Forholdregler for coronavisrus på Life Academy

Forholdsregler og procedurer mod
CORONAVIRUS/COVID-19 på Life Academy

Info til studerende, kursister og besøgende ved Life Academy.

På Life Academy følger vi Covid-19 situationen og tager de forholdregler som myndighederne foreskriver. Det er derfor vigtigt at alle der opholder sig på Life Academy overholder de retningslinjer der er indført for at stoppe smittespredning.

 

På Life Academy gælder følgende:

  • Alle skal som det første, når de ankommer til Life Academy, vaske hænder eller bruge håndsprit.
  • Vask hænder eller brug sprit regelmæssigt. Der er håndsprit til rådighed i alle undervisningsrum.
  • Undgå fysisk kontakt.
  • Hold afstand, minimum 1 meter.
  • Host eller nys i dit ærme, ikke dine hænder.
  • Der er et begrænset antal pladser til vores arrangementer.
  • Stole vil være placeret med en meters mellemrum (fra midt til midt).
  • Til undervisning på Life Academy, Risskov: Der vil ikke være adgang til køkkenet. Madpakker skal stilles på det lille bord i garderoben, og så sørger assistenten for at stille det i køleskabet og finde det frem til frokost. Er der ingen assistent, vælger det pågældende hold en, der får ansvaret for madpakkerne.
  • Skal du have kaffe eller te, kan det hentes ved et, til anledningen, opstillet bord, hvor der stilles kander frem. Vær opmærksom på ikke at være for mange af gangen omkring bordet. Vandglassene vil i den kommende tid primært blive skiftet ud med engangskrus, men husk at smide dit eget ud efter brug.
  • Der skal bruges mundbind eller visir efter den 29. oktober 2020

 

Brug af mundbind eller visir
Ifølge myndighederne er der fra den 29. oktober krav om mundbind/visir på offentlige steder og derfor også på Life Academy. Det betyder, at du skal have mundbind på, når du går ind i bygningen, og når du bevæger dig rundt, f.eks. når du skal på toilet eller hente kaffe ved kaffebordet. I bund og grund er det eneste tidspunkt, du ikke behøver have mundbind på, når du sidder ned.

Da det er et generelt krav fra myndighedernes side, at der skal bruges mundbind, må du selv sørge for, at du har et. Har du glemt et, vil du for 5. kr. kunne købe et, når du ankommer til bygningen. Dette gælder dog kun i Aarhus.

 

Har du symptomer på sygdom?
Har du symptomer på sygdom, skal du ikke gå ind i bygningen.

 

Regler ved ophold i udlandet
Har du været i udlandet og besøgt et af de lande, som Udenrigsministeriet fraråder at rejse til, anbefaler Sundhedsmyndighederne, at man går i 14 dages selvisolation. Det betyder, at vi forventer, at du har afsluttet de 14 dages selvisolation, inden du møder på Life Academy.

Om undervisningen på uddannelserne til coach & terapeut samt psykoterapeut
Alle gruppeterapier, terapidage og supervisioner, almindelig og advanced, bliver til og med den 22. november livestreamet. Det vil sige, at du kan vælge mellem at deltage fysisk eller online, men deltager du online, vil der ikke være mulighed for at interagere med dem, der er fysisk til stede. Når der er gruppearbejde sørger underviseren for at fordele dem, der sidder med i de forskellige rum på Zoom.

Alle levels i Aarhus forbliver som planlagt, men den fysiske undervisning vil blive livestreamet, så dem, der har behov for at blive hjemme, kan følge med der. Det betyder, at du i webkalenderen skal skrive, om du er med fysisk eller online.

 

Al undervisning i Kolding bliver ændret til at være online. Link kan findes i webkalenderen under begivenheden.

 

Al undervisning i København forbliver som planlagt, og vil ikke blive livestreamet.

 

Har du spørgsmål til undervisningen kan du kontakte vores uddannelseskoordinator Marie på marie@lifeacademy.dk eller tlf. 42 42 71 70.
Skriftlig eksamen
Der er intet ændret i planlægningen af skriftlig eksamen den 5. november, og vi henviser derfor til den mail, der er sendt ud til holdet om, hvordan dagen foreløber.

Vi opdaterer denne side med relevant information, såfremt der sker yderligere ændringer.

 

Med venlig hilsen,

Chalotte Krogh og Life Academy-teamet

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kontoret på tlf. 42 42 71 70 eller e-mail info@lifeacademy.dk.

Denne side er opdateret den 27. oktober 2020.