TOPFORMIDLER

5 måneders integrativ kommunikations- og formidlingsuddannelse med de nyeste og mest effektive værktøjer til dig, der vil udfolde dit unikke potentiale som professionel underviser, formidler, foredragsholder eller kursus- og workshopleder.

Drømmer du om mere gennemslagskraft, tydelighed og karakter som formidler/underviser? Tag et kursus i kommunikation hos Life Academy.
Mangler du konkrete redskaber og teknikker, som øger effekten af din formidling og undervisning væsentligt?

Har du brug for nye indsigter, som gør dig i stand til at forstå dit publikum/dine elever, så du kan motivere og udvikle dem optimalt? Vil du vide, hvordan du skaber dynamik, engagement og indlevelse hos de mennesker, du står foran?

FAKTA OM UDDANNELSEN

Beskrivelse

Drømmer du om mere gennemslagskraft, tydelighed og karakter som formidler/underviser? Tag et kursus i kommunikation hos Life Academy.
Mangler du konkrete redskaber og teknikker, som øger effekten af din formidling og undervisning væsentligt?

Har du brug for nye indsigter, som gør dig i stand til at forstå dit publikum/dine elever, så du kan motivere og udvikle dem optimalt? Vil du vide, hvordan du skaber dynamik, engagement og indlevelse hos de mennesker, du står foran?
Mangler du indsigt i, hvordan du skaber struktur og sammenhæng i dit stof?
Vil du lære at være DIG SELV, mærke roen og have fuldstændig tillid til dig selv i rollen som formidler/underviser? Søger du et trygt sted, hvor du kan øve dig helt risikofrit, få konstruktiv feedback og opbakning, som giver dig endnu mere mod til at være ”på”? Vil du have undervisning, personlig vejledning og sparring med en erfaren underviser, som gavmildt og målrettet deler ud af al deres viden om formidling, undervisning og kommunikation?

Rammer disse spørgsmål plet på din ønskeliste, så er Topformidler-uddannelsen en oplagt mulighed for dig.
Uddannelsen udvikler dig og ruster dig til at arbejde kompetent og professionelt med formidling og undervisning på et højt fagligt niveau. Uddannelsen giver dig samtidig konkrete og håndgribelige redskaber, som du kan bruge i din egen personlige udvikling. På Topformidler-uddannelsen får du teoretisk viden, praktisk erfaring, indsigt, mod og unikke kompetencer som underviser og formidler.

Uddannelsen er for dig, som:

  • Ønsker at udvikle dine personlige kompetencer som formidler/underviser.
  • Ønsker en tilværelse som professionel formidler/underviser og vil arbejde med udvikling af mennesker, organisationer, formidling og kommunikation.
  • Ønsker at supplere din nuværende uddannelse/profession med kompetencer indenfor formidling, undervisning, kursusvirksomhed og workshopledelse.
  • Er leder, projektleder eller på anden måde ansvarlig for en virksomheds, en gruppes eller en afdelings udvikling samt interne og eksterne kommunikation.

På uddannelsen lærer du:

  • At få dit budskab igennem – autentisk, personligt og sikkert.
  • Strategiske værktøjer til at skabe succes med din formidling og opnå det, du ønsker!
  • Enestående teknikker til at optimere din personlige energi i formidlingen.
  • At forstå og indgå i samspil med gruppen/publikum og den enkelte deltager.
  • At forstå vigtigheden og brugen af assertiv kommunikation.
  • Konkrete formidlingsfærdigheder og forståelse af grupper og gruppedynamiske processer.

Uddannelsens fokusområder

Du lærer at observere en gruppeprofil/publikumsprofil og -identitet og indgå i den specifikke gruppedynamik på måder, der inspirerer og løfter dig som formidler, men i ligeså vigtig grad optimerer det læringsmæssige udbytte for gruppen/publikum. Med uddannelsen styrker du din evne til at observere og imødekomme forskellige gruppedynamikker. Din forståelse af gruppepsykologi og gruppeprocesser øges, og du lærer at anvende gruppens samlede synergi, systemiske samspil og gruppedynamiske faser som effektive redskaber til at skabe enestående resultater med din formidling. Du lærer vigtigheden i at forstå de individuelle gruppemedlemmers indlæringsstrategier, adfærd og bagvedliggende personlighedsmønstre. Endelig lærer du at være dig selv og formidle dine budskaber på den måde, som er allermest autentisk og oprigtig for dig!

