Foredrag:

Dit ansigt er en sladrehank

Life Academy præsenterer foredrag om ansigtsanalyse med Peer Heissel

Har du nogensinde tænkt over, hvorfor nogen har flere linjer i panden end andre? Og er poser under øjnene egentlig godt eller skidt?

Kroppens sladrehank
Dit ansigt røber mange hemmeligheder og kan fortælle om både din personlighed og din sundhed. Når du først har lært at læse beskederne, så kan du få svar på ting, som ellers kan være skjult for dig.

Til foredraget giver Peer Heissel dig en gennemgang af ansigtets form, linjer og farvers betydning. Peer tager dig igennem ansigtsanalyse som værktøj til at gøre dig klogere på både dig selv – og på dine medmennesker.

Lær at forstå dig selv bedre
Helt ubevidst læser du allerede ansigter, men til foredraget lærer du at forstå og afkode, hvilke ansigtstræk der betyder hvad.

Efter foredraget vil du se på dit ansigt som en åben bog, der er klar til at fortælle dig en masse om din personlighed og din sundhed. Du vil forstå, at udseendet af din pande har betydning, og at dine kindben kan fortælle om din stædighed og vilje.

Alle de nye oplysningerne kan du bruge til at justere og forbedre den måde, du lever dit liv på. Du bliver også i stand til at afkode andres ansigt og hurtigere få en større forståelse for, hvor deres styrke og udfordringer ligger.

Om foredragsholderen
Foredraget bliver holdt af Peer Heissel. Peer er uddannet heilpraktiker (tysk uddannet naturmediciner). Han har 20 års klinikerfaring og holder foredrag om ansigtslæsning i ind- og udland. Derudover er han tv-vært på programmet “Naturligvis” på DK4 og har skrevet bogen ”dit ansigt er en sladrehank”.

TILMELD DIG NU

Mandag den 21. januar 2019

Life Academy, Norddigesvej 2, 8240 Risskov
Kl. 19.00–21.00
Pris: 175,-

Risskov

TILMELD
Sted: Life Academy, Norddigesvej 2, 8240 Risskov