Søg
Close this search box.

Mød vores undervisere

Tilføj din overskrift her

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Accordion Tab Title 1
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Optio, neque qui velit. Magni dolorum quidem ipsam eligendi, totam, facilis laudantium cum accusamus ullam voluptatibus commodi numquam, error, est. Ea, consequatur.

Leif Braad

Underviser

Psykoterapeut, uddannelsesleder, underviser og ejer af Life Academy. Leif er uddannet psykoterapeut MPF fra Life Academy i 2021. 

Leif har mere end 15 års erfaring i arbejdet med udsatte mennesker i svære livsomstændigheder, både som medarbejder, som leder på et behandlingshjem og i kommunalt skoleregi.  

1.januar 2021 overtog Leif Life Academy. På dette tidspunkt var han stadig studerende på psykoterapeutuddannelsen. Leif så dog en mulighed for at skabe et velfungerende fundament for mange flere mennesker, end han selv kunne som terapeut. 

Ved at uddanne psykoterapeuter kunne han arbejde med sin store passion for at hjælpe mennesker til et bedre sted i livet. Med fuldt fokus på at opgradere Life Academys faglige niveau er det Leifs ambition at skabe den bedste psykoterapeutuddannelse i Danmark.  

Leif har arbejdet som coach, terapeut og psykoterapeut siden 2020. I sin praksis anvender han sine kompetencer og erfaringer fra de seneste 27 års relationsarbejde til at udvikle og støtte mennesker til at opnå forandringer, de måske ikke selv havde set som mulige.  

Leif står for den daglige drift på Life Academy og underviser derudover på forskellige kurser. 

Natalia Bach

Underviser

Faglig leder og underviser på psykoterapeutuddannelsen. Uddannet psykoterapeut MPF i 2007 fra Essentielt Institut med speciale i traumer forårsaget af seksuelle overgreb.

Natalia har en lang række efteruddannelser indenfor bl.a. systemisk narrativ terapi, NLP, psykotraumatologi, restorativ yoga og essentiel psykoterapi, der er en mindfulnessbaseret terapiform. 

Natalia har siden 2007 arbejdet som selvstændig psykoterapeut og supervisor og har i en periode arbejdet som familieterapeut med psykoterapeutiske familiebehandlingsforløb, supervision af medarbejdere og mentoropgaver i forhold til kontanthjælps- og sygedagpengemodtagere. Sideløbende er Natalia tilknyttet forskellige frivillige projekter, hvor hun gratis tilbyder terapi, sparring og vejledning. Endelig er hun tilknyttet Social Sundhed som supervisor.   

Siden 2015 har Natalia været tilknyttet Life Academy som underviser og faglig leder med ansvar for den faglige udvikling.  

Natalia deltager i øjeblikket i efteruddannelsen ”Forskningsmetoder i Psykoterapeutisk Praksis” med henblik på at forske målrettet i egen praksis og projekter i regi af Life Academy.   

På Life Academy underviser Natalia primært på psykoterapeutuddannelsens 3. og 4. år. Hun afholder også gruppeterapier, terapidage og supervisioner for de studerende på alle 4 år af uddannelsen.   

Natalias hjerte banker for de mennesker, der er udsatte og lever på kanten af samfundet, og hun deler sin tid mellem arbejde i frivillige projekter/NGO’er, arbejdet på Life Academy og i egen praksis. 

“I det opvågnede sind ligger kraften til at arbejde med andres sind“  

www.natalia.dk 

Christina Strøhl

Underviser

Underviser og uddannelsesvejleder på psykoterapeutuddannelsen og underviser på topformidler-uddannelsen. Uddannet psykoterapeut MPF fra Life Academy i 2015.  

Efter psykoterapeutuddannelsen har Christina videreuddannet sig i metakognitiv terapi, multisystemisk familieterapi, mindfullness og kommunikation.  

Christina har en baggrund som socialpædagog på åbne og lukkede institutioner. Derudover har hun arbejdet som familiekonsulent og mentor for børn og unge med autisme, ADHD, OCD, angst, spiseforstyrrelser, selvskade og omsorgssvigt.  

Siden 2013 har Christina haft egen praksis først som coach og siden som coach og psykoterapeut. Christina arbejder bl.a. med sorg, stress, depression, angst, lavt selvværd, samt børn og unge med f.eks. lavt selvværd/lav selvtillid og udfordringer med at finde egen kerne.  

Christina har været tilknyttet Life Academy som underviser siden 2013 – først på de korte kurser og siden på psykoterapeutuddannelsen og topformidleruddannelsen. Udover at være underviser på Life Academy er Christina også uddannelsesvejleder. 

På Life Academy underviser Christina på psykoterapeutuddannelsens 1. – 4. år. Hun afholder også gruppeterapier, terapidage og supervisioner for de studerende på alle 4 år af uddannelsen. Derudover underviser Christina på den korte kommunikations- og formidlingsuddannelse ‘Topformidler’.  

