Efteruddannelse for psykoterapeuter

Få supervision og fasthold din personfaglige udvikling
Tilmeld supervision

Få supervision på dit psykoterapeutiske arbejde

Supervision for uddannede psykoterapeuter

Føler du nogensinde, at du kører i ring i dit arbejde med dine klienter?

Har du brug for at få hjælp til udfordringer, du møder i dit terapeutiske arbejde?

Bliver du indimellem ramt af din klients udfordringer og ved du ikke, hvordan du skal tackle det?

Life Academy tilbyder supervision til uddannede psykoterapeuter.

Supervisionen har til formål at holde dig fagligt ajour og hjælpe dig til at mærke ind i klientens temaer uden at tage dem til dig, så du kan give dine klienter den bedste terapeutiske oplevelse.

Bliv en dygtigere psykoterapeut

Psykoterapeuter har også brug for supervision

Som psykoterapeut bliver man nogle gange blind i sin egen proces. For at have en ordentlig praksis, etisk og moralsk, er det vigtigt, at man får supervision på de klientforløb, man har.

Du har måske selv opdaget, at du i dit psykoterapeutiske arbejde er kommet til at arbejde i en bestemt retning, som ikke nødvendigvis er til klientens bedste. Når det sker, har man brug for, at man får nogle objektive perspektiver på sit psykoterapeutiske arbejde. Det kan supervision give dig.

Vi sætter dig i centrum

Som psykoterapeut er det vigtigste, at man vil hjælpe klienten bedst muligt. Det gør man ved at blive bedre til sit arbejde gennem vedvarende udvikling, både personlig og faglig.

På supervisionerne sætter vi dig i centrum med alt, hvad du har brug for, så du kan udvikle dig i dit arbejde.

Udviklingen sker, når du både arbejder med din personlige og faglige udvikling. Det er i det rum, der opstår mellem de to dele, at man kan skabe den bedste version af sig selv som psykoterapeut.

Supervisioner tilpasset dit behov

Vi præsenterer en hele ny måde at arbejde med supervision på

Supervisionerne tager afsæt i eksistentielle perspektiver og menneskesyn i kombination med systemisk narrative tilgange.

Vi tager afsæt i gruppens behov og bygger supervisionen op omkring cases i kombination med undervisning i aktuelle temaer. Det betyder, at du vil få konkret sparring og værktøjer til de problemstillinger, du møder i din terapeutiske praksis samt hjælp til, hvordan du kan forebygge dine udfordringer og hjælp til at håndtere situationerne.

Undervisningen tager altid udgangspunkt i evidensbaseret teori, der kan understøtte og forklare de værktøjer, du bliver præsenteret for.

Få sat stop for klienternes aftryk i dig

Supervisionerne har fokus på egenterapeutiske overvejelser. Vi vil bevæge os ind omkring, hvilke aftryk klienterne efterlader i dig, samt på hvilke måder du kan håndtere disse.

Du har mulighed for at indsende aktuelle cases fra dit terapeutiske arbejde.

Supervisoren tager afsæt i de indsendte udfordringer og du undervises i, hvordan du kan forebygge udfordringerne og få hjælp til at håndtere situationerne.

Få supervision på et højt fagligt niveau

Kom til supervision ved en underviser, der kan rumme det du kommer med

Natalia Nørgaard Bach bliver din faste underviser på supervisionerne. Hun vil møde dig, der hvor du er, og i de behov du har.

Natalia Nørgaard Bach er selvstændig psykoterapeut med mere end 15 års erfaring. Derudover har hun erhvervserfaring som supervisor og familieterapeut. Natalia er tilknyttet Life Academy som fast underviser på supervisor- og psykoterapeutuddannelsen samt ansvarlig for den faglige ledelse og udvikling på Life Academy.

Natalia er kendt som en faglig stærk underviser, der kan løfte alle de problemstillinger, hun bliver forelagt. Som person er hun et nærværende og sympatisk menneske. Hun er passioneret omkring psykologi og udvikling af mennesker, hvilket bl.a. kan ses i et hav af efteruddannelser.

Du kan læse Natalias CV her.

