Mit liv som Kemomor

Et foredrag om at bevare livslysten og det positive livssyn
Tilmeld foredraget

Få hjælp til det kaos, der sætter ind, når kræften rammer

Mit liv som Kemomor
(og meget andet)

I 2013 fik Lotte Christine Brogaards søn Valdemar konstateret kræft, og det blev starten på et helt nyt liv som Kemomor.

Det blev også til en bog. Bogen hedder Kemomor, og i bogen fortæller Lotte åbent og ærligt om livet som mor til et kræftsygt barn – med alt hvad det indebærer.

Om livet og angsten for døden og om at bevare håbet og at finde de lyse sider af livet, mens man står midt i alt det ulykkelige.

Nu kommer Lotte på Life Academy og fortæller sin historie om livet som Kemomor og hvordan hun bevarede livslysten og det positive livssyn bl.a. vha. humor!

Lotte Brogaard har skrevet bogen Kemomor

Er foredraget noget for dig

Lær at tale om det der er svært

Hvorfor er det så svært at tale om det der gør ondt?

Oplev Lottes autentiske og hjertevarme fortælling om hvordan vi kan nedbryde tabuer som sorg og angst med kærlighed, åbenhed, ærlighed, tillid, mod, tålmodighed og ikke mindst HUMOR!

Lad os tale om det der er svært, så vi kan få et fælles sprog at mødes i og være sammen i. Lotte giver et indblik i en tabubelagt “verden” som er så forfærdelig og ubærlig, at vi ikke kan rumme det.

Kom og få indsigt og svar på, hvordan hun overlevede med frygt og angst midt i sin eksistentielle livssorg. Bliv samtidig klædt bedre på som pårørende – både dig der er pårørende nu og dig der vil være forberedt på det fremtiden bringer.

Lotte Christine Brogaard

Om foredragsholderen

Lotte Christine Brogaard er terapeut, coach og forfatter. Hun arbejder bl.a. med at hjælpe andre familier i det kaos, der sætter ind, når kræften rammer.

Lotte har selv gået vejen og bl.a. mærket stress, angst og PTSD i sin egen krop. Så hun ved, hvad det kræver af mod for at række ud efter hjælp og ikke mindst turde tage imod den.

Lottes søn Valdemar er i dag rask og går i 4. klasse.

Anmeldelse af bogen Kemomor

“Når livets kriser og verden går i sort er det altid godt at finde nogen eller noget at støtte sig til. Og min erfaring er, at støtten er størst hos dem der har gået vejen selv. Og så er det godt der findes bøger, hvor folk som Lotte gavmildt deler ud af sin vej igennem det vi nok alle frygter vil ske for os. Hvordan hun kom igennem afmagten, som altid vil komme når der ikke umiddelbart er en sikker udvej.

En meget rørende og autentisk bog til alle der har syge børn, men også til os der arbejder med mennesker hver dag”

Psykoterapeut Dorte Trønninge

Tilmelding

Du er sikret en plads til foredraget, når vi har modtaget din betaling. Efter tilmelding modtager du en bekræftigelsesmail som bedes medbringes/vises på mobilen ved ankomst til foredrag.

Risskov

Life Academy, Norddigesvej 2, 8240 Risskov
Kl. 19.00–21.00
Pris: 175,-

Få input til din selvudvikling

Få værktøjer, teoretisk viden og masser af spørgsmål, der sætter gang i din selvindsigt hver uge.