2-dags kursus:

Dit kreative frirum

– Personligt frirum gennem kreativ udfoldelse
Har du lyst til at åbne op for og udfolde din kreativitet?
Og vil du skabe et åndehul i din dagligdag, hvor du kan restituere og få ny energi?

I 2021 introducerer vi et nyt og helt unikt 2-dages kursus kreeret af billedkunstner Lone Braad.

2-dages kurset er for dig, der måske allerede er kreativ, men har brug for ny energigivende inspiration. Eller dig, der er nysgerrig på, hvordan du kan dyrke din kreativitet, men har svært ved at bryde igennem den barriere, der holder dig tilbage fra at udfolde dig kreativt.

Kursets indhold:

Gennem arbejde med krystaller, meditation og udviklingsteori skaber du inspirationen til dit eget maleri. Du bliver guidet i malerteknikker og tilgangsmetoder til at udtrykke krystallen fra dit inderste. Du får sat ord på din proces og finder ud af, hvordan du skaber dit helt eget fordybelsesrum. Et rum, der bliver dit åndehul og det sted, du kan gå til for at tanke din egen rene energi.

Kurset åbner op for din indre energikilde og giver dig en helt enestående mulighed for at skabe unikke tråde til din kreativitet og handlekraft. Det er netop den kilde, som er kernen i din skabertrang. Det billede, du skaber på kurset, bliver et symbol for din indre kreativitetskilde.

Alle kan male! Og i løbet af kurset vil du opleve, at det er sandt. Du behøver ikke have malet i forvejen eller være specielt kreativ anlagt. Lone hjælper dig igennem på en måde, der føles naturlig, så du finder vej i nuet.

Kurset giver dig:

  • Værktøjer, som åbner op til din kreativitet
  • Redskaber til at bruge din intuition og dit inderste til at male
  • Meditationer, som vil styrke dig i at fastholde din indre ro
  • Et åndehul, hvor du restituerer og får ny energi
  • Flow, intensitet og fællesskab
  • Udviklingsteori, som understøtter netop din proces
  • Anvendelsesmuligheder for krystaller

Er det tid til at prioritere din egen fordybelse?

Tilmeld dig nu og oplev to dage med autenticitet, inderlighed, ro, kreativitet og fordybelse, og lær at skabe dit helt eget frirum.

Underviser

Lone Braad har altid bevæget sig i de kreative rum. De sidste 30 år har hun undervist og afholdt workshop i kreativt arbejde. Lone er kendt for sin store respekt for den kreative proces og ved, hvad der skal til for at åbne op for menneskers kreativitet. Lone er ved siden at sit arbejde som billedkunstner ved at uddanne sig til psykoterapeut.

Kursusadresser

Life Academy – Norddigesvej 2, 8240 Risskov

Lone Braad er autodidakt billedkunstner med 30 års erfaring i kreativ formidling. Sammen med sin mand Leif Braad ejer og driver hun Life Academy, hvor hun også er ved at uddanne sig til psykoterapeut.

TILMELD DIG NU

Tid
10.00 – 16.30

 

Pris
2.995,- inkl. moms.
(inklusiv te, kaffe og småkager).

Obs. Du skal selv medbringe madpakke.
Frokostpausen varer en time, hvor det vil være muligt at gå en tur ved Engsøen.

 

Materialer er inkluderet
På kurset vil der være alle de materialer, du skal bruge.