Udfold dit unikke potentialle som formidler

Bliv bedre til at få dit budskab frem
Tilmeld uddannelsen

Bliv en endnu bedre kommunikator

SLÅ IGENNEM SOM TOPFORMIDLER

Vil du gerne have mere gennemslagskraft, tydelighed og karakter som formidler eller underviser? Og mangler du konkrete redskaber og teknikker, som øger effekten af din formidling og undervisning væsentligt?

Vores topformidleruddannelse er en 5 måneders kommunikations- og formidlingsuddannelse med de nyeste og mest effektive værktøjer til dig, der gerne vil blive endnu bedre til at få dit budskab ud.

Så hvis du har brug for nye indsigter, som gør dig i stand til at forstå dit publikum eller dine elever, og hvis du gerne vil blive endnu bedre til at motivere og udvikle dem optimalt, så er dette uddannelsen for dig.

Her lærer du, hvordan du skaber dynamik, engagement og indlevelse hos de mennesker, du står foran.

Hvordan er det mon at være studerende på Life Academy, hvordan er stemningen, og hvad lærer man egentlig? Det kan du få et indblik i ved at se videoen her. 

Lær at komme tydeligt ud med dine budskaber

bliv en mere fuldent formidler

Står du overfor at skulle undervise eller på anden vis snakke foran en større forsamling? Eller vil du generelt bare gerne have mere gennemslagskraft og fuldstændig tillid til dig selv i rollen som oplægsholder? Så er topformidleruddannelsen som skabt for dig.

Her hjælper vi dig til at få indsigt i, hvordan du skaber struktur og sammenhæng i dit stof, så både materialet og du opleves som mere nærværende, spændende og rolig.

Vi giver dig et trygt sted, hvor du kan øve dig helt risikofrit, og hvor du kan få konstruktiv feedback og opbakning, som giver dig endnu mere mod til at være på.

Uddannelsen udvikler dig og ruster dig til at arbejde kompetent og professionelt med formidling og undervisning på et højt fagligt niveau.

Samtidig giver uddannelsen dig konkrete og håndgribelige redskaber, som du kan bruge i din egen personlige udvikling. På uddannelsen Topformidler får du teoretisk viden, praktisk erfaring, indsigt, mod og unikke kompetencer som underviser og formidler.

N

Ønsker at udvikle dine personlige kompetencer som formidler/underviser.

N

Ønsker en tilværelse som professionel formidler og vil arbejde med udvikling.

N

Ønsker at supplere med kompetencer inden for formidling, undervisning, og workshopledelse.

N

Er leder eller på anden måde ansvarlig for en gruppes udvikling og kommunikation.

Det her lærer du

Uddannelsens fokusområder

På uddannelsen vil du lære at observere en gruppeprofil eller publikumsprofil og identitet og indgå i den specifikke gruppedynamik, der passer til dem, du står overfor.

Samtidig vil du lære at  optimere det læringsmæssige udbytte for lige præcis de personer, du står overfor, og du vil lære at gøre det på en måde, der både inspirer og løfter dig som formidler.

Du lærer vigtigheden i at forstå de individuelle gruppemedlemmers indlæringsstrategier, adfærd og bagvedliggende personlighedsmønstre. Endelig lærer du at være dig selv og formidle dine budskaber på den måde, som er allermest autentisk og oprigtig for dig.

Overskrift

Dem vil du blive undervist af

På uddannelsen til topformidler vil du blive undervist af erfarne formidlere med mange års erfaring inden for undervisning.

Christina Strøhl

Christina Strøhl

Underviser, psykoterapeut og topformidler

Tobie Drachman

Tobie Drachman

Underviser, psykoterapeut og topformidler

Se alle vores underviserne

Se alle vores underviserne

Det praktiske

Fakta om uddannelsen

 • Uddannelsen varer cirka 5 måneder.
 • Der undervises i 4 levels á hver 3 dages varighed. De er jævnt fordelt over året.
 • De 4 levels foregår på hverdage fra kl. 10.00 – 16.00.
 • Der stilles krav om færdighedstræning – minimum 10 timer – mellem de 4 levels.
 • Der stilles krav om supervision – minimum 12 timer (2 dage à 6 timer).
 • Uddannelsen foregår i Risskov.

