Topformidler-uddannelse

Bliv bedre til at få dit budskab frem

Næste start 19. september 2022

Uddannelsen foregår i Aarhus

Pris 18.000 kr.

Tilmeld uddannelsen

Bliv en endnu bedre kommunikator

SLÅ IGENNEM SOM TOPFORMIDLER

Vil du gerne have mere gennemslagskraft, tydelighed og karakter som formidler eller underviser? Og mangler du konkrete redskaber og teknikker, som øger effekten af din formidling og undervisning væsentligt?

Vores topformidleruddannelse er en 5 måneders kommunikations- og formidlingsuddannelse med de nyeste og mest effektive værktøjer til dig, der gerne vil blive endnu bedre til at få dit budskab ud – personligt og fagligt.

Så hvis du har brug for nye bevidstheder, som gør dig i stand til at forstå dit publikum, din individuelle målgruppe eller dig selv bedre som den kommunikator du er, samt hvis du gerne vil blive endnu bedre til at motivere og udvikle lytterne optimalt, så er dette uddannelsen for dig.

Her lærer du, hvordan du skaber dynamik, engagement og indlevelse hos de mennesker, du står foran.

Glad studerende

Hvordan er det mon at være studerende på Life Academy, hvordan er stemningen, og hvad lærer man egentlig? Det kan du få et indblik i ved at se videoen her. 

Lær at komme tydeligt ud med dine budskaber

BLIV EN MERE FULDENT OG AUTENTISK FORMIDLER

Står du overfor at skulle undervise eller på anden vis formidle foran en større forsamling? Eller vil du generelt bare gerne have mere gennemslagskraft og fuldstændig tillid til dig selv? Så er topformidleruddannelsen som skabt for dig.

Her hjælper vi dig til at få indsigt i, hvordan du skaber struktur og sammenhæng i dit stof, så både materialet og du opleves som mere nærværende, spændende og rolig.

Vi giver dig et trygt sted, hvor du kan øve dig helt risikofrit, og hvor du kan få konstruktiv feedback og løft, som giver dig endnu mere mod til at formidle og kommunikere.

Uddannelsen udvikler dig og ruster dig til at arbejde kompetent og professionelt med formidling og undervisning på et højt fagligt niveau.

Samtidig giver uddannelsen dig konkrete og håndgribelige redskaber, som du kan bruge i din egen personlige udvikling. Du får teoretisk viden, praktisk erfaring, indsigt, mod og unikke kompetencer som underviser og formidler.

N

Ønsker at udvikle dine personlige kompetencer som formidler/underviser.

N

Ønsker en tilværelse som professionel formidler og vil arbejde med udvikling.

N

Ønsker at supplere med kompetencer inden for formidling, undervisning, og workshopledelse.

N

Er leder eller på anden måde ansvarlig for en gruppes udvikling og kommunikation.

Det her lærer du

Uddannelsens fokusområder

På uddannelsen vil du lære at observere en gruppe- eller publikumsprofil og identitet og indgå i den specifikke gruppedynamik, der passer til dem, du står overfor.

Samtidig vil du lære at optimere det læringsmæssige udbytte for lige præcis de personer, du står overfor, og du vil lære at gøre det på en måde, der både inspirer og løfter dig som formidler.

Du lærer vigtigheden i at forstå de individuelle gruppemedlemmers indlæringsstrategier, adfærd og bagvedliggende personlighedsmønstre. Endelig lærer du at være dig selv og formidle dine budskaber på den måde, som er allermest autentisk og oprigtig for dig.

Overskrift

Din underviser

På uddannelsen til topformidler vil du blive undervist af Christina Strøhl

Christina Strøhl

Christina Strøhl

Underviser, psykoterapeut og topformidler

Det praktiske

Fakta om uddannelsen

 • Uddannelsen foregår over cirka 5 måneder
 • Der undervises i 4 levels á 2 dages varighed
 • De 4 levels foregår på hverdage fra kl. 10.00 – 16.00
 • Der planlægges færdighedstræning i minimum 10 timer mellem de 4 levels
 • Du deltager i supervision 3 dage à 6 timer
 • Certificering er en enkelt dag
 • Uddannelsen foregår i Risskov

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre endnu mere om uddannelsen og dens indhold.

