Din e-guide fra Stress Academy er nemlig netop landet i din indbakke.
Tak for din interesse! Jo ere vi er til at bekæmpe stress, desto hurtigere kan vi blive kvit med den alarmerende folkesygdom, stress desværre er blevet. Rigtig god læselyst.
MEN KLAP LIGE HESTEN.
FØLER DU, AT DU (FORTSAT) TABER KAMPEN MOD STRESS?
Så vil du nok helst ikke gå glip af det her tilbud, vi er ved at kaste i armene på dig. Hvis du kunne se ideen i at modtage e-guiden ’Undvig stressens jerngreb’, så overvej lige det her:
For bare 39 kr. (for samme pris kan du knapt købe ét dameblad) får du 3 udbytterige produk- ter, der smider omkring sig med konstruktive og brugbare råd til, hvordan du udelukker stress fra dit liv. Eller hvis uheldet er ude: Hvordan du kan komme ud af stressens klæbrige kløer.
FOR 39 KR. FÅR DU DE HER 3 PRODUKTER:
pris, halv pris, rabat, køb
1) Stresstest: Er du i risikozonen?
En dybdegående stresstest med videoresultat samt tips og råd til, hvordan du håndterer lige præcis det stressniveau, som din test afslører for dig.
2) Video: 5 førstehjælpsråd du skal kende, hvis stress banker på døren.
8-minutters givende video med psykoterapeuterne Charlotte Krogh og Christina Taabbel Bækgaard. Charlotte og Christina guider dig hele vejen til at forstå og indføre de 5 råd, der er allervigtigst, hvis stressen er ved at sætte eller har sat sine kløer i dig.
3) Video: 8 leveregler lægen ikke fortæller dig om stress.
12-minutters intensiv videoundervisning med psykoterapeuterne Charlotte Krogh og Christina Taabbel Bækgaard, hvor de forærer dig 8 særligt essentielle guldkorn til at leve et liv, der forebygger og modvirker stress.
Gå ikke glip af alle Stress Academys konkrete råd til, hvordan du undviger stressens jerngreb og lever et liv uden frygten for (eskalerende) stress.
Vi glæder os til at guide dig hele vejen.
De bedste hilsner
Chalotte Krogh
Charlotte Krogh,
Stress Coach, Psykoterapeut &
direktør i Stress Academy
Vil du have de bedste tips og nyeste forskning om stress og ellers følge med i, hvad Stress Academy er for en størrelse? Så kan du finde os på: