Søg
Close this search box.

Book terapi med en af vores 3. eller 4. års studerende

Her på siden kan du finde studerende fra Life Academys psykoterapeutuddannelse der tager imod øveklienter under deres uddannelse. Vores studerende tilbyder terapisessioner som led i deres træning og uddannelse på 3. og 4. år af uddannelsen til Integrativ Psykoterapeut.

Hvad kan du forvente:

Trygge terapisessioner:
Terapisessionerne er en del af vores studerendes uddannelsesforløb. Som psykoterapeutstuderende er man forpligtet til at levere professionel og fortrolig terapeutisk støtte i øvesessionerne. De studerende modtager løbende supervision af erfarne psykoterapeuter. De studerende har tavshedspligt.

Differentieret praksis:
Hver studerende har unikke færdigheder, interesser og specialiteter. Du kan finde en terapeut, der passer bedst til dine individuelle behov og præferencer.

Hvordan booker du en session:

For at booke en terapisession med en af vores studerende, skal du kontakte den pågældende direkte via de kontaktoplysninger, der er angivet på denne side. Vores studerende er klar til at lytte, støtte og arbejde sammen med dig på din terapeutiske rejse. 

Vi sætter pris på din tillid til vores studerende terapeuter og ser frem til at hjælpe dig med at nå dine terapeutiske mål. Life Academy formidler kontakten her på siden. Alle aftaler om terapien indgås mellem den studerende og klienten.

Terapeuter i Midtjyllland

Vibeke Grøndal

Integrativ Coach & Terapeut

Lokation: Hasselager v. Aarhus og online
Jeg tilbyder psykoterapi inden for en bred vifte af metoder samt tilgange og sammen finder vi det der skaber forandring for dig. Jeg har erfaring med at arbejde med børn, unge og voksne. Desuden erfaring med metoden Sandplay som en bearbejdningsform for svære oplevelser særligt for børn. Jeg har arbejdet med mennesker og deres udvikling og trivsel i 19 år og har specialiseret mig inden for stress, traumer, angst, sorg, krise og PTSD. Det er vigtigt for mig, at du føler dig tryg i relationen, da dette danner grundlaget for den udvikling du ønsker dig. Jeg glæder mig til at møde dig. Læs mere på min hjemmeside via linket.

Sarah Højholt

Integrativ Coach & Terapeut

Lokation: Aarhus og online
Jeg tilbyder terapi til dig, der har brug for hjælp til livets små og store udfordringer. Jeg har stor erfaring i at hjælpe mennesker, der oplever ubalance, stress, angst og overvældelse i livet. Desuden har jeg en stor passion for at arbejde med dig, der sætter for høje krav til dig selv og sætter andres behov før dine egne.

Uddannelseskoordinator Gitte Wissendorff

Gitte Wissendorff

Integrativ Coach & Terapeut

Lokation: Hinnerup/Aarhus og online
Med et åbent hjerte byder jeg dig velkommen til min terapeutiske tilgang, som jeg kalder 'Terapi til hjertet fra hjertet'. Hos mig er klient-terapeut relationen i centrum af terapien. Sammen skaber vi et rum præget af åbenhed, støtte og udvikling, hvor du kan udfolde dig som det unikke menneske, du er. Jeg tilpasser mine metoder og psykoterapeutiske værktøjer til den enkelte klient, idet jeg trækker på min erfaring med at hjælpe klienter i alle aldre – fra 10 til 90 år – med udfordringer som angst, stress, depression, tankemylder, afhængighed, chok og traumer.

Misti Sørensen

Integrativ Coach & Terapeut

Lokation: Højbjerg/Aarhus
Ønsker du livsglæde, indre ro, bedre søvn, selvindsigt, sunde relationer, sunde grænser, værdighed, frihed til at være dig selv? Kan jeg hjælpe dig i min praksis i Højbjerg. Jeg er en passioneret ildsjæl, 100% fordomsfri, autentisk, empatisk og professionel. Jeg guider og coacher private og erhverv.

