev han interesseret i meditation. Han fik kontakt til meditationsunderviser og det ændrede hans liv.

 

Som 27-årig fandt Naeem ud af at hans mission i livet er at hjælpe mennesker til at opnå en højere bevidsthed. Siden 1999 har han arbejdet som healer og har siden 2013 ejet og drevet Hedehuset Namaste sammen med sin kone Vibeke.

 

Naeem er en eftertragtet foredragsholder og det er med stor glæde, at vi efter et udsolgt foredrag i september kan byde velkommen til endnu et fordrag.

Bestil healing med Naeem Sundoo

Fredag den 20. november kan man booke en privat healingssession med Naeem Sundoo.

Sessionen afholdes på Life Academy.

Kontakt Naeem for bookning af healing via Naeems hjemmeside: lifeisgreat.dk

Det er muligt at booke tid:

  • Kl. 10.00
  • Kl. 11.30
  • Kl. 13.00

TILMELD DIG NU

Torsdag den 19. november 2020

Life Academy, Norddigesvej 2, 8240 Risskov
Kl. 18.30–21.00
Pris: 190,-

Risskov

19. november
Sted: Life Academy, Norddigesvej 2, 8240 Risskov