Bliv rustet til at vejlede og rådgive

Lær at udføre konkret supervision
Tilmeld uddannelsen

5 måneders uddannelse

BLIV UDDANNET SUPERVISOR

Vil du gerne vejlede, rådgive og finde nye indgangsvinkler til enkeltpersoner og grupper? 

Og vil du gerne løfte mennesker til større selvindsigt, empati, livsglæde og succes? Brænder du for at udvikle mennesker og øge deres indlevelsesevne og refleksionsniveau?

Som superviser er det netop det, vi ruster dig til – og alt foregår på et højt fagligt niveau. En supervisoruddannelse er et kursus i ledelse, der lærer dig at udføre konkret supervision og at udvikle og anvende specifikke supervisionsfærdigheder.

Så vil  du gerne støtte og hjælpe mennesker til at se lyset, skabe orden i kaos og vende fastlåste situationer og dilemmaer til optimisme og handling? Så er uddannelsen her for dig.

Hvordan er det mon at være studerende på Life Academy, hvordan er stemningen, og hvad lærer man egentlig? Det kan du få et indblik i ved at se videoen her. 

Hjælp andre og styrk deres evner

En virkelighedsnær uddannelse

Med en supervisoruddannelse kan du gå direkte ud og hjælpe andre med at opnå større selvindsigt og livskvalitet. Du kommer til at kunne udvikle mennesker og styrke deres evne til at reflektere.

Som supervisor er du støttende og motiverende for mennesker, der har behov for at finde meningen med livet, få ro i deres hektiske hverdag og blive mere optimistiske. Alt dette lærer du, så du kan have fuld tillid til dig selv i rollen som supervisor.

Søger du et trygt sted, hvor du kan øve dig helt risikofrit, få teoretisk viden og konstruktiv feedback og opbakning? Vil du have undervisning, personlig vejledning og sparring med erfarne undervisere, som gavmildt og målrettet deler ud af deres viden om supervision, formidling og kommunikation?

Svarer disse spørgsmål til dine ønsker og behov, så er supervisor-uddannelsen en enestående mulighed for dig. Du får teoretisk viden, praktisk erfaring, indsigt og unikke kompetencer som vejleder og rådgiver.

N

Ønsker at udvikle dine personlige kompetencer som vejleder og rådgiver.

N

Vil arbejde professionelt som supervisor med udvikling af mennesker og relationer.

N

Ønsker at supplere med kompetencer inden for vejledning, rådgivning og supervision.

N

Er leder, projektleder eller på anden måde ansvarlig for en gruppes eller en afdelings udvikling og relationer.

Det praktiske

Sådan foregår undervisningen

Undervisningen er et effektivt mix af:

 • Oplæg
 • Træning og præsentationer
 • Interaktive, reflekterende og bevidsthedsudvidende øvelser.

Vores læringssyn baserer sig på autenticitet og visualisering:

 • Se det
 • Prøv det
 • Mærk det
 • Understøt andre.

Dem vil du blive undervist af

På uddannelsen til supervisor vil du blive undervist af erfarne supervisorere med mange års erfaring inden for undervisning.

Natalia Bach

Natalia Bach

Faglig leder, underviser, psykoterapeut og supervisor

Varighed

Fakta om uddannelsen

 • Uddannelsen foregår over 5 måneder.
 • Der undervises i 4 levels af varierende varighed. Mellem de 4 levels er der tre dages supervision.
 • De 4 levels foregår på hverdage fra kl. 10.00 – 16.00. Obs. dog ikke den 25. marts (16.30-22)
 • Der stilles krav om personlig supervision minimum 18 timer (3 dage à 6 timer).
 • Uddannelsen afsluttes med en certificering.
 • Uddannelsen foregår i Risskov/Aarhus.

Her undervises du

Tid og sted for uddannelsen

Undervisningen foregår:
Alle levelsdage kl. 10.00 – 16.00
Obs. dog ikke den 25. marts. Der er tidspunktet 16.30-22.00

Kursusadresse
Life Academy Århus – Norddigesvej 2, 8240 Risskov

Det koster det

Priser for uddannelsen

Uddannelsen løber over cirka 5 måneder. Uddannelsesgebyret er kr. 18.000 og inkluderer:

 • 4 undervisningsmoduler á hver 2 dage.
 • 3 supervisionsdage.
 • Certificering (1 dag).

Tilmelding via vores hjemmeside ved enten at betale det fulde beløb eller et depositum kr. 5.000. Depositummet indgår i den samlede betaling. Indbetalt depositum refunderes ikke. Restbeløbet betales senest 30 dage før uddannelsesstart via faktura, som du modtager pr. mail. Alternativt kan du vælge at betale uddannelsen i rater. Bemærk, at der ved ratebetaling tillægges et administrationsgebyr på kr. 2.000.

Kontakt vores administration på telefon 4280 5119 eller send en mail til anders@lifeacademy.dk

Den studerendes udmelding efter uddannelsesstart uanset årsag berettiger ikke til hel eller delvis refundering af uddannelsesgebyret.

BRUTTOLØNSORDNING

Spar penge på din uddannelse

BRUTTOLØNSORDNING

Vidste du, at uddannelsen til Supervisor kan betales over lønnen? Det kan give dig en besparelse på helt op til 40-50% af uddannelsens pris.

Bruttolønsordningen er en ordning, der giver dig mulighed for at få din arbejdsgiver til at betale udgifterne til undervisningen, som du derefter betaler tilbage til din arbejdsgiver via lønnen, før der trækkes skat. Du aftaler altså en lønnedgang mod, at din arbejdsgiver stiller skattefrie personalegoder (uddannelsen) til din rådighed.

Tag en snak med din arbejdsgiver, og find ud af om din arbejdsplads vil lave en bruttolønsordning. Tal evt. med din revisor og tjek SKATs hjemmeside for yderligere oplysninger.

TILSKUD

Er du i arbejde, kan der også være mulighed for at søge tilskud til uddannelsen gennem diverse kompetencefonde. Er du fx ansat i staten, kan du søge igennem Den Statslige Kompetencefond.

Spørg din leder/arbejdsgiver og din fagforening, om der er mulighed for, at du kan søge tilskud til din uddannelse.

Optagelse

Alle kan optages på uddannelsen. Der er ingen specifikke optagelseskrav, udover at du brænder for at udvikle dine færdigheder, og at du ønsker at blive certificeret som Energi & Power Supervisor. Ønsker du optagelse på uddannelsen indbetales et depositum kr. 5.000 under tilmelding. Dette sikrer dig en plads på holdet.

Har du nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte uddannelsesleder Christina Strøhl på telefon +45 60 88 51 19 eller mail c.stroehl@lifeacademy.dk.

Tilmelding

Du er tilmeldt og sikret en plads på uddannelsen, når vi har registreret din indbetaling af undervisningsafgiften eller et depositum på kr. 5.000, som betales ved tilmelding herunder. Køb og betaling kan kun foretages med Dankort/Visa Dankort (dansk betalingskort).

Få input til din selvudvikling

Få værktøjer, teoretisk viden og masser af spørgsmål, der sætter gang i din selvindsigt hver uge.