Introdag til Coach & Terapeut/Psykoterapeut-uddannelserne på Life Academy

Tilmeld introdagen

Vil du supplere dit nuværende arbejde med redskaber fra coaching og terapi?

Overvejer du at blive selvstændig coach eller terapeut?

Brænder du for selvudvikling og har du lyst til at lære mere i dybden?

Har du nogensinde tænkt på at tage en coach- eller terapeutuddannelse?

Vil du snuse til coach- og terapeutuddannelsen og finde ud af om det er den rigtige vej for dig?

Det kan du på introdagen til vores integrative Energi & Power Coach og Terapeut-uddannelse.

Vi åbner dørene for en spændende dag med masser af fagligt indhold og interessante øvelser fra vores integrative coach- og terapeutuddannelse. Vores en af vores dygtige underviser tager imod dig på denne dag, der er så tæt på en normal undervisningsdag, at fornemmelsen af første skoledag stadig sidder i dig, når du går herfra.

Du kommer helt ind i hjertet af Life Academy og mærker den passion, som alle i huset har for at hjælpe mennesker til et nyt niveau. Det er din unikke mulighed for at blive fortrolig med hvem vi er, og hvad vi kan gøre for dig.

Vores uddannelse er integrativ. Det betyder, at vi har sammensat en unik uddannelse ud fra de bedste virkningsfulde værktøjer og teknikker fra flere terapeutiske og psykoterapeutiske retninger. På introdagen vil du få indblik i, hvordan det spiller sammen og derfor er en af landets stærkeste uddannelser. Vores psykoterapeutuddannelse er evalueret af Dansk Psykoterapeutforening, hvilket betyder, at vi lever op til de højeste kvalitetskrav, der findes på det danske marked.

Life Academys 2-årige uddannelse til coach og terapeut har det samme pensum som grunduddannelsen på vores psykoterapeutuddannelse. Vores psykoterapeutstuderende læser altså sammen med dig. Du kan derfor gå direkte videre efter afsluttet eksamen på 2. år og tage 3. og 4. år af psykoterapeutuddannelsen, hvis du undervejs finder ud af, at du faktisk gere vil gå hele vejen og blive psykoterapeut. Ja hvem ved… Måske ender du også med at blive certificeret Integrativ Energi og Power Psykoterapeut.

Hvem skal med til introdag?

Introdagen er for dig, der er nysgerrig, men ikke helt ved hvilken vej du skal gå. Det kan være, at du drømmer om at arbejde med mennesker, gøre en forskel i menneskers liv eller tage dig selv til det næste niveau i din egen udvikling. Det kan også være, at du føler stilstand i din nuværende arbejdssituation og har brug for nye input til at komme op i gear igen. Hvis bare en enkelt af disse ting får dit hjerte til at længes, så er det nu du skal med. Tilmed dig, afprøv, mærk, udforsk, test af, se og hør, så du kan blive klogere på dit valg om fremtiden.

Hvad sker der på introdagen?

På introdagen vil du få kontakt til dit hjerte og din inderste kerne. Vi åbner op og tager et kig ind i din essens (den du dybest set er). Hvorfor? Fordi når du er i din essens, er du i harmoni og balance. Du møder livet med ubetinget kærlighed og nærvær. Du bliver i stand til at rumme alt, som det er. Fra dette sted vil dine evner blomstre, dit hjerte vil folde sig ud, dine kompetencer kommer i spil og du bliver en knaldgod coach eller terapeut.

Vi udforsker selvfølgelig også en masse teknikker og øvelser fra uddannelsen.

Det her får du ud af introdagen

  • Du får afprøvet, snust og eksperimenteret med noget af vores faglige indhold på Coach & Terapeut uddannelsen.
  • Du møder en af vores undervisere og en studerende.
  • Du mærker vores specielle energi og tilgang til mennesker og udvikling.
  • Du oplever vores lokaler og den unikke stemning vi har på Life Academy.

Efter introdagen vil du sandsynligvis have afklaret, om en uddannelse hos Life Academy er det rigtige for dig. Du vil have fået besvaret alle dine spørgsmål og være klar til at tage action.

Studievejleder Christina Strøhl.

Vil du mærke energien?

Tilmeld dig introdagen ved at trykke på en dato herunder.

AARHUS
Life Academy
Norddigesvej 2
8240 Risskov

TIDSPUNKT
Kl. 10.00 – 15.00

UNDERVISER
Christina Strøhl

PRIS
GRATIS

Introdag i Aarhus 30. august 2021

KØBENHAVN
Life Academy
Teglgården
Teglværksgade 37. 4 sal
2100 København Ø

TIDSPUNKT
Kl. 10.00 – 15.00

UNDERVISER
Samira Ghaus
Sasja Steinov Thrane

PRIS
GRATIS

Introdag i København 24.08.21