”Der er centralt for mig at skabe trygge rammer og et varmt, rummeligt, nærværende samspil med jer.” Natalia Nørgaard Bach

Du modtager dokumentation for din deltagelse

Hold dig fagligt ajour og fasthold dit medlemskab af de psykoterapeutiske foreninger

Det er et krav fra Dansk Psykoterapeutforening og foreningen af Danske Psykoterapeuter, at du skal holde dig fagligt ajour for at opretholde dit medlemskab.

Når du har deltaget i en supervision for uddannede psykoterapeuter, modtager du et bevis med navn, dato, antal timer, emner og underviser, som du kan bruge som dokumentation til Dansk Psykoterapeutforening og Foreningen af Danske Psykoterapeuter. Beviset bliver mailet til dig som pdf efter afholdelse af supervisionen.

Fra Dansk Psykoterapeutforenings etikregler

Alle medlemmer i Dansk Psykoterapeutforening skal følge foreningens etiske regelsæt. De etiske regler sikrer klienterne kvalificeret psykoterapi og de bedste muligheder for at fremme deres personlige udvikling og psykiske sundhed.

Paragraf 7.1
Som medlem af Dansk Psykoterapeutforening har psykoterapeuten et ansvar over for sig selv, faget, klienter, offentligheden og kollegaer for at holde sig fagligt ajour. Det gælder både almenfagligt og inden for psykoterapeutens metodeområde/speciale, gennem eksempelvis egenterapi, supervision, deltagelse i faglige kurser og uddannelse

Læs Dansk Psykoterapeutforenings etiske regler her.

Her foregår supervisionerne

Tid og sted

Supervisionerne foregår:
Kl. 16.00 – 21.30

Se datoer nederst på siden.

Der er 30 min. pause. Mad kan medbringes og opbevares i køleskab. Der er microbølgeovn til rådighed.

Kursusadresser:
Life Academy Aarhus
Norddigesvej 2
8240 Risskov

Life Academy København
AstrologiHuset
Teglværksgade 37, 4 th
2100 København

Sagt om supervision

Jeg er helt høj af den energi og sparring der har været til supervision i dag på Life Academy.
Jeg kommer helt sikkert igen. Tak Natalia for fantastisk undervisning.

Anne Maegaard, psykoterapeut

Sagt om supervision

Kære Natalia, Life Academy og skønne kollegaer.
Tusinde tak for en fantastisk inspirerende eftermiddag og aften i god energi. Jeg var træt da vi kørte fra Life Academy, men det blev også en meget intens dag med ærlige historier der ramte mig ifht min livsproces. Af hjertet tak.

Lene Wallentin, psykoterapeut 

Sagt om supervision

Jeg føler mig heldig! Gårsdagens supervision var fantastisk! Høj faglighed og fedt at være sammen med andre der har samme passion

Trine Theilmann Jepsen, psykoterapeut

Sagt om supervsion

Det var i aftes, som altid når Natalia underviser fantastisk inspirerende og en kæmpe fornøjelse at være deltager.
Jeg ser der som en gave, at vi som færdiguddannede kan blive superviseret som også psykoterapeutforeningen stiller som krav for at være en del af foreningen.
Stor tak for muligheden og jeg glæder mig til som psykoterapeut at kunne holde mig opdateret på nye emner, såvel som at sparring fra dygtige kollegaer.

Helle Bjergmann, psykoterapeut

Hvis du har spørgsmål til supervision for uddannede psykoterapeuter, så kontakt os på tlf. 42 42 71 70 eller e-mail info@lifeacademy.dk

Hvis du har spørgsmål til supervision for uddannede psykoterapeuter, så kontakt os på tlf. 42 42 71 70 eller e-mail info@lifeacademy.dk

Priser

Tilmelding

Du tilmelder dig ved at trykke på den ønskede dato herunder.

Du er tilmeldt og sikret en plads på supervisionen, når vi har registreret din indbetaling.
Køb og betaling kan kun foretages med Dankort/Visa Dankort (dansk betalingskort).

Supervisioner 2022

Få input til din selvudvikling

Få værktøjer, teoretisk viden og masser af spørgsmål, der sætter gang i din selvindsigt hver uge.