Terapeut uddannelse: vil du række ud og hjælpe andre?

Har du nogensinde stået over for et menneske i tvivl eller krise? Måske ønskede du, at du kunne gøre mere for ham eller hende. Det kan du med en terapeut uddannelse fra Life Academy, som giver dig terapeutiske værktøjer til at række ud og hjælpe mere.

 

Terapeut uddannelsen handler i bund og grund om personlig udvikling – hos dig og dine omgivelser. Hos Life Academy tror vi på, at mennesker udvikler sig livet igennem. Det gælder i op- og nedture, hvor en terapeut kan vise vejen frem mod større trivsel.

 

Sidder du nu og overvejer: hvad laver en terapeut helt præcist? Hvordan bliver man terapeut? Og hvor lang tid tager uddannelsen? Så giver vi dig svar her på siden.

LeifBraad_LifeAcademy

Vil du gerne starte på holdet? Læs hvordan længere nede.

Vil du have mere information om vores Terapeut Uddannelse?

Udfyld denne kontaktformular, så kan du få tilsendt mere information omkring vores terapeut uddannelse.

Hvad er en terapeut?

Er du ofte personen, som dine kolleger, familie eller venner går til for råd? Den kvalitet kan du bruge direkte som terapeut – professionelt og personligt.

En terapeut møder nemlig andre mennesker uden fordomme eller forventninger. Tværtimod. Du lytter, spørger ind og støtter undervejs som klienten deler sine overvejelser og bevæger sig frem i sin personlige udvikling.

Man kan derfor sige, at en terapeut er en certificeret menneskekender.

Så er dit omsorgsgen meget veludviklet? Og har du mod på at udvikle det mere? Så er terapeut uddannelsen en oplagt mulighed, der kan åbne op for, at du i fremtiden arbejder som selvstændig terapeut og tager i mod klienter i egen praksis.

 

Dem kan du hjælpe som terapeut

Med Life Academy’s coach & terapeut uddannelse sørger vi for, at du kan hjælpe andre mennesker – hvad end det er kolleger, familie eller helt fremmede.

Du kan f.eks. bruge uddannelsen i en karriere som afdelingsleder, HR-chef eller tillidsrepræsentant i en virksomhed, fordi vi hjælper dig til at rådgive andre.

Hvis du derimod arbejder inden for det social- og sundhedsfaglige områder vil du opleve, at du som certificeret coach & terapeut kan hjælpe børn, unge og borgere yderligere igennem hverdagens udfordringer.

Det kan også være, at du står over for et karriereskifte. Nu skal du arbejde med mennesker.

Uanset hvilken situation eller mennesker du står overfor, giver vi dig en grundig, faglig indføring i terapien, så du kan rumme og være der for dem.

Hvad indeholder terapeut uddannelsen?

Coach & terapeut uddannelsen tager 2 år hos Life Academy. Her arbejder vi for, at du kan omsætte dine evner og erfaringer, så de kommer andre til gode. Som coach & terapeut kan du både arbejde på egen klinik, i det offentlige eller i en privat virksomhed.

Samtidig åbner uddannelsen nye døre, for med en titel som coach & terapeut kan du vælge at bygge ovenpå med en 2-årig uddannelse som psykoterapeut. Det eksamensbevis er certificeret og godkendt af Reflektor.

Life Academy er medlem af Foreningen af Danske Psykoterapeuter samt Dansk Psykoterapeutforening, hvilket er din garanti for en uddannelse, der er professionel og fagligt relevant.

Hvis du i stedet vil udvide med et kortere forløb, tilbyder vi også en Stress Mentor & Coach uddannelse, hvor du især lærer at støtte mennesker, der kæmper med stress i arbejds-, studie- eller familielivet.

Der er altså mange muligheder med og efter en uddannelse som coach & terapeut.

Vil du læse mere om vores coach uddannelser?

 

Herunder kan du læse mere om vores coach uddannelser. Læs mere om dem og/eller tilmeld dig vores gratis infomøde allerede i dag! Vi håber på at se dig og hjælpe dig igang med din uddannelse som Coach og Terapeut!

Se mere om vores
Coach & Terapeut uddannelse her.

Coach & Terapeut

Kom til gratis infomøde og hør mere
om vores terapeut uddannelse.

Gratis Infomøde

Uddannelse hos Life Academy

 

Hvad koster Coach & Terapeutuddannelsen?

 

Uddannelsesgebyret er kr. 39.400 pr. år og inkluderer:
6 undervisningsmoduler á 4 dage.
9 supervisionsdage.
6 gruppeterapier á 2 timer.
4 terapidage.

