Kurser i personlig udvikling og selvudvikling

Life Academy tilbyder flere korte kurser og forløb i personlig udvikling og selvudvikling, som er designet til at udvikle dig alt efter, hvor du står i livet, karrieren eller parforholdet. Samtidig har vi længere uddannelser til coach & terapeut samt psykoterapeut. Uanset hvilken rejser du begiver dig ud på, tager vi dig i hånden og hjælper dig hele vejen.

 

Du udvikler dig og genfinder glæden

Selvudvikling handler om at flytte sig mentalt. Det behøver ikke være fra én yderlighed til en anden. Tværtimod kan det være små skridt, der tager dig i en ny retning. Alt har ret. Det handler om at rykke på din tidligere adfærd og tilgang til dig selv. Det kræver, at vi smider de eventuelle hæmmende overbevisninger, du har med i bagagen, ud.

De første skridt kan være sværest. Men vi hjælper dig på vej, og før du ved af det, powerwalker du herfra med rank ryg og smil på læben. Du har fundet din indre energi og byder igen hverdagen velkommen.

Kurser i personlig udvikling

Hvilke kurser kan jeg vælge hos Life Academy?

 

Hos Life Academy tilbyder vi følgende 1-dags- og
2-dagskurser:

1-dagskurser:

 

2-dags kurser:

Prøv vores gratis 1-dags kursus Unfold Your Power.

Tilmeld dig her og lad os komme i gang med din personlige udvikling! Vi har kurser i Risskov og Kolding.

1-dags kurser og 2-dags kurser

 

Life Academy tilbyder både korte kurser på én dag og længere kurser af flere dages varighed, alt efter, hvor du er i livet. De korte kurser kan være et springbræt, som giver dig lyst til at arbejde videre med dig selv. Det kan også være, du finder ud af, hvordan du kan hjælpe andre med deres selvudvikling.

 

Sæt trumf på dig med vores 1-dags selvudviklingskursus

 

Kurset Unfold Your Power er et 1-dags kursus fra kl. 10-17. Her hjælper vi dig med at tage det første skridt til at forandre dit liv – eller i hvert fald blive klogere på, hvor du er i livet. Du skal blot møde op og lytte. Vi forstår godt, hvis du er lidt skeptisk, når du kommer. Hvem vil ikke være det, hvis de fik at vide, at ét foredrag kan sætte en ny kursus for deres liv? Men det er hverken hokus pokus eller magi, selvom det kan føles ret magisk.

Vi stiller spørgsmål, du måske ikke har stillet dig selv før. Vi prøver at finde frem til, hvor du måske har blokeringer. Vi giver dig ikke svaret eller løsningen på de ting, du går og tumler med, men vi giver dig de mentale redskaber, så du selv kommer tættere på et svar. Vi hjælper dig til at sætte ord på, hvad dine drømme er. Dine inderste drømme. Eller bekræfte dig i, at du allerede har godt styr på det hele.

 

Værktøjer til selvudvikling og selværlighed

 

Til Unfold Your Power lærer du at smide de overbevisninger, der hæmmer dig. Du tager magten tilbage og får synliggjort, hvad der ikke bidrager til, at du er lykkelig. Vores redskaber kan betyde, at du endelig får styr på økonomien, familielivet eller endelig sætter dig selv i fokus, så der kommer mere overskud i hverdagen. Vi lærer dig at sige pyt. Vi lærer dig at sætte en stopper for tanker og handlinger, der dukker op på de mest ubelejlige tidspunkter?

Det kan være noget så simpelt som at sætte kaffekoppen i opvaskemaskinen med det samme i stedet for at efterlade den på spisebordet. Eller at gå ind i en butik, hive den bluse ned fra bøjlen, som du længe har drømt om, gå ind i prøverummet og se dig selv i spejlet. Der siger du til dig selv: du ser hammergodt ud – eller også griner du ad dig selv, hvis du ikke gør. Vi hjælper dig til at være mere ærlig overfor dig selv.

Find ind til det, du drømmer om

 

Vi oplever ofte, at nogen møder op til Unfold Your Power, fordi de var gået i stå i deres job. Fordi livet, de har drømt om, er gået op i limningen, eller de af en eller anden årsag ikke kan udleve deres drømme. Og så er der dem, der aldrig har haft en drøm. Eller dem, der får fornyet deres selvværd og bekræftet, at de på rette vej i livet.

Nogle har fundet ud af, at de slet ikke var i deres drømmejob. Derfor var de gået i stå. Drømmen var faktisk noget helt andet, end de troede. For eksempel har vi haft bogholdere med kunstnerdrømme. Og vi har haft pædagoger, der har udvidet deres faglighed med vores uddannelse som psykoterapeut eller en helt anden uddannelse. Blot for at videreuddanne sig.

