Mange af os stopper op sådan cirka halvvejs igennem livet og finder os selv i en form for midtvejskrise. Pludselig mærker vi en følelse af ikke at have opnået det, vi gerne ville. En følelse af utilfredshed. Og tomhed. Vi er et sted i livet, hvor alting egentlig skulle være så godt, men det er det bare ikke. Midt i den travle hverdag med arbejde, børn og indkøb har vi glemt os selv. Det kan være svært at pege på, hvad det egentlig er, vi mangler i tilværelsen. Men et eller andet mangler i hvert fald. Vi har ikke længere os selv med i det, vi gør.

  • Går du med følelsen af, at du ikke længere ved, hvem du er?
  • Hvad vil du egentlig med dit liv, hvis du mærker efter inderst inde?
  • Vil du blive ved med at leve, som du gør, eller har du et brændende ønske om at (gen)finde dig selv?

Hvis du vil gøre noget godt for dig selv, vil vi hos Life Academy gerne hjælpe dig med at finde din retning og dit ståsted i livet. Vi guider dig hele vejen igennem, så du bliver bevidst om dine mål – og hvad det er, der holder dig tilbage.

Vi har efterhånden mødt mange, der kæmper med at finde meningen med livet. Lige fra vi bliver født, bliver vi påvirket af alle livets relationer. Vores opvækst har en stor indflydelse på, hvordan vi bliver dannet som menneske. Hvilken personlighed og syn på livet, vi får. Hvis man er vokset op i et hjem, hvor man har følt svigt på den ene eller anden måde, vil det påvirke ens væremåde i fremtiden. Man vil have større tendens til at undertrykke sig selv og sætte andre før sig selv. 

Jo ældre vi bliver, jo flere påvirkninger bliver vi også udsat for. Vi vælger en uddannelse, som præger vores syn på omverdenen. Vi får et arbejde, som også har en stor indflydelse på vores personlighed. Både uddannelse og arbejde fylder meget i vores liv. Når man tænker nærmere over det, bruger vi omkring 1/3 af vores liv på at blive klogere og tjene penge. Vores hverdag bliver hurtig fyldt op med mønstrer og vaner, som vi blot følger med autopiloten. Til sidst tænker vi ikke længere over, hvad vi gør, og vigtigst af alt, hvorfor vi gør det. Når vi glemmer os selv, vil det kun være et spørgsmål om tid, før vi bliver stresset og kører os selv helt ned. Til sidst flyder reservetanken simpelthen over. Og så ender vi et sted, hvor vi pludselig ikke føler os tilfredse med det, vi har opnået i livet. Vi vil gerne ændre noget ved den måde, vi lever på, men det kan føles uoverskueligt at skulle give slip på alt det, vi er vant til. Trygheden. Heldigvis er der hjælp at hente, når det handler om at finde ind til sig selv og skabe det liv, du i virkeligheden drømmer om. Og den hjælp må man gerne bede om. 

HVORFOR SKAL JEG UDDANNE MIG TIL COACH OG TERAPEUT?
Mange af os udsætter vores egne behov til fordel for andres. Vi har altid lært, at det ikke er okay at være egoistiske. At være egoistisk er udelukkende forbundet med noget negativt. Det er dog vigtigt, at vi lærer at tænke på os selv. Først når vi forstår os selv, kan vi elske og forstå andre mennesker.

Når du vælger at uddanne dig til Coach og Terapeut, tager du også en beslutning om, at du vil udvikle dig selv som menneske. Du tager en beslutning om, at du ønsker at blive klogere på dig selv og dine omgivelser. Vores Coach- og Terapeut-uddannelse varer 2 år. I løbet af uddannelsen (gen)finder du passionen og motivationen i dit liv. Du får et unikt netværk af mennesker, der forstår dig og din interesse for personlig udvikling. Vores dygtige undervisere vejleder dig og deler ud af deres viden og erfaringer om både coaching, terapi, kommunikation og udvikling.

