Søg
Close this search box.

Uddan dig til Topformidler

Bliv bedre til at få dit budskab frem

Uddannelsesstart 7. oktober

Uddannelsen foregår i Aarhus

Pris 18.000 kr.

Bliv endnu bedre til at kommunikere

Slå igennem som topformidler

Vil du gerne have mere gennemslagskraft, tydelighed og karakter som formidler eller underviser? Og mangler du konkrete redskaber og teknikker, som forbedrer din formidling og undervisning væsentligt?

Vores topformidleruddannelse er en 5 måneders kommunikations- og formidlingsuddannelse med de nyeste og mest effektive værktøjer til dig, der gerne vil blive endnu bedre til at få dit budskab ud – personligt og fagligt.

Så hvis du har brug for ny viden og bevidsthed, som gør dig i stand til at kommunikere endnu bedre, og forstå dit publikum, din individuelle målgruppe eller dig selv bedre. Og hvis du gerne vil blive endnu bedre til at motivere og udvikle lytterne optimalt, så er dette uddannelsen for dig.

Her lærer du, hvordan du skaber dynamik, engagement og indlevelse hos de mennesker, du står foran.

Nysgerrigheden for menneskelig relationer er afgørende for dem der tager en uddannelse som psykoterapeut

Lær at komme tydeligt ud med dine budskaber

Bliv en mere fuldendt og autentisk formidler

Står du overfor at skulle undervise eller på anden vis formidle et budskab til  en større forsamling? Eller vil du generelt bare gerne have mere gennemslagskraft og fuldstændig tillid til dig selv? Så er topformidleruddannelsen som skabt til dig.

Her hjælper vi dig til at få indsigt i, hvordan du skaber struktur og sammenhæng i dit stof, så både materialet og du opleves som mere nærværende, spændende og rolig.

Vi giver dig et trygt sted, hvor du kan øve dig helt risikofrit, og hvor du kan få konstruktiv feedback og løft, som giver dig endnu mere mod til at formidle og kommunikere.

Uddannelsen udvikler dig og ruster dig til at arbejde kompetent og professionelt med formidling og undervisning på et højt fagligt niveau.

Samtidig giver uddannelsen dig konkrete og håndgribelige redskaber, som du kan bruge i din egen personlige udvikling. Du får teoretisk viden, praktisk erfaring, indsigt, mod og unikke kompetencer som underviser og formidler.

Ønsker at udvikle dine personlige kompetencer som formidler/underviser.

Ønsker en tilværelse som professionel formidler og vil arbejde med udvikling.

Ønsker at supplere med kompetencer inden for formidling, undervisning, og workshopledelse.

Er leder eller på anden måde ansvarlig for en gruppes udvikling og kommunikation.

Det lærer du

Uddannelsens fokusområder

På uddannelsen lærer du at observere en gruppe- eller publikumsprofil og -identitet og indgå i den specifikke gruppedynamik, der passer til dem, du står overfor.

Samtidig vil du lærer at optimere det læringsmæssige udbytte for lige præcis de personer, du står overfor, og du vil lærer at gøre det på en måde, der både inspirer og løfter dig som formidler og gør dig inspirerende for dit publikum.

Du lærer vigtigheden i at forstå de individuelle gruppemedlemmers indlæringsstrategier, adfærd og bagvedliggende personlighedsmønstre. Endelig lærer du at være dig selv og formidle dine budskaber på den måde, som er allermest autentisk og oprigtig for dig.

Det praktiske

Fakta om uddannelsen

 • Uddannelsen foregår over cirka 5 måneder
 • Der undervises i 4 levels à 2 dages varighed
 • De 4 levels foregår på hverdage fra kl. 10.00 – 16.00
 • Der planlægges færdighedstræning i minimum 10 timer mellem de 4 levels
 • Du deltager i supervision 3 dage à 6 timer
 • Certificering er en enkelt dag
 • Uddannelsen foregår i Risskov

 

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre endnu mere om uddannelsen og dens indhold.

Telefon 42 42 71 70 eller mail info@lifeacademy.dk.

Næste uddannelsesstart er i efteråret 2023

Uddannelsen foregår i Aarhus

Pris 18.000 kr.

