Lær at udføre konkret supervision

Uddan dig til Supervisor

Næste start 25. marts 2023

Uddannelsen foregår i Aarhus

Pris 18.000 kr.

Lær at lede supervisionsgrupper og foretage individuel supervision

Bliv uddannet supervisor

Vil du gerne vejlede, rådgive og finde nye indgangsvinkler til enkeltpersoner og grupper? 

Og vil du gerne løfte mennesker til større selvindsigt, empati, livsglæde og succes? Brænder du for at udvikle mennesker og øge deres indlevelsesevne og refleksionsniveau?

Som superviser er det netop det, vi ruster dig til – og alt foregår på et højt fagligt niveau. En supervisoruddannelse er et kursus i ledelse, der lærer dig at udføre konkret supervision og at udvikle og anvende specifikke supervisionsfærdigheder.

Så vil  du gerne støtte og hjælpe mennesker til at se lyset, skabe orden i kaos og vende fastlåste situationer og dilemmaer til optimisme og handling? Så er uddannelsen her for dig.

Hvordan er det mon at være studerende på Life Academy, hvordan er stemningen, og hvad lærer man egentlig? Det kan du få et indblik i ved at se videoen her.

Hjælp andre og styrk deres evner

En virkelighedsnær uddannelse

Med en supervisoruddannelse kan du gå direkte ud og hjælpe andre med at opnå større selvindsigt og livskvalitet. Du kommer til at kunne udvikle mennesker og styrke deres evne til at reflektere.

Som supervisor er du støttende og motiverende for mennesker, der har behov for at finde meningen med livet, få ro i deres hektiske hverdag og blive mere optimistiske. Alt dette lærer du, så du kan have fuld tillid til dig selv i rollen som supervisor.

Søger du et trygt sted, hvor du kan øve dig helt risikofrit, få teoretisk viden og konstruktiv feedback og opbakning? Vil du have undervisning, personlig vejledning og sparring med erfarne undervisere, som gavmildt og målrettet deler ud af deres viden om supervision, formidling og kommunikation?

Svarer disse spørgsmål til dine ønsker og behov, så er supervisor-uddannelsen en enestående mulighed for dig. Du får teoretisk viden, praktisk erfaring, indsigt og unikke kompetencer som vejleder og rådgiver.

Ønsker at udvikle dine personlige kompetencer som vejleder og rådgiver.

Vil arbejde professionelt som supervisor med udvikling af mennesker og relationer.

Ønsker at supplere med kompetencer inden for vejledning, rådgivning og supervision.

Er leder, projektleder eller på anden måde ansvarlig for en gruppes eller en afdelings udvikling og relationer.

Det praktiske

Sådan foregår undervisningen

Undervisningen er et effektivt mix af:

 • Oplæg
 • Træning og præsentationer
 • Interaktive, reflekterende og bevidsthedsudvidende øvelser.

Vores læringssyn baserer sig på autenticitet og visualisering:

 • Se det
 • Prøv det
 • Mærk det
 • Understøt andre

Varighed

Fakta om uddannelsen

 • Uddannelsen foregår over 5 måneder.
 • Der undervises i 4 levels. Mellem de 4 levels er der tre dages supervision.
 • De 4 levels foregår fra kl. 10.00 – 16.00.
 • Der stilles krav om personlig supervision minimum 18 timer (3 dage à 6 timer).
 • Uddannelsen afsluttes med en certificering.
 • Uddannelsen foregår i Risskov ved Aarhus.
Smilende psykoterapeut studerende på Life Academy

Tid og sted

Undervisningen foregår:

Level 1: 25.–26. marts
Level 2: 15.–16. maj
Level 3: 24.–25. juni
Level 4: 2.–3. september
Certificering: 20. september

Alle levelsdage foregår kl. 10.00 – 16.00

Supervisioner:
17. april
5. juni (online)
14. august

Alle supervisioner foregår kl. 16.00 – 21.00

Kursusadresse:

Life Academy Aarhus – Norddigesvej 2, 8240 Risskov

Pris:

Supervisor

18.000 kr.
 • 4 undervisningsmoduler á hver 2 dage
 • 3 supervisionsdage
 • Certificering
 • Undervisningsmateriale
 •  

Uddannelsen løber over cirka 6 måneder. 

