Søg
Close this search box.

Dorte Trønninge

Underviser og psykoterapeut i Life Academy

Uddannelser/Relevante kurser:

Merkonom i personaleadministration
Diverse kommunikationskurser i forbindelse med mit job som sagsbehandler
Essentiel psyke, krop- og helbredsterapeut
Helbred 1 og 2 fra Essentielt Institut
Unfold Your Power
Develop and promote your business
Master your mind
Get the millionaire mindset
TFT – grundlæggende
Clairvoyancekursus hos Jette Harthimmer
Praksis i helbredsterapi

Erhvervserfaring:

29 år som sagsbehandler i arvesager hos Retten i Aarhus.
Oplæring af nye sagsbehandlere og jurister i dødsboskifteloven
Selvstændig terapeut og kunstmaler siden 2012
Foredragsholder
Afholder løbende workshops om
– chakra
– kropssprog
– årsager til sygdom

Mine tre unikheder:

Jeg har et lyst sind, kan glæde mig over små ting og tror på det bedste i mine medmennesker.

Hvad står jeg for:

Allermest står jeg for at se det bedste i andre. At vi skal bevare retten til at være os selv, så længe vi ikke generer andre. Øve os i at lukke larmen fra de andre ude, og mærke hvor værdifulde vi hver især er.

Jeg har været på en lang rejse for at erstatte usikkerhed med tro og tillid. Det betød en masse sygdomme, og en kamp for retten til at være mig. Men under min uddannelse fik jeg transformeret det hele.

Nu brænder jeg for at hjælpe andre. Specielt elsker jeg når jeg kan nå at fange de unge inden deres mønstre bliver til sygdom. Men også voksne mennesker, der i årevis har døjet med sygdom og som opdager hvilken gave der er i at arbejde med sig selv og årsager.

Jeg har haft utallige mennesker igennem min workshop om årsagen til sygdom, og det er også der en stor del af mit hjerte ligger.
Af natur er jeg nysgerrig. Så på hele min vej har jeg snuset til næsten hele den alternative verden. Det har givet mig gaver som jeg kan bruge både på mig selv og mine klienter i dag.

Jeg er gift med Michael og mor til Fillipa.