“Min livsmission er at støtte og udvikle mennesker til at leve et liv i overensstemmelse med deres egne værdier – et liv i balance med tilfredshed og glæde til livet.” 

www.christinastroehl.dk 

Smillah Augusta Sofia Rasmussen

Underviser

Underviser på psykoterapeutuddannelsen og uddannelsen til stressmentor/-coach. Er uddannet psykoterapeut MPF fra Life Academy i 2019. 

Udover psykoterapeutuddannelsen har Smillah flere efteruddannelser bag sig bl.a. som stress- coach og supervisor. 

Smillah er uddannet folkeskolelærer og har en diplomuddannelse i ledelse. Hun har arbejdet med undervisning og ledelse indenfor skoleverdenen i over 20 år.  

Som psykoterapeut arbejder Smillah med at hjælpe andre med at udleve deres fulde potentiale og deres drømme samt skabe øget livsglæde. Siden 2016 har hun haft klienter i individuelle forløb om bl.a. stress, lavt selvværd og generelle udfordringer i livet. 

Smillah har været tilknyttet Life Academy som underviser siden 2018 – først på de korte kurser og siden på psykoterapeutuddannelsen og uddannelsen til StressMentor/StressCoach.  

På Life Academy underviser Smillah på psykoterapeutuddannelsens 1. og 2. år. Hun afholder også gruppeterapier, terapidage og supervisioner for de studerende på alle 4 år af uddannelsen. Derudover underviser Smillah på de korte uddannelser til stressmentor og stresscoach. 

Jeg tror på, at vi mennesker bevidst eller ubevidst tiltrækker det i vores liv, som kan hjælpe os til næste udviklingsniveau. Jeg tror på, at alt er energi, og at det er muligt at vende sin historie til styrke ved at lytte til sig selv og sin intuition. 

www.livsglaedehverdag.dk 

Lis Goberg

Underviser

Underviser på Psykologisk Grundkursus og tilknyttet Life Academys administration som ansvarlig for HR og kvalitetssikring. Uddannet Coach & Terapeut fra Life Academy i 2011. Har endvidere en supervisoruddannelse. 

Lis har en baggrund som cand.ling.merc. i tysk, fransk og engelsk og har indtil 2010 arbejdet med undervisning og ledelse på Handelsgymnasiet som bl.a. underviser, pædagogisk konsulent, rektor og HR- og kvalitetschef. Udvikling er et gennemgående træk i hendes arbejdsliv. 

Siden 2010 har Lis arbejdet som selvstændig coach, terapeut, supervisor, sundhedsmentor og stressmentor i Goberg Energi & Power Teknikker. Her arbejder hun med at løfte mennesker til det næste niveau i deres udvikling på en lang række områder fx karriere/ledelse, stresshåndtering og personlig udvikling.  

Lis har udgivet flere undervisningsbøger i tysk som fremmedsprog samt bogen “Fyret – hvilken gave”.  

På Life Academy kan du møde Lis som din unikke guide og vejleder på onlinekurset ‘Psykologisk Grundkursus’.  

Jeg tror på det enkelte menneskes unikke power. Jeg støtter det enkelte menneske i at finde frem til sit unikke potentiale og turde udfolde det. Jeg tror på, at kroppen er vores vigtigste GPS i vores søgen efter vores vej.

http://www.lisgoberg.dk/ 

Birgit Lykke Jørgensen

Underviser

Underviser på psykoterapeutuddannelsen. Er uddannet psykoterapeut fra Life Academy i 2012.  

Siden 2007 har Birgit Lykke arbejdet med sin egen personlige udvikling, da hun fik konstateret kræft. Det blev et vendepunkt for hende, da hun ønskede at finde ud af, hvad kræften ville fortælle hende. Det blev også starten på en mangeårige uddannelse i personlig udvikling, hvor hun nu kan elske og acceptere sig selv helt som den, hun dybest set er. 

Udover uddannelsen til psykoterapeut har Birgit Lykke også en lang række kurser og efteruddannelser bag sig bl.a. i mindfulness, tankefeltterapi og som stresscoach.  

Birgit Lykke har en erhvervsbaggrund som kulturchef og kultur- og udviklingskonsulent i det kommunale og har siden 2010 været tilknyttet Life Academy som underviser – først på de korte kurser og siden på psykoterapeutuddannelsen.  

Som psykoterapeut arbejder Birgit Lykke med at få klienten til at være skaber af sit eget liv. Hendes mission er at lyse og få andre til at lyse ved at støtte mennesker i at se deres egen styrke og opleve den kærlighed som altid er indeni. Birgit Lykke har haft klienter i egen praksis side 2012.  

På Life Academy underviser Birgit Lykke på psykoterapeutuddannelsens 1. og 2. år samt har supervisioner, terapidage og gruppeterapier for de studerende på alle 4 år af uddannelsen.  

Jeg vil støtte mennesker i at se deres egen styrke, opleve den kærlighed – som altid er indeni – og begynde at leve det liv de ønsker sig allermest.