TOPFORMIDLER

Topformidler er en 5 måneders integrativ kommunikations- og formidlingsuddannelse med de nyeste og mest effektive værktøjer til dig, der vil udfolde dit unikke potentiale som professionel underviser, formidler, foredragsholder eller kursus- og workshopleder.

Drømmer du om mere gennemslagskraft, tydelighed og karakter som formidler/underviser? Mangler du konkrete redskaber og teknikker, som øger effekten af din formidling og undervisning væsentligt?

Har du brug for nye indsigter, som gør dig i stand til at forstå dit publikum/dine elever, så du kan motivere og udvikle dem optimalt? Vil du vide, hvordan du skaber dynamik, engagement og indlevelse hos de mennesker, du står foran? Så tag en underviser uddannelse hos Life Academy.

Underviser i Topformidler underviser uddannelse hos Life Academy

FAKTA OM UDDANNELSEN

Beskrivelse

På vores underviser uddannelse hjælper vi dig med at få indsigt i, hvordan du skaber struktur og sammenhæng i dit stof.

Vil du lære at være dig selv, mærke roen og have fuldstændig tillid til dig selv i rollen som formidler/underviser? Søger du et trygt sted, hvor du kan øve dig helt risikofrit, få konstruktiv feedback og opbakning, som giver dig endnu mere mod til at være på? Vil du have undervisning, personlig vejledning og sparring med en erfaren underviser, som gavmildt og målrettet deler ud af al deres viden om formidling, undervisning og kommunikation?

Rammer disse spørgsmål plet på din ønskeliste, så er vores underviser uddannelse som Topformidler en oplagt mulighed for dig.
Uddannelsen udvikler dig og ruster dig til at arbejde kompetent og professionelt med formidling og undervisning på et højt fagligt niveau. Samtidig giver uddannelsen dig konkrete og håndgribelige redskaber, som du kan bruge i din egen personlige udvikling. På uddannelsen Topformidler får du teoretisk viden, praktisk erfaring, indsigt, mod og unikke kompetencer som underviser og formidler.

Uddannelsen er for dig, som:

  • Ønsker at udvikle dine personlige kompetencer som formidler/underviser.
  • Ønsker en tilværelse som professionel formidler/underviser og vil arbejde med udvikling af mennesker, organisationer, formidling og kommunikation.
  • Ønsker at supplere din nuværende uddannelse/profession med kompetencer inden for formidling, undervisning, kursusvirksomhed og workshopledelse.
  • Er leder, projektleder eller på anden måde ansvarlig for en virksomheds, en gruppes eller en afdelings udvikling samt interne og eksterne kommunikation.

På uddannelsen lærer du:

  • At få dit budskab igennem – autentisk, personligt og sikkert.
  • Strategiske værktøjer til at skabe succes med din formidling og opnå det, du ønsker.
  • Enestående teknikker til at optimere din personlige energi i formidlingen.
  • At forstå og indgå i samspil med gruppen/publikum og den enkelte deltager.
  • At forstå vigtigheden og brugen af assertiv kommunikation.
  • Konkrete formidlingsfærdigheder og forståelse af grupper og gruppedynamiske processer.

Uddannelsens fokusområder

Du lærer at observere en gruppeprofil/publikumsprofil og -identitet og indgå i den specifikke gruppedynamik på måder, der inspirerer og løfter dig som formidler, men i ligeså vigtig grad optimerer det læringsmæssige udbytte for gruppen/publikum. Med vores underviser uddannelse styrker du din evne til at observere og imødekomme forskellige gruppedynamikker. Din forståelse af gruppepsykologi og gruppeprocesser øges, og du lærer at anvende gruppens samlede synergi, systemiske samspil og gruppedynamiske faser som effektive redskaber til at skabe enestående resultater med din formidling. Du lærer vigtigheden i at forstå de individuelle gruppemedlemmers indlæringsstrategier, adfærd og bagvedliggende personlighedsmønstre. Endelig lærer du at være dig selv og formidle dine budskaber på den måde, som er allermest autentisk og oprigtig for dig.

