Foredrag:

FOREDRAG OM BUDDHISTISK PSYKOLOGI I PSYKOTERAPIEN

Mød TILMANN BORGHARDT (Lama Tilmann Lhündrup), DR.MED. og WOLFGANG ERHARDT, psykoterapeut og specialist i buddhistisk meditation.

Life Academy har fået æren af at lægge hus til et besøg af Tilmann Borghardt og Wolfgang Erhardt, skaberne af essentiel psykoterapi.

 

Tilmann Borghardt og Wolfgang Erhardt har sammen stiftet The Institute of Essential Psychotherapy i Tyskland, hvor de udbyder specialistuddannelsen i essentiel psykoterapi.

 

Denne aften skal vi sammen med dem meditere og reflektere over, hvordan man lever med de livsvilkår, man er blevet givet. For selvom vi alle er forskellige, har vi nogle fælles grundvilkår, som rækker udover det at dele jordkloden. Vi bliver alle født, og vi skal alle herfra igen. Relationer opstår og forgår. Naturen og klimaet ændrer sig, intet står stille.

 

I denne bevægelige verden har det derfor betydning, hvordan vi lever med vores livsvilkår, for lever vi i disharmoni, skaber det ubalance. Men hvad er vores livsvilkår, og hvordan undgår man at leve i disharmoni, men derimod omfavne de livsprocesser, livet byder på?

 

Både den eksistentielle og den buddhistiske psykologi har nogle dyrebare bud på, hvordan vi kan finde vej til en mere harmonisk og afbalanceret levevis, som giver plads til at leve med livet, som det nu en gang inviterer til. For at leve med livet er et kunststykke.

 

Foredraget afholdes i forbindelse med kurset Introduktionkursus om buddhistisk psykologi i psykoterapien, som finder sted på Life Academy d. 16. – 17. november 2019. Her kan man lære om buddhistisk sindstræning, og hvordan man kan bruge buddhistiske metoder i kombination med psykoterapi.

Bemærk: Foredraget foregår på engelsk

Tilmann er meditationslærer i tibetansk buddhistiske og Theravada traditioner, samt medstifter og vicedirektør for Institut for Essentiel Psykoterapi i Freiburg, Tyskland.

TILMELD DIG NU

Tid: Fredag den 15. november 2019
Kl. 19.00–21.30
Pris: 150 kr.

Risskov

TILMELD 15.11.19
Sted: Life Academy, Norddigesvej 2, 8240 Risskov