Undervisningen er et effektivt mix af:
– Oplæg
– Træning og præsentationer
– Interaktive, reflekterende og bevidsthedsudvidende øvelser

Vores læringssyn baserer sig på autenticitet og visualisering:
– Se det
– Prøv det
– Mærk det
– Understøt andre

Fakta om uddannelsen

– Uddannelsen varer ca. 5. måneder.
– Der undervises i 4 levels á hver 3 dages varighed. De er jævnt fordelt over året.
– De 4 levels foregår på hverdage fra kl. 10.00 – 16.00.
– Der stilles krav om færdighedstræning  – minimum 30 timer – mellem de 4 levels.
– Der stilles krav om supervision – minimum 12 timer (2 dage à 6 timer).
– Uddannelsen foregår i Risskov.

TID & STED

Tider
Alle dage kl. 10:00 – 16:00

Kursusadresse
Life Academy – Norddigesvej 2, 8240 Risskov

TOPFORMIDLER – datoer

Topformidleruddannelsen udbydes ikke i 2018.

Kontakt studievejleder Heidi Brund Laursen for yderligere information på heidi@lifeacademy.dk eller tlf. 60 88 51 19.

OBLIGATORISK SUPERVISIONSDATO RISSKOV

PRISER

Uddannelsen forløber over cirka 5 måneder.

Uddannelsesgebyret er kr. 19.500 og inkluderer:
4 undervisningsmoduler á 3 dage.
2 supervisionsdage á 6 timer hver.

Ud over uddannelsesgebyret betales eksamensgebyr kr. 1.500. Eksamensgebyret kan betales separat ved fremmøde.

Tilmeld dig på vores hjemmeside og betal samtidig depositum kr. 5.000, som indgår i den samlede betaling. Indbetalt depositum refunderes ikke. Restbeløbet betales senest 30 dage før uddannelsesstart via faktura, som modtages pr. mail. Alternativt kan du betale uddannelsen i rater. Bemærk at der ved ratebetaling tillægges et administrationsgebyr på kr. 2.000.

Kontakt vores administration på telefon 4280 5119 eller send en mail til anders@lifeacademy.dk
Den studerendes udmelding efter uddannelsesstart uanset årsag berettiger ikke til hel eller delvis refundering af uddannelsesgebyret.

BRUTTOLØNSORDNING
– få store besparelser på din uddannelse

Vidste du, at uddannelsen til Integrativ Coach og Terapeut kan betales over lønnen?

Det kan give dig en besparelse på helt op til 40-50% af uddannelsens pris.

Bruttolønsordningen er en ordning der giver dig mulighed for at få din arbejdsgiver til at betale udgifterne til undervisningen, som du derefter betaler tilbage til din arbejdsgiver via lønnen før der trækkes skat. Du aftaler altså en lønnedgang mod, at din arbejdsgiver stiller skattefrie personalegoder (uddannelsen) til din rådighed.

Tag en snak med din arbejdsgiver og find ud af om din arbejdsplads vil lave en bruttolønsordning. Tal evt. med din revisor og tjek SKATs hjemmeside for yderligere oplysninger.

OPTAGELSE

Alle kan optages på uddannelsen. Der er ingen specifikke optagelseskrav, udover at du brænder for at udvikle dine færdigheder, og at du ønsker at blive certificeret som Topformidler. Ønsker du optagelse på uddannelsen, indbetales et depositum kr. 5.000 under tilmelding. Dette sikrer dig en plads på holdet.

Har du nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte uddannelsesleder Heidi Brund Laursen på telefon +45 60 88 51 19 eller mail heidi@lifeacademy.dk.

TILMELDING

Du er tilmeldt og sikret en plads på uddannelsen, når vi har registreret din indbetaling af depositummet på kr. 5.000, som betales via tilmelding herunder. Køb og betaling af uddannelsen kan kun foretages med Dankort/Visa Dankort (dansk betalingskort) eller via bankoverførsel.

BEMÆRK VENLIGST

Topformidleruddannelsen udbydes ikke i 2018. Kontakt studievejleder Heidi Brund Laursen for yderligere information på heidi@lifeacademy.dk eller tlf. 60 88 51 19.