Introduktion til MetaSundhed

2-dageskursus

Forstå årsagen bag symptomerne

Næste kursus

10. – 11. november
Pris 3.000 kr.

2-dages introduktionskursus

MetaSundhed

Er du nysgerrig på årsagerne bag dine fysiske og psykiske symptomer?

Har du lyst til at få et helhedssyn på sundhed og vil du forstå kroppens intelligens?

Så kom med til to spændende dage, hvor du får en introduktion i MetaSundhed. På kurset bliver du klogere på, hvad der skaber sygdom og årsagerne til det.

Kurset henvender sig til alle der er nysgerrige på egne symptomer og dem ønsker at bruge metoden i arbejdet med klienter.

Energiarbejde

Lær kroppens energisystem at kende

Den grundlæggende idé bag MetaSundhed er, at der er en tæt forbindelse mellem vores tanker, følelser og kropslige symptomer.

Ifølge MetaSundhed kan mange fysiske symptomer og sygdomme spores tilbage til underliggende psykologiske eller følelsesmæssige oplevelser og konflikter.

MetaSundhed er inspireret af principperne fra energimedicin. Her betragtes kroppen som et energisystem, hvor livsenergi strømmer igennem meridianer.

Ved at arbejde med ubalancer og  blokeringer i energistrømmene, kan man mindske eller fjerne fysiske og følelsesmæssige problemer.

Få kendskab til årsagerne bag symptomerne

Kroppen taler til dig

MetaSundhed er værktøjer, der hjælper dig med at tolke dine krops symptomer, så du kan forstå, hvad den forsøger at fortælle.

MetaSundhed søger at skabe en forståelse af, hvordan tanker og følelser påvirker vores helbred og hvad der skal til for at frigøre blokeringer så der skabes balance i krop og sind.

I undervisningen indgår der mange cases (klienterfaringer) der fremmer forståelsen for bestemte symptomer. Underviseren gennemgår, hvordan der arbejdes med symptomerne og hvad vores selvhelbredende kræfter er i stand til.

Du vil i undervisningen formodentlig kunne genkende noget fra dig selv, og dermed mærke en forløsning i dig. For når det giver mening for dig, giver det også tryghed i at der er noget, du kan gøre. Det giver bevidsthed, som er en høj energistrøm.

MetaSundhed er en tilgang til sundhed og helbredelse, der forsøger at finde årsagerne bag fysiske og følelsesmæssige symptomer.

Tid og sted

Her foregår kurset

Kursusadresse:
Norddigesvej 2, 8240 Risskov

Tidspunkt:
10. – 11. november
Kl. 10.00–16.30

Underviser:
Dorte Trønninge

Obs. medbring selv frokost

Pris

Introduktion til MetaSundhed

2-dages kursus
3.000 kr.
  • Materiale
  • Kaffe og the
  •  

Tilmelding

10. og 11. november 2023

Obs. medbring selv frokost.