HVAD ER MÅLET MED UDDANNELSEN?
Med Coach- og Terapeut-uddannelsen i bagagen får du konkrete værktøjer til at udvikle dig selv og få en større forståelse for andre, så du kan hjælpe dem i deres udvikling. Hos Life Academy ser vi på dig som individ. Vi ser dig, lige der, hvor du er. Det er forskelligt fra person til person, hvad det præcise mål med uddannelsen er. Men et fælles mål er at skabe en positiv forandring for dig selv og andre.

Uddannelsen er blandt andet for dig, der ønsker at blive professionel coach og terapeut. Det kan være, at du i forvejen har en kortere eller længere uddannelse inden for det social- og sundhedsfaglige fag, men ønsker at videreudvikle dig selv. Det kan også være, at du allerede arbejder med ledelse inden for HR, uddannelse, coaching eller det, der ligner, og så kan målet med uddannelsen være at udvide din værktøjskasse med endnu flere redskaber og indsigter.

Vi lærer dig at finde ind til dig selv, så du kan udfolde dit fulde potentiale som coach og terapeut. Når du er færdig med uddannelsen ved du også, hvordan du støtter og motiverer andre mennesker i deres personlige udvikling. Det lærer du blandt andet ved at forstå, hvilken rolle du har som coach og terapeut. For at blive bevidst om dette, skal du desuden selv strukturere en coach- og terapeutsession – og efterfølgende gennemføre den. Du lærer også, hvordan du opbygger et succesfuldt (og sundt) liv som coach og terapeut.

HVORDAN FINDER JEG MOTIVATION TIL AT ”TAGE SKRIDTET”?
Ligegyldigt hvor meget vi brænder for at hjælpe dig, kan vi ikke tage skridtet for dig. Du er selv herre over dit eget liv, og det er dig, der bestemmer, hvad du gør med dit liv. Hvis du på den ene eller anden måde er utilfreds med det, du foretager dig, så er der kun en måde at ændre det på. Gør noget ved det. Du er nødt til at tage et valg: Vil du være glad og tilfreds, eller vil du gå rundt og være utilfreds? Der sker nemlig ikke noget, hvis du ikke tager en beslutning om at prøve noget nyt.

Vi ved godt, at det kan virke uoverskueligt at springe ud i noget helt nyt. Det er nemlig så uforudsigeligt, hvad der venter på den anden side. Men det er ikke det værd at gå rundt og være utilfreds med sit liv. Det er livet simpelthen alt for kort til. Vi kan desværre ikke fortælle dig, hvordan dit liv ser ud efter Coach- og Terapeut-uddannelsen. Men vi kan fortælle dig, at du bliver meget klogere på, hvem du er, så du kan finde din egen vej her i livet.

HVAD INDEHOLDER COACH- OG TERAPEUT-UDDANNELSEN?
I løbet af den 2-årige Coach- og Terapeut-uddannelse kommer du – udover den almindelige undervisning – igennem en række færdighedstræninger, supervisionsforløb og egenterapiforløb.

Vi tror på, at du lærer bedst, når du både ser, prøver og mærker – og til sidst understøtter andre. Så derfor tager vores undervisningsform også udgangspunkt i denne opfattelse.

HVOR MANGE HAR VALGT AT UDDANNE SIG TIL COACH OG TERAPEUT HOS LIFE ACADEMY?
Indtil nu har over 300 taget valget om at uddanne sig til Coach og Terapeut hos Life Academy. Det er fantastisk at se, hvor mange mennesker der ønsker at udfolde sig selv og sit fulde potentiale.

HVOR I LANDET UDBYDER LIFE ACADEMY UDDANNELSER?
Vi tilbyder kurser og uddannelser i Risskov og København. Du kan deltage uforpligtende i vores infomøder i både Kolding, Risskov og København.