Sådan lærer du at tage styringen i dit liv

 

Mange falder hurtigt ned i den farlige hverdagsrutine, hvor hamsterhjulet bare kører derudad. Som dagene skrider frem og tiden går, glemmer de sig selv og deres drømme. Har du følelsen af, at du har mistet dig selv? Hvem er du egentlig inderst inde? Drømmer du om at leve på en anden måde, end du gør i dag?

 

Vi søger alle sammen et liv, som er fuld af kærlighed, og som gør os lykkelige. Helt ind i hjertet. Men mange af os har alligevel svært ved at følge vores ambitioner og drømme. Så hvordan kommer du dertil, hvor du står op hver morgen med masser af energi og livsglæde, fordi du bruger dagene på at gøre de ting, der gør dig lykkelig? Life Academy udbyder kurser og uddannelser, der sætter gang i din personlige udvikling.

Tag styringen i dit liv

 

Hvordan gør du noget ved det?

 

Hvis du ikke er glad og tilfreds med din tilværelse, handler det dybest set blot om at gøre noget ved det. Og det kan kun gå for langsomt. Men selvom det lyder så simpelt, så er det det bare ikke. For hvorfor har du så ikke gjort noget ved det? Hvorfor har du ikke taget ejerskab over dig selv og dit liv? Det kan være, at du har gjort dig nogle tanker omkring at ændre på noget i dit liv. Men du har sikkert også oplevet, at det har virket alt for uoverskueligt. Det kan nemlig være svært at vide, hvor du skal starte, og det er ikke til at vide, hvor du ender med at være bagefter. Der kan generelt være mange risikoer forbundet med at ændre noget radikalt i sit liv. Hvis du siger dit job op, kommer der automatisk en masse bekymringer flyvende. Hvordan skal hele din økonomi løbe rundt? Finder du noget, der er bedre? Og hvis du har fundet et nyt job, er der jo ingen garanti for, at det er bedre. Vel?

 

 

Få et gratis gavekort

 

Vil du sætte dig selv først og føre dine drømme ud i livet?

Hos Life Academy vil vi gerne klæde dig på med viden og indsigt, så du kan tage styringen over dit liv. Det vigtigste spørgsmål for os er nemlig: HVEM ER DU?

 

Er du nysgerrig efter at vide mere om vores uddannelser, kan du deltage på et af vores GRATIS infomøder. Ved at deltage på et infomøde får du et gavekort til kurset “Discover Your Inner Passion”. Kurset er for dig, der ønsker at lære dig selv bedre at kende og genvinde passionen for dit liv. Efter blot 2 dage har du en skarp og konkret plan for dit liv.

Tilmeld

Hvem er du?

Har du nogensinde skænket en tanke til, hvorfor du er, som du nu engang er? Er du glad for at fordybe dig i tanker om den måde, mennesket fungerer på, og hvor forskellige vi alle sammen er? Så kunne coach- og terapeutuddannelsen måske være det næste og rigtige skridt i dit liv. Det skridt, hvor du udfolder dit potentiale og bruger dit liv på noget, der giver mening for dig. Med uddannelsen skaber du ikke kun en positiv forandring for dig selv, men du får også kompetencerne til at hjælpe andre mennesker med deres personlige udvikling. Tilmeld dig et gratis infomøde hos Life Academy, og bliv meget klogere på dine muligheder for at (gen)finde dig selv og din passion i livet.

 

 

5 veje mod at tage styringen over dit liv

Der findes heldigvis nogle gode råd og værktøjer, hvis du går og drømmer om at lære dig selv bedre at kende og finde frem til det, du virkelig elsker at lave. Læs med her og få den dygtige kvinde Charlottes 5 veje til at få kontrollen over dit liv tilbage.

 

 

1.     Mærk dig selv i 30 min. om dagen

 

Vi kender nok alle sammen det med, at man gerne vil være den perfekte udgave af sig selv. Og det indebærer også, at vi gerne vil være den bedst mulige mor, far, veninde og kollega på en og samme tid. Der er så mange forventninger til os hele tiden, og de bliver kun højere af, at vi selv stiller helt umulige krav til os selv. Det er nemlig ikke særlig realistisk at være helt perfekt, og det er bestemt heller ikke nødvendigt. Et godt råd er derfor at sætte sig ned i 30 min. hver eneste dag og slappe helt af. Bevæge sig væk fra hverdagens stress og jag. Og mærke sig selv. Brug tid på at mærke, hvordan du har det. Det at komme i kontakt med sig selv og sit indre hver dag kan have en rigtig god effekt på dit liv. Livets små og store beslutninger kan pludselig synes meget nemmere at forholde sig til.