Birte Vildrik

Integrativ Coach & Terapeut

Lokation: Horsens og opland samt online
Nogle gange slår livet knuder og det føles svært at løse dem på egen hånd. Jeg tilbyder terapeutiske samtaler til dig, der ønsker forandringer i dit liv. Sammen kigger vi på dine udfordringer og dykker ned i de bagvedliggende årsager gennem samtaler og øvelser.

Camilla Boye

Integrativ Coach & Terapeut

Lokation: Herning og online
Kæmper du med følelsen af ikke at være god nok? Og skaber det en uro og rastløshed i dig? Jeg er specialist i vaner, stress og overspisning, og jeg kan hjælpe dig med at finde dit ”hvorfor”, så du kan leve det liv, du drømmer om. Et liv hvor du tør stå stærkere i at være hele dig. Læs mere på min hjemmeside hvis du er nysgerrig på mere.

Ulla Reimer

Integrativ Coach & Terapeut

Lokation: Herning, Skive og Hvide Sande
Samtaler i tillid og fortrolighed om:
Chok og traumer, sorg og krise, karriere og fremtid.

Tina Hussmann

Tina Hussmann

Integrativ Coach & Terapeut

Lokation: Skanderborg og online
Går du med et problem? Har du brug for hjælp? Jeg tilbyder samtaleterapi i et trygt og tillidsfuldt rum, hvor du kan udforske dine tanker, følelser og udfordringer. Jeg støtter dig til personlig udvikling, nye indsigter og modet til at vælge nye veje. Du får mulighed for selvindsigt og større forståelse for din livssituation.

Rasmus Mynster

Integrativ Coach & Terapeut

Lokation: Silkeborg, Odder, Aarhus og Horsens
Jeg tilbyder coaching, rådgivning og psykoterapi til ledere i både det private og offentlige, fra nybegyndere til CxO-niveau. Med over 25 års erfaring som leder i IT-branchen og en igangværende uddannelse som psykoterapeut, tilpasser jeg min tilgang til klientens behov. Mit arbejde kombinerer gestaltterapi med metakognitiv terapi og inkluderer coaching, terapeutisk arbejde og ledelsesrådgivning.

Terapeuter i Nordjyllland

Emma Elbo August

Integrativ Coach & Terapeut

Lokation: Aalborg
Jeg hjælper dig med at skabe ro og overskud via Neurofeedback terapi og psykoterapi. Lær at berolige dit nervesystem samt lær at selvregulere tanker, følelser og handlinger, så du har overskud til at leve dit ønskede liv med gode relationer.

Terapeuter på Sjælland

Linda Kirkegaard

Integrativ Coach & Terapeut

Lokation: Køge
Jeg har gennem mit arbejde på en ungdomsuddannelse over 5 års erfaring med unge mellem 16-30 år. Jeg har primært arbejdet med tilknytning til mor/far/søskende, omsorgssvigt, udfordringer i relationer (herunder kærester eller venner/veninder), ensomhedsfølelse, præstationsangst/eksamensangst eller følelsen af at skulle præstere for meget. Derudover også helt almindelige hverdagsudfordringer, der kan føles uoverkommelige.

Mia Bøøk

Integrativ Coach & Terapeut samt Rusmiddelbehandler

Lokation: København og online
Jeg har stor erfaring som Rusmiddelbehandler og har flere års erfaring med at arbejde med pårørende til misbrugere. Desuden har jeg erfarng med parterapi.

Pernille Westy Olesen

Integrativ Coach & Terapeut

Lokation: Kalundborg og online
Jeg har mange års erfaring i at arbejde med børn og unge i mistrivsel, såsom skolevægring og angst - og selværdproblematikker. Jeg tilbyder terapi til børn/unge og voksne samt parterapi. Det er vigtigt for mig at du er føler dig tryg i terapien, og det er vigtigt at du føler at jeg er det rigtige match for din personlige udvikling. Derfor tilbyder jeg en gratis for-samtale, hvor vi sammen kan tune os ind på hinanden, og du kan få et indblik i den måde jeg arbejder.