Gratis intromøde uddannelsen til coach og terapeut / psykoterapeut

Har du nogensinde tænkt over, hvorfor du er, som du er?

Og fordyber du dig nogle gange i tanker om, hvordan mennesket fungerer og skiller sig ud fra hinanden?

Elsker du mennesker og personlig udvikling, og bliver du tændt ved tanken om hele det sammensurium af følelser, historier, baggrunde og opvækster, der definerer hvem vi er?

Vil du rykke din egen personlige udvikling og samtidig lære teknikker, der giver dig titlen som coach og terapeut eller psykoterapeut, så du kan hjælpe andre?

Så vil vi meget gerne byde dig velkommen i Life Academys fantastiske univers.

Mød vores studievejleder Christina Strøhl.

Jeg er klar til at forandre mig selv og andre
Undervisning hos Life Academy

Du kan forandre dig selv og andre ved at udleve din passion

Har du en drøm om at arbejde med mennesker, eller vil du gerne tage din selvudvikling til et nyt niveau?

Så er vores Coach og Terapeut/Psykoterapeut-uddannelse måske det svar, du har søgt efter.

Uddannelsen er en 2-årig Integrativ Coach og Terapeut uddannelse, hvor vi har samlet de nyeste, bedste og mest effektive udviklingsværktøjer i et unikt mix til dig.

Du vil blive udviklet som menneske og opnå større selvindsigt, teoretisk viden og specifikke kompetencer som professionel coach og terapeut.

Uddannelsen er for dig, som:

  • Har et godt flow i dit liv, men som ønsker konkrete værktøjer til at nå et lag dybere i din egen personlige udvikling, og som samtidig ønsker at opnå større forståelse for – og indsigt i – andres udvikling.
  • Ønsker at starte en tilværelse som professionel coach og/eller terapeut.
  • Allerede har en kortere eller længere uddannelse, og som ønsker at supplere dit professionelle liv med redskaber fra coaching og terapi.
  • Arbejder med rådgivning, behandling, undervisning eller lignende, og som ønsker at bruge coaching og terapeutiske værktøjer aktivt i samspillet med kursister, elever eller klienter.
  • Er leder, projektleder eller på anden måde ansvarlig for en gruppes eller en afdelings trivsel, kommunikation og udvikling.
Jeg er klar til at forandre mig selv og andre

Kvinden bag Life Academy

“Hvis du ikke er i udvikling, er du i afvikling.”

Charlotte Krogh er kvinden, der har skabt hele det fantastiske univers, der gemmer sig bag navnet Life Academy.

Gennem de seneste årtier har hun hjulpet tusindvis af folk med at (gen)finde deres passion og livsformål.

Charlotte har undervist i, set og mærket, hvad der giver power til at skabe personlig udvikling, vækst og indsigt for mennesker med vidt forskellige baggrunde, aldre og vilkår. Hendes mål er at hjælpe mennesker til at tage ejerskab over deres eget liv.

For Charlotte betyder ejerskab, at du selv skaber det liv, du ønsker. For at kunne tage ejerskab skal du selvfølgelig have og kende de rette værktøjer.

Og lige præcis dét er formålet med Life Academy:
At give dig de optimale værktøjer til at skabe dit eget liv gennem udvikling.

Charlotte, og det øvrige team hos Life Academy, står klar til at løfte dig, give dig indsigt og give dig plads til at udfolde dit fulde potentiale.

Længere nede på siden kan du høre Charlotte fortælle mere om intromødet og Life Academy.

HVAD SIGER DE STUDERENDE?

Hør Charlotte fortælle om intromødet

Life Academys Psykoterapeut-uddannelse er evalueret af reflektor.

Life Academy er medlem af Foreningen af Danske Psykoterapeuter.

Life Academy er medlem af Dansk Psykoterapeutforening.

Er du klar til at få det liv, du drømmer om?

Tilmeld dig intromødet ved at trykke på en dato herunder.

Alle, der deltager på intromødet, får et gavekort til kurset: “Find Din Indre Passion”

Online intromøder

Når du har tilmeldt dig, modtager du alle praktiske informationer på e-mail.

26. november 2020
10. december 2020, kl. 17-19

Kolding

Bramdrupdam Hallen
Bramdrupskovvej 110
6000 Kolding

27. januar, kl. 16-18
8. marts, kl. 16-18

Aalborg

Cafe Lindholm, Lindholm Høje Museum
Vendilavej 11
9400
Nørresundby

Afventer dato

København

Teglgården
Teglværksgade 37. 4 sal.
2100 København Ø

Kl. 17.00 – 19.00

12. november 2020, kl. 17-19
Spørgsmål og svar om uddannelsen

Der kan være lidt ekstra omkostninger til litteratur, men det er på et minimum. Det meste af vores litteratur kan lånes på biblioteket. Derudover har vi forskellige fora, hvor bøger ofte sælges til 50 kroner.

Der er gratis kaffe og te på alle undervisningsdage, der er køleskab til egen madpakke, vi har masser af gratis parkering og vi ligger godt i forhold til både tog og bus.

Flere af vores studerende er enlige mødre, og på grund af den fleksible undervisning, har vi endnu ikke oplevet, at det er en hindring at være enlig mor.

Vores uddannelsesleder og studievejleder, Heidi Brund Laursen, hjælper gerne med at planlægge tiden under din studietid.

Du er også meget velkommen til at kontakte hende på tlf. +45 60 88 51 19 allerede nu, hvis du har brug for at få afklaring på nogle spørgsmål.

Ja, du kan sagtens både studere og have et fuldtidsarbejde.

Uddannelsen er tilrettelagt, så der er undervisning både i løbet af dagen i hverdagene, om aftenen og i weekenderne. Du kan komme, når det passer dig.

 

Her er svaret helt kort.

Nej.

Du kan bruge uddannelsen til ren og skær personlig udvikling – og det ser vi rigtig mange gøre.

Uddannelsen kommer til at få stor indflydelse på både dig selv og de relationer, du har omkring dig. Alle kommer til at mærke, at du udvikler dig som person, og din indgangsvinkel til udfordringer og modstand, vil være en hel anden.

Det er en bonus, man får med sig, når man starter på uddannelsen.

Du har flere muligheder, når du er uddannet Coach/Terapeut/Psykoterapeut.

Èn af mulighederne er at blive selvstændig coach eller terapeut. De fleste starter typisk med at have et deltidsjob og arbejde som coach/terapeut ved siden af.

Vi ser også, at rigtig mange af vores studerende avancerer på deres job og får mere ansvar. Denne her gruppe vælger typisk ikke at arbejde som coach eller terapeut. De er simpelthen for glade for deres arbejdsplads – de ønsker bare andre, eller mere udfordrende, arbejdsopgaver.

En anden mulighed er, at du kan skifte job. Med andre ord at du kan gå hen og få det job, du altid har drømt om. Det kan være lederjob, mellemlederjob, konsulentarbejde eller andet, hvor du specifikt kommer til at bruge din uddannelse i nogle virksomheder, der har arbejdsområder, du holder af.

I relation til ovenstående ser vi også en del af vores studerende få arbejde i HR-afdelinger som personale- og kompetenceudvikler.

Flere af vores studerende bliver også ansat på socialfaglige arbejdspladser. Det kan være socialfaglige institutioner og uddannelsessteder – både som coach og terapeut. Vi har f.eks. studerende der arbejder som faglige sparringspartner og støttepersoner inden for skolevæsenet.

Load More