 

2.     Kom ud i naturen

 

Bevægelse kan altså bare noget, og når det foregår i naturen, kan det endnu mere. Kom ud i naturen, og mærk, hvordan du kan tænkte frit og finde ind i dig selv. Naturen har en meget positiv effekt på os mennesker, da den virker så beroligende og står i stærk kontrast til vores ellers travle hverdag. Her er der ikke nogen, der stiller nogle krav til dig. Du kan bare være dig selv og slippe alle dine bekymringer for en stund. Pak dem væk i en kasse derhjemme, og skynd dig ud mellem buske og træer.

 

 

3.     Meget mere selvforkælelse

 

Har du heller ikke haft tid til at forkæle dig selv det sidste stykke tid? Det gælder for mange af os, at vi ofte mener, at vi har for travlt til at give os selv lidt velfortjent opmærksomhed. Det passer altså ikke. Faktisk behøver det ikke engang at være noget særligt. Find din fugtmaske frem fra skabet, eller gå ned i den nærmeste Matas og køb en, Og slap af på sofaen, mens den får lov at virke. Eller lav et varmt og velduftende fodbad, mens du nyder en kop af din favoritte og et stykke kvalitetschokolade. Ahh… Kan du fornemme det? Det er i virkeligheden de små ting, der kan give dig ro til at mærke dig selv og få energien tilbage.

 

 

4.     Lad ikke frygten stoppe dig

 

Vi er vanemennesker, og vi kommer hurtigt til at falde i fælden med at gøre det, vi plejer, fordi det føles trygt og rart – også selvom det ikke er godt for os. Det betegner vi hos Life Academy også som selvsabotage. Når frygten afholder os fra at gøre det, vi i virkeligheden har lyst til og længes efter. Det er en måde at forsvare os selv på, så vi ikke kommer ud i noget, der føles ubehageligt og farligt. Samtidig er det også en stopklods, der holder os tilbage fra at tage skridtet mod noget, der er bedre for os. Det kan være alt lige fra et job, der ikke opfylder vores behov til et ægteskab, der ikke længere gør noget godt for os.

 

 

5.     Sæt dig selv først

 

Den sidste vej til at få kontrollen over dit liv tilbage handler om, at du skal prioritere dig selv. Hvis du ikke gør det, er det ikke muligt at skabe en personlig udvikling. Vores adfærd opstår fra vores tanker og følelser, og derfor er det også vigtigt, at du arbejder med dit mindset. Hvis du hele tiden går og spekulerer på, om du er god nok, som du er, fører det til en følelse af ikke at være tilstrækkelig. Det kan så ende ud i en adfærd, hvor du holder dig selv tilbage, fordi du ikke vil risikere at gøre noget forkert. Der kommer ikke noget godt ud i at køre rundt i den samme onde cirkel. I sådan en situation kan det hjælpe dig at få nogle konkrete værktøjer til at lære at arbejde med dig selv og din personlige udvikling. Det kan være alt lige fra at have nogle gode snakke med en veninde til at tilmelde sig et kursus. Det er først, når du tager dig selv alvorligt, at du for alvor kan formå at skabe en udvikling i dit liv.

 

 

Hvordan kommer jeg videre?

 

Er du blevet nysgerrig på at finde ud af, hvem du er, og hvad du skal her i livet?

 

Hos Life Academy vil vi gerne hjælpe dig med at udfolde dig selv. Synes du, det kunne være spændende at arbejde med din personlige udvikling? Og måske bruge den til at støtte og motivere andre mennesker i deres rejse mod at leve det liv, de drømmer om? På uddannelsen til coach og terapeut kan du både skubbe din egen personlige udvikling, og samtidig lære teknikkerne, der gør det muligt for dig at hjælpe andre. Læs meget mere om Coach- og terapeutuddannelsen på lifeacademy.dk/ep-coach-terapeut – og tilmeld dig et gratis infomøde, hvis det vækker den mindste interesse hos dig.