Du er velkommen til at kontakte vores uddannelsesleder Christina Strøhl, hvis du ønsker at høre endnu mere om uddannelsen og dens indhold.

Telefon +45 60 88 51 19 eller mail c.stroehl@lifeacademy.dk.

Her foregår det

Tid og sted for uddannelsen

Undervisning

 • Level 1: 6.–8. september 2021
 • Level 2: 4.–6. oktober 2021
 • Level 3: 22.–24. november 2021
 • Level 4: 10.–12. januar 2022

Alle levelsdage er fra kl. 10:00 – 16:00

Supervision

 • 28. oktober 2021, kl. 10–16
 • 18. januar 2022, kl. 10–16

Certificering

 • 8. februar 2022

 

Kursusadressen er Life Academy – Norddigesvej 2, 8240 Risskov

Det koster det

Priser for uddanelsen

Uddannelsesgebyret er kr. 21.000 og inkluderer:

 • 4 undervisningsmoduler á 3 dage
 • 2 supervisionsdage á 6 timer hver
 • Certificering

Tilmelding via vores hjemmeside ved enten at betale det fulde beløb eller et depositum kr. 5.000. Depositummet indgår i den samlede betaling.

Indbetalt depositum refunderes ikke. Restbeløbet betales senest 30 dage før uddannelsesstart via faktura, som du modtager pr. mail. Alternativt kan du vælge at betale uddannelsen i rater. Bemærk, at der ved ratebetaling tillægges et administrationsgebyr på kr. 2.000.

Kontakt vores administration på telefon 4280 5119 eller send en mail til anders@lifeacademy.dk

Spar penge på din uddannelse

BRUTTOLØNSORDNING

Vidste du, at uddannelsen til Integrativ Coach og Terapeut kan betales over lønnen? Det kan give dig en besparelse på helt op til 40-50% af uddannelsens pris.

Bruttolønsordningen er en ordning, der giver dig mulighed for at få din arbejdsgiver til at betale udgifterne til undervisningen, som du derefter betaler tilbage til din arbejdsgiver via lønnen før der trækkes skat. Du aftaler altså en lønnedgang, mod at din arbejdsgiver stiller skattefrie personalegoder (uddannelsen) til din rådighed.

Tag en snak med din arbejdsgiver og find ud af om din arbejdsplads vil lave en bruttolønsordning. Tal evt. med din revisor og tjek SKATs hjemmeside for yderligere oplysninger.

TILSKUD

Er du i arbejde, kan der også være mulighed for at søge tilskud til uddannelsen gennem diverse kompetencefonde. Er du fx ansat i staten, kan du søge igennem Den Statslige Kompetencefond.

Spørg din leder/arbejdsgiver og din fagforening, om der er mulighed for, at du kan søge tilskud til din uddannelse.

Optagelse

Alle kan optages på uddannelsen. Der er ingen specifikke optagelseskrav, udover at du brænder for at udvikle dine færdigheder, og at du ønsker at blive certificeret som Topformidler. Ønsker du optagelse på vores underviser uddannelse, indbetales et depositum kr. 5.000 under tilmelding. Dette sikrer dig en plads på holdet.

Har du nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte uddannelsesleder Christina Strøhl på telefon +45 60 88 51 19 eller mail c.stroehl@lifeacademy.dk.

TILMELDING

Du er tilmeldt og sikret en plads på uddannelsen, når vi har registreret din indbetaling af undervisningsafgiften eller et depositum på kr. 5.000, som betales ved tilmelding herunder. Køb og betaling kan kun foretages med Dankort/Visa Dankort (dansk betalingskort).

Få input til din selvudvikling

Få værktøjer, teoretisk viden og masser af spørgsmål, der sætter gang i din selvindsigt hver uge.