Generelt

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og stoppe videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der omfatter:

  • Google
  • Facebook
  • Youtube
  • Mailchimp
  • Sleeknote
  • Campaign Monitor

Indsamlet data er anonymiseret.

Personoplysninger og betingelser for nyhedsbrevstilmelding

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der, i et eller andet omfang, kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Tilmelder du dig nyhedsbrevet, er du tilmeldt, indtil du aktivit trækker dit samtykke tilbage. Dette sker ved afmelding i selve nyhedsbrevet eller ved at kontakte os på info@lifeacademy.dk.

Køb
I forbindelse med dit køb hos Life Academy har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt

  • Dit navn
  • Din adresse
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer
  • Dine betalingsoplysninger

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen. Vi gemmer oplysningerne i den periode, vi er pålagt i henhold til regler for bogføring. Derefter slettes oplysningerne.

Hvis du har bestilt en fysisk vare med levering, vil oplysningerne om dit navn og adresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. PostNord med henblik på levering af dine indkøb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Vi har indgået GDPR-aftaler med alle vores leverandører af IT-værktøjer. Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelse af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondatafordningen og databaskyttelsesloven.

Vi anvender tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger (bambora online epay) og til håndtering af dine køb (Woocommerce). Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Alle vores nyhedsbrevslister overholder gældne GDPR retningslinjer. Ønsker du at få al data slettet i vores nyhedsbrevssystem, bedes du kontakte os på info@lifeacademy.dk. Kontakter du os ikke, men afmelder du blot nyhedsbrevet, vil vi opbevare din mail i en periode på 12 måneder, da du ved sletning ikke vil kunne få adgang til vores nyhedsbrev igen. Derfor har vi opstillet en fortrydelsesramme på 12 måneder. Denne kan du dog til hver en tid fraskrive dig.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev, e-mailserier og online kurser. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Dine oplysninger vil alene bliver avendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i tredjelande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Herunder amerikanske virksomheder der har tiltrådt EU-US Privacy Shield

Indsigt og klager
Du kan altid kontakte os og få oplyst, hvilke af dine oplysninger, vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til info@lifeacademy.dk.

Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@lifeacademy.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ligeledes kan du altid bede om at få dine oplysninger rettet, hvis der er fejl i vores oplysninger, ligesom du har ret til at få udlveret oplysningerne i et almindeligt format.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Life Academy ApS
Norddigesvej 2
8240 Risskov
Telefon: 42 42 71 70
Email: Info@lifeacademy.dk