Tilmelding her på siden ved enten at betale det fulde beløb eller et depositum kr. 5.000. Depositummet indgår i den samlede betaling.

Indbetalt depositum refunderes ikke. Restbeløbet betales senest 30 dage før uddannelsesstart via faktura, som du modtager pr. mail. Alternativt kan du vælge at betale uddannelsen i rater. Bemærk, at der ved ratebetaling tillægges et administrationsgebyr på kr. 2.000.

Du er velkommen til at kontakte vores administration på telefon 4242 7170 eller send en mail til info@lifeacademy.dk, hvis du har spørgsmål til betaling.

Den studerendes udmelding efter uddannelsesstart uanset årsag berettiger ikke til hel eller delvis refundering af uddannelsesgebyret.

Spar penge på din uddannelse

Bruttolønsordning

Om bruttolønsordningen

Vidste du, at uddannelsen til Integrativ Psykoterapeut kan betales over lønnen? Det kan give dig en besparelse på helt op til 40-50% af uddannelsens pris.

Tag en snak med din arbejdsgiver og find ud af om din arbejdsplads vil lave en bruttolønsordning. Tal evt. med din revisor og tjek SKATs hjemmeside for yderligere oplysninger.

Tilskud

Er du i arbejde, kan der også være mulighed for at søge tilskud til uddannelsen gennem diverse kompetencefonde. Er du fx kommunalt ansat, kan du søger igennem Den Kommunale Kompetencefond, og hvis du er ansat i staten, er det igennem Den Statslige Kompetencefond.

Spørg din leder/arbejdsgiver og din fagforening, om der er mulighed for, at du kan søge tilskud til din uddannelse.

Ofte stillede spørgsmål

Alle – uanset baggrund – kan blive optaget på uddannelsen til Stress Mentor, men for at få en certificeret Stress Coach uddannelse kræves der en relateret uddannelsesmæssig baggrund. Uddannelsen er f.eks. for dig, der er professionel coach, terapeut, psykoterapeut, psykolog eller på anden måde arbejder direkte med mennesker i din hverdag.

Ja, med en uddannelse som stress mentor eller certificeret stress coach vil du få helt konkrete teknikker, der er relateret til stressbekæmpelse. Derfor vil du have en endnu bredere faglig profil, hvis du supplerer din uddannelse som coach, terapeut eller psykoterapeut. Uddannelserne er desuden adgangsgivende til uddannelsen som certificeret stress coach.

Vi afholder uddannelsen til StressMentor og StressCoach to gange om året. En gang i foråret og en gang i efteråret.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis der er flere på din arbejdsplads der ønsker at tage uddannelsen, så kan vi lave et skræddersyet forløb hos jer.

Nej, der følger ikke ekstra udgifter til litteratur med. Alt materiale udleveres ved uddannelsesstart og er inkluderet i prisen.

Optagelse

Alle kan optages på uddannelsen. Der er ingen specifikke optagelseskrav, udover at du brænder for at udvikle dine færdigheder, og at du ønsker at blive certificeret som Supervisor. 

Ønsker du optagelse på uddannelsen indbetales et depositum kr. 5.000 under tilmelding. Dette sikrer dig en plads på holdet.

Har du nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 4242 7170 eller send en mail til info@lifeacademy.dk.

Tilmeld uddannelsen her

Køb og betaling af uddannelsen kan kun foretages med Dankort/Visa Dankort (dansk betalingskort) eller via bankoverførsel.

Du er tilmeldt og sikret en plads på uddannelsen, når vi har registreret din indbetaling af undervisningsafgiften eller et depositum på kr. 5.000, som betales ved tilmelding herunder.

Supervisor