Udover ovennævnte skal du deltage i 4 egenterapier á 1 times varighed. Disse egenterapier aftales individuelt med vores underviser og afregnes separat med denne. Pris pr. egenterapi kr. 1.000.

BEMÆRK: Ovennævnte terapier/dage/moduler/gebyr er pr. år.

 

En terapeut uddannelse hos Life Academy

Andre kan få glæde af din egen motivation. På vores terapeut uddannelse hjælper vi dig med at omsætte dine evner og erfaringer, så du kan hjælpe klienter, kolleger eller andre med at komme videre på samme måde, som du nu er videre – fagligt og personligt.

Så kan Life Academy tilbyde dig en kombineret uddannelse som certificeret Coach og terapeut. Denne 2-årig uddannelse er til dig der ønsker at lære mere om dig selv, samtidig med at du får kompetencer og evner til at hjælpe andre. Ønsker du et kortere forløb tilbyder vi en Stress Mentor & Coach uddannelse. Her sætter vi fokus på stress og hvordan du bedst kan håndtere den når den opstår hos dig selv og hos andre.

Efter den 2-årige uddannelse, som Certificeret Coach og Terapeut har du mulighed for at bygge ovenpå med en uddannelse til psykoterapeut. Så vil du stå med et eksamensbevis, der er certificeret og godkendt af Reflektor. Det er din sikkerhed for at du får en professionel og faglig uddannelse, Life Academy er nemlig medlem af Foreningen af Danske Psykoterapeuter samt Dansk Psykoterapeutforening.

 

Vi sætter dig og andre i fokus

En uddannelse hos Life Academy tager altid udgangspunkt i dig selv. Det handler både om at lære at hjælpe andre og udforske, hvordan du er som menneske. Hvis du ved, hvor du selv er, hvad din baggrund er, og hvad dit mål med livet er, har du de bedste forudsætninger for at udvikle og støtte andre.

Din sidemands udgangspunkt, kan være vidt forskellig fra din. Du kan have lært en del af nogle udfordringer, som du har lært at håndtere, eller som du stadig arbejder med. Det kan også være, du har helt styr på dit liv på alle fronter. Så er dét dit udgangspunkt. Vigtigst af alt er, at du er bevidst med, hvem du selv er, for på den måde at have dig selv med, når du uddanner dig. Det handler nemlig om at trække på sig selv og sine erfaringer, når du skal hjælpe andre – men samtidig også om altid at have dig selv med.

 

To års undervisning med metoder og teknikker

Uddannelsen til Certificeret Coach & Terapeut hos Life Academy varer to år. Hvert år er inddelt i 6 levels, der hver tager 4 dage. Når du har gennemført coach uddannelsen, har du gennemgået i alt 12 levels.

Du vil komme til at lære dig selv og dine forskellige personlighedstræk at kende. Vi vil hjælpe dig, så du kommer til at elske og drage fordel af den du er og dine værdier. Kort sagt: vi klæder dig på til at udfolde dit potentiale.

Life Academy har samlet og sammensat de bedste metoder og coachingteknikker til denne integrative Coach og Terapeut uddannelse. Vores metoder og teknikker lærer dig at stille de rigtige spørgsmål. Samtidig får du konkret viden om menneskets mange forskellige sider, udfordringer, og reaktionsmønstrer i forskellige situationer.

I uddannelsesforløbet vil du gennemføre og opleve teknikker, teorier og metoder på dig selv og dine medstuderende. Sidst i uddannelsen vil vi gennemgå mulighederne for, hvordan du kan starte op som terapeut, og hvad der skal til for at yde en professionel terapi indenfor sport, uddannelse, karriere og personlige mål

Uddannelsen afsluttes med en skriftlig hovedopgave og en mundtlig eksamen.

 

Med afsæt i eksistentiel- og humanistisk psykologi

Vores uddannelser hos Life Academys tager videnskabeligt afsæt i den eksistentielle-humanistiske psykologi. Opbygningen er baseret på en grundtanke om, at vi alle former vores liv og personlighed gennem de valg, vi hele tiden stilles overfor.

Hos Life Academy har vi gode erfaringer med den ærlige, praktiske og legende tilgang til undervisningen. Vi tager vores faglighed 100% seriøst, og vi opnår de bedste resultater med god energi, godt humør og ved at give plads til den unikke person, du er. Vi mener, det er vigtigt at møde mennesker der, hvor de er. Det handler især om at bruge sin intuition, være ærlig og evnen i at sætte sig i andres sted.

Kom til gratis infomøde og hør nærmere om
Coach & Terapeut uddannelsen hos Life Academy!
Kom til gratis infomøde!