Undervisning på Life Academy
Smilende psykoterapeut studerende på Life Academy

Tid og sted

Undervisningen foregår:

Undervisning 2024

 • Level 1: 7.- 8. oktober
 • Level 2: 4.-5. november
 • Level 3: 13.-14. januar 2025
 • Level 4: 3.-4. februar 2025

Alle undervisningsdage er fra kl. 10.00 – 16.00

Supervision

 • 18. november, kl. 10-15
 • 28. januar 2025, kl. 10-15
 • 17. februar 2025, kl. 16-21
 

Certificering

 • 27. februar, kl. 10.00 – 16.00

Kursusadresse:

Life Academy Aarhus – Norddigesvej 2, 8240 Risskov

Pris for uddannelsen:

Topformidler

18.000 kr.
 • 4 undervisningsmoduler à 2 dage
 • 3 supervisionsdage à 6 timer hver
 • Undervisningsmateriale
 • Certificering
 •  

Uddannelsen løber over cirka 5 måneder.

Tilmelding her på siden ved enten at betale det fulde beløb eller et depositum kr. 5.000. Depositummet indgår i den samlede betaling.

Indbetalt depositum refunderes ikke. Restbeløbet betales senest 30 dage før uddannelsesstart via faktura, som du modtager pr. mail. Alternativt kan du vælge at betale uddannelsen i rater. Bemærk, at der ved ratebetaling tillægges et administrationsgebyr på kr. 2.000.

Du er velkommen til at kontakte vores administration på telefon 4242 7170 eller send en mail til info@lifeacademy.dk, hvis du har spørgsmål til betaling.

Den studerendes udmelding efter uddannelsesstart uanset årsag berettiger ikke til hel eller delvis refundering af uddannelsesgebyret.

Spar penge på din uddannelse

Bruttolønsordning

Om bruttolønsordningen

Vidste du, at uddannelsen til Topformidler kan betales over lønnen? Det kan give dig en besparelse på helt op til 40-50% af uddannelsens pris.

Tag en snak med din arbejdsgiver og find ud af om din arbejdsplads vil lave en bruttolønsordning. Tal evt. med din revisor og tjek SKATs hjemmeside for yderligere oplysninger.

Tilskud

Er du i arbejde, kan der også være mulighed for at søge tilskud til uddannelsen gennem diverse kompetencefonde. Er du fx kommunalt ansat, kan du søger igennem Den Kommunale Kompetencefond, og hvis du er ansat i staten, er det igennem Den Statslige Kompetencefond.

Spørg din leder/arbejdsgiver og din fagforening, om der er mulighed for, at du kan søge tilskud til din uddannelse.

Ofte stillede spørgsmål

Kræver det særlig uddannelse at blive optaget?

Alle – uanset baggrund – kan blive optaget på Topformidleruddannelsen.

Vil det være relevant at supplere min coach-, terapeut- eller psykoterapeutuddannelse med dette?

Ja, med en Topformidleruddannelse bliver du trænet i at kommunikere professionelt. Det kan du bruge både på tomandshånd og når du skal interagere med større grupper.

Uddannelsen er også for dig, der vil være mere selvsikker som underviser eller foredragsholder.

Datoerne passer mig ikke – hvad gør jeg?

Vi afholder Topformidleruddannelsen en gange om året. 

Du er velkommen til at kontakte os, hvis der er flere på din arbejdsplads der ønsker at tage uddannelsen, så kan vi lave et skræddersyet forløb hos jer.

Skal jeg købe litteratur til uddannelsen?
Nej, der følger ikke ekstra udgifter til litteratur med. Alt materiale udleveres ved uddannelsesstart og er inkluderet i prisen.

Optagelse

Alle kan optages på uddannelsen. Der er ingen specifikke optagelseskrav, udover at du brænder for at udvikle dine færdigheder, og at du ønsker at blive certificeret som Topformidler. Ønsker du optagelse på vores underviser uddannelse, indbetales et depositum kr. 5.000 under tilmelding. Dette sikrer dig en plads på holdet.

Har du nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 4242 7170 eller send en mail til info@lifeacademy.dk.

Tilmeld uddannelsen her

Køb og betaling af uddannelsen kan kun foretages med Dankort/Visa Dankort (dansk betalingskort) eller via bankoverførsel.

Du er tilmeldt og sikret en plads på uddannelsen, når vi har registreret din indbetaling af undervisningsafgiften eller et depositum på kr. 5.000, som betales ved tilmelding herunder.

Topformidler