Bare rolig. Du skal ikke være bange for, at du går ind til Life Academy som en gift kvinde og går ud med ønske om skilsmisse og et liv på Bahamas. Vi kan faktisk ikke garantere, at du får en ny drøm. Det kan være, at du bliver bekræftet i, at du allerede udlever drømmen. Én ting er dog sikker: du går fra Unfold Your Power i godt humør, god energi og mod på nye udfordringer i livet.

 

Formålet med kurser i personlig udvikling og selvudvikling

 

Unfold Your Power skal inspirere dig. Du får nogle simple og håndgribelige redskaber, så du kan blive den bedste udgave af dig selv. Vi puster til ilden, så din selvtillid blusser op igen. Vi lover, at der bliver grint en masse undervejs – og det er i sig selv godt for sjælen.

Vi tror på, at vi kommer langt med grin og smil. Der er ikke tale om en eftermiddag, der handler om, hvor dårligt du har det. I stedet hjælper vi dig med at forstå, at du faktisk er god nok og at alt kan blive bedre. Vi hjælper dig til at sætte ord og pris på alle siderne af dig.

Når du deltager på Unfold Your Power, får du mulighed for at melde dig til et af vores kortere kurser og workshops til særpris. På den måde kan du gå endnu mere i dybden og arbejde med dig selv inden for det område, du har brug for det.

Lyder det som noget for dig?

Herunder kan du læse mere om vores to mest populære kurser! Læs mere om dem og/eller tilmeld dig allerede i dag! Vi håber på at se dig og hjælpe dig igang eller videre med din personlige udvikling!

Vil du vide mere om vores
1-dags kursus Unfold Your Power?

Unfold Your Power

Vil du vide mere om vores
2-dags kursus New Heights?

New Heights

Kort sagt

 

Hvad er selvudvikling ifølge Life Academy?

Personlig udvikling handler om at flytte dig rent mentalt og blive den bedste udgave af dig selv og finde ind til, hvem du er. Det handler om at booste selvværdet og give dig en tro på, at du faktisk er god nok, som den du er.

 

Hvad er personlig udvikling i forhold til Life Academy?

Personlig udvikling handler om at hjælpe andre til at udvikle sig og flytte sig mentalt.

 

Hvordan kan Life Academy hjælpe dig med selvudvikling og personlig udvikling?

Hos Life Academy tror vi på, at vi skal hjælpe os selv, før vi kan hjælpe andre. Det er derfor godt at tage udgangspunkt i dig selv først. Vi kan give dig redskaber og støtte, så du kan udvikle dig selv, og bagefter kan du lære, hvordan du kan hjælpe andre.

 

Hvad koster et kursus hos Life Academy?

  • Unfold Your Power koster 3000 kr.
  • 2-dages kurser koster 2.995 kr.

 

Hvor lang tid varer et kursus?

Unfold Your Power er vores korteste kursus på kun én dag. Derudover har vi både kurser på to dage, flere uger og vores lange uddannelser på 2 eller 4 år.

 

Hvad handler kurset Unfold Your Power om?

Unfold Your Power er et 1-dags kursus på 7 timer, hvor du bliver introduceret til hvordan du kan arbejde med selvudvikling. Vi tager fat i de allermest basale redskaber til at booste selvtilliden og blive klogere på, hvor du har brug for at arbejde med dig selv. Om du har blokeringer, der forhindrer dig i at udleve dine drømme, eller blot at stå ud af sengen hver eneste morgen med et smil på læben. Det er en dag med masser af smil, grin og forkælelse af sjælen.

 

Hvad kan jeg bruge Unfold Your Power kurset til?

Du kan bruge Unfold Your Power som et energitilskud eller som et startskud til at udvikle dig selv. Du kan bruge det til at finde ind til, om der er noget, du har brug for at arbejde mere med i din hverdag, i dit arbejde eller i dit liv i det hele taget.

 

Hvad handler kurset New Heights om?

På kurset New Heights arbejder vi fokuseret på at løfte dig til nye højder og løsne op, så du ikke længere sidder fast i gamle tankemønstre og adfærdsmønstre. Vi har udviklet Stjernemodellen, der er baseret på de seks menneskelige behov, som kan hjælpe dig ud af en personlig livskrise og gøre dig glad for dit liv igen.

 

Hvad kan jeg bruge New Heights til?

Du kan bruge New Heights til at gå i dybden med en problemstilling og arbejde intensivt med den, så du faktisk kan indfri dine drømme efter kurset.

Har du andre spørgsmål?
Kontakt os!