Telefon 42 42 71 70 eller mail info@lifeacademy.dk.

Undervisning på Life Academy
Studerende modtager undervisning på psykoterapeutuddannelsen

Her foregår det

Tid og sted for uddannelsen

Undervisning

 • Level 1: 19. – 20. september 2022
 • Level 2: 24. – 25. oktober 2022
 • Level 3: 14. – 15. november 2022
 • Level 4: 9. – 10. januar 2023

Alle levelsdage er fra kl. 10:00 – 16:00

Supervision

 • 7. november 2022, kl. 16–22 (bemærk tidspunkt)
 • 5. december 2022, kl. 10–16
 • 16. januar 2023, kl. 10-16

Certificering

 • 30. januar 2023, kl. 10.00 – 16.00

 

Kursusadressen
Life Academy
Norddigesvej 2
8240 Risskov

Det koster det

Priser for uddanelsen

Uddannelsesgebyret er kr. 18.000 og inkluderer:

 • 4 undervisningsmoduler á 2 dage
 • 3 supervisionsdage á 6 timer hver
 • Certificering

Tilmelding via vores hjemmeside ved enten at betale det fulde beløb eller et depositum kr. 5.000. Depositummet indgår i den samlede betaling.

Indbetalt depositum refunderes ikke. Restbeløbet betales senest 30 dage før uddannelsesstart via faktura, som du modtager pr. mail. Alternativt kan du vælge at betale uddannelsen i rater. Bemærk, at der ved ratebetaling tillægges et administrationsgebyr på kr. 2.000.

Du er velkommen til at kontakte vores administration på telefon 4242 7170 eller send en mail til info@lifeacademy.dk, hvis du har spørgsmål til betaling.

Den studerendes udmelding efter uddannelsesstart uanset årsag berettiger ikke til hel eller delvis refundering af uddannelsesgebyret

 

Spar penge på din uddannelse

BRUTTOLØNSORDNING

Vidste du, at uddannelsen til Integrativ Coach og Terapeut kan betales over lønnen? Det kan give dig en besparelse på helt op til 40-50% af uddannelsens pris.

Bruttolønsordningen er en ordning, der giver dig mulighed for at få din arbejdsgiver til at betale udgifterne til undervisningen, som du derefter betaler tilbage til din arbejdsgiver via lønnen før der trækkes skat. Du aftaler altså en lønnedgang, mod at din arbejdsgiver stiller skattefrie personalegoder (uddannelsen) til din rådighed.

Tag en snak med din arbejdsgiver og find ud af om din arbejdsplads vil lave en bruttolønsordning. Tal evt. med din revisor og tjek SKATs hjemmeside for yderligere oplysninger.

TILSKUD

Er du i arbejde, kan der også være mulighed for at søge tilskud til uddannelsen gennem diverse kompetencefonde. Er du fx ansat i staten, kan du søge igennem Den Statslige Kompetencefond.

Spørg din leder/arbejdsgiver og din fagforening, om der er mulighed for, at du kan søge tilskud til din uddannelse.

Optagelse

Alle kan optages på uddannelsen. Der er ingen specifikke optagelseskrav, udover at du brænder for at udvikle dine færdigheder, og at du ønsker at blive certificeret som Topformidler. Ønsker du optagelse på vores underviser uddannelse, indbetales et depositum kr. 5.000 under tilmelding. Dette sikrer dig en plads på holdet.

Har du nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 4242 7170 eller send en mail til info@lifeacademy.dk.

TILMELDING

Du er tilmeldt og sikret en plads på uddannelsen, når vi har registreret din indbetaling af undervisningsafgiften eller et depositum på kr. 5.000, som betales ved tilmelding herunder. Køb og betaling kan kun foretages med Dankort/Visa Dankort (dansk betalingskort).

Få input til din selvudvikling

Få værktøjer, teoretisk viden og masser af spørgsmål, der sætter gang i din selvindsigt hver uge.