Det er vigtigt for os mennesker at have en tilpas stor selvindsigt. Vores handlinger og mål i livet afhænger nemlig af, hvor godt vi kender os selv. Lever du i en hverdag, du elsker? Er du glad for dit arbejde, eller vender du dig om, hver gang dit vækkeur ringer om morgenen? Trives du i dit kærlighedsforhold, eller drømmer du om at rive dig fri? Det er kun dig selv, der kan tage valget om at ændre det, du gør. Hvis du ikke føler, at du lever det liv, du gerne vil. Du kan enten handle eller blot lade stå til. Så hvad vælger du? Læs med her og bliv klogere på, hvordan du får en større selvindsigt, så du kan få det liv, du drømmer om.

NEGATIVE TANKER GØR IKKE NOGET GODT
For de fleste er det desværre ikke så simpelt bare lige sådan at ændre sine vaner. Mange oplever, at tankerne og forestillingerne flyver afsted, men at det er svært at handle på dem. Den ene dag føler man noget, og den anden dag føler man måske noget andet. Kender du det, at dit tankemylder overtager din hjerne?

Hvis du har det sådan, er du i hvert fald slet ikke den eneste. Hver dag har vi i gennemsnit 60.000 tanker. Det svarer til, at vi hver time har 2.500 tanker. Og altså 41 tanker i minuttet. Pyha. Men det chokerende er faktisk, at de fleste af vores tanker er negative. Så hvad nu, hvis vi kunne styre de tanker? Hvis vi kunne ændre vores tankemønster, så vi får positive tanker, der fylder os med glæde og tryghed. Prøv lige at hør her. Det kan du nemlig godt lære.

Sådan får du større indsigt med Life Academy

VEJEN TIL SUCCES
Tænk sig, hvis de 60.000 tanker, du hver dag har, kun fylder dig med glæde. Det, der er så fantastisk ved selvudvikling, er, at vi kan påvirke den. 85 procent af din succes er nemlig ren og skær psykologisk. Ved at justere på dine vaner, kan du ændre dit liv radikalt. Det er faktisk dig, der sidder med magten. Men ved du ikke helt, hvordan du skal komme videre? Så er et selvudviklingskursus en enestående mulighed for at sætte dig selv i fokus og ændre dit adfærdsmønster.

Hos Life Academy har man i mere end 10 år hjulpet mennesker med at opnå deres personlige mål, og dermed få et bedre liv. Opnå dine personlige mål på kurset New Heights, og få hjælp til at knække koden med den nyudviklede model: Stjernemodellen.

Den effektive stjernemodel er udviklet til dig, der ønsker at nå dine mål. Modellen er nem, hurtig og overskuelig, så du vil vende tilbage til den igen og igen. Den er baseret på de 6 menneskelige behov, der er vigtige at kende, hvis man vil rykke sig. På New Heights kurset får du gennemgået modellen på en helt ny måde, som du aldrig har hørt om før. Når du først har lært at bruge modellen, vil du få en stærk motivation, en intensiv glæde, masser af energi og en ustoppelig succes.

”Til New Heights lærer du at skabe en positiv kontrol over din hjerne og erstatte dine uhensigtsmæssige vaner og tankemønstre med beslutsomhed, handlekraft og power”, fortæller indehaver af Life Academy, Charlotte Krogh.

TO UBEVIDSTE BARRIERER FOR AT OPNÅ SELVINDSIGT
Mange af os har svært ved at nå vores personlige mål, fordi der er nogle bestemte ting, der forhindrer os i det. Den første barriere er typisk, at vi mennesker har en ubevidst og stærk trang til at fastholde status quo og blive lige der, hvor vi er. Det fælder os desværre bare i vejen mod vores mål. Vores underbevidsthed fastholder os simpelthen i vores nuværende position, i stedet for at lade os gå efter succesen. Den anden barriere er, at hvis vi samtidig gennemlever det hele alene, er vores chancer for at opdage, hvad der i virkeligheden foregår, mikroskopiske. For at skubbe til din adfærd, handler det om at blive mere bevidst om dig selv og dine handlinger. Det kan hjælpe at have nogle, der er det samme sted som dig, at sparre med. Eller at få hjælp af nogle erfarne mennesker, der ved, hvad de snakker om. Det er præcist det, et selvudviklingskursus kan tilbyde.

”SELVUDVIKLINGSKURSUS ER IKKE NOGET FOR MIG”
Måske tænker du allerede dette? Selvom det har vist sig, at næsten alle oplever at blive et bedre og mere sammenhængende menneske, er det jo ikke nødvendigvis den rigtige løsning for dig. Du er bare ikke lige typen til det. Eller hvad? Prøv at give det en reel chance. Selvudviklingskurser kan give dig den opskrift til succes, som du går og drømmer om. Du får nemlig helt konkrete redskaber, som du kan bruge til evig tid, når du oplever udfordringer og svære tider. Dine behov for at blive, hvor du er, er mere intelligente, end du tror, og de fælder dig gang på gang på vejen til målet. Derfor er det vigtigt at kende alle faldgrupperne og teknikkerne til at undgå dem. På et selvudviklingskursus er du også indstillet på at arbejde med dig selv, så du kan opnå en større selvindsigt. Det handler om at give dig tid til dig selv. At mærke dig selv. Og det er der rigtig mange, der pludselig – for første gang i deres liv – begynder at kunne på sådan et kursus.

TAG SKRIDTET EN GANG FOR ALLE
Selvudvikling og selvindsigt er fantastisk. Det kan forandre dig som menneske, og det kan bringe dig op på et helt nyt niveau, som du slet ikke kan forestille dig. Og husk på, at det er svært at lade være med at handle, når du pludselig ved, hvordan du kommer ud af den negative spiral. Måske er det på tide at stoppe op og sætte dig selv i fokus?