Undervisningen er et effektivt mix af:
– Oplæg
– Træning og præsentationer
– Interaktive, reflekterende og bevidsthedsudvidende øvelser.

Vores læringssyn baserer sig på autenticitet og visualisering:
– Se det
– Prøv det
– Mærk det
– Understøt andre.

Fakta om uddannelsen

– Uddannelsen varer ca. 5. måneder.
– Der undervises i 4 levels á hver 3 dages varighed. De er jævnt fordelt over året.
– De 4 levels foregår på hverdage fra kl. 10.00 – 16.00.
– Der stilles krav om færdighedstræning  – minimum 10 timer – mellem de 4 levels.
– Der stilles krav om supervision – minimum 12 timer (2 dage à 6 timer).
– Uddannelsen foregår i Risskov.

TID & STED

Levels
Level 1: 6.–8. september 2021
Level 2: 4.–6. oktober 2021
Level 3: 22.–24. november 2021
Level 4: 10.–12. januar 2022

 

Supervision
28. oktober 2021, kl. 10–16
18. januar 2022, kl. 10–16

 

Eksamen
8. februar 2022

Tider
Alle levelsdage kl. 10:00 – 16:00

Kursusadresse
Life Academy – Norddigesvej 2, 8240 Risskov

PRISER

Uddannelsen forløber over cirka 5 måneder.

Uddannelsesgebyret er kr. 21.000 og inkluderer:
4 undervisningsmoduler á 3 dage.
2 supervisionsdage á 6 timer hver.
Eksamen.

Tilmelding via vores hjemmeside ved enten at betale det fulde beløb eller et depositum kr. 5.000Depositummet indgår i den samlede betaling. Indbetalt depositum refunderes ikke. Restbeløbet betales senest 30 dage før uddannelsesstart via faktura, som du modtager pr. mail. Alternativt kan du vælge at betale uddannelsen i rater. Bemærk, at der ved ratebetaling tillægges et administrationsgebyr på kr. 2.000.

Kontakt vores administration på telefon 4280 5119 eller send en mail til anders@lifeacademy.dk
Den studerendes udmelding efter uddannelsesstart uanset årsag berettiger ikke til hel eller delvis refundering af uddannelsesgebyret.

BRUTTOLØNSORDNING
– få store besparelser på din uddannelse

Vidste du, at uddannelsen til Topformidler kan betales over lønnen?

Det kan give dig en besparelse på helt op til 40-50% af uddannelsens pris.

Bruttolønsordningen er en ordning, der giver dig mulighed for at få din arbejdsgiver til at betale udgifterne til undervisningen, som du derefter betaler tilbage til din arbejdsgiver via lønnen, før der trækkes skat. Du aftaler altså en lønnedgang mod, at din arbejdsgiver stiller skattefrie personalegoder (uddannelsen) til din rådighed.

Tag en snak med din arbejdsgiver, og find ud af om din arbejdsplads vil lave en bruttolønsordning. Tal evt. med din revisor og tjek SKATs hjemmeside for yderligere oplysninger.

OPTAGELSE

Alle kan optages på uddannelsen. Der er ingen specifikke optagelseskrav, udover at du brænder for at udvikle dine færdigheder, og at du ønsker at blive certificeret som Topformidler. Ønsker du optagelse på vores underviser uddannelse, indbetales et depositum kr. 5.000 under tilmelding. Dette sikrer dig en plads på holdet.

Har du nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte uddannelsesleder Christina Strøhl på telefon +45 60 88 51 19 eller mail c.stroehl@lifeacademy.dk.

TILMELDING

Du er tilmeldt og sikret en plads på uddannelsen, når vi har registreret din indbetaling af depositummet eller det fulde beløb.

KLIK PÅ DET ØNSKEDE HOLD FOR AT TILMELDE DIG