Søg
Close this search box.

Life Academys konkurrencebetingelser

GENERELLE VILKÅR FOR DELTAGELSE I KONKURRENCEN OM AT VINDE EN BILLET TIL KURSET “STÅ STÆRKT I DIG SELV” PÅ LIFEACADEMY.DK

Deltagere
Kun personer over 18 år kan deltage i konkurrencerne. Ansatte hos Life Academy samt deres nærmeste familie kan ikke deltage.

Krav for deltagelse i konkurrencer
Det er et krav ved deltagelse i Life Academys konkurrencer, at du bliver tilmeldt Life Academy nyhedsmail. Når du deltager i Life Academys konkurrencer, accepterer du at modtage markedsføring fra Life Academy på den indtastede mailadresse. Din e-mail vil ikke blive delt med 3. part.

Konkurrencen er ikke købsbetinget, men det er et krav at du bliver tilmeldt Life Academys nyhedsmail for at kunne deltage.

Konkurencedeltageren anerkender Life Academys ret til, uden varsling, at ændre i konkurrencebetingelserne, såfremt det findes nødvendigt – dog altid i overensstemmelse med markedsføringsloven.

Ved mistanke om snyd forbeholder vi os retten til at udelukke deltagere fra konkurrencen.

Ved at deltage accepterer du vilkår og betingelser for deltagelse i konkurrencen.

Tilbagekaldelse af samtykke
Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage Life Academys nyhedsmails enten ved linket nederst i nyhedsmailsene eller ved at kontakte Life Academy på e-mail info@lifeacademy.dk.

Konkurrencens tidsinterval
Konkurrencen afholdes i 2022–2023.

Præmie
Kurset ”Stå stærkt i dig selv” har en værdi af 995 kr. og dækker undervisning på kurset. Forplejning, transport eller andre omkostninger i forbindelse med kurset er ikke dækket af præmien.

Det er kun muligt at deltage i kurset, hvis kurset ikke er udsolgt på tilmeldingstidspunktet.

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter. Præmien kan heller ikke bruges som rabat til andre produkter hos Life Academy.

Præmien kan ikke overdrages til andre.

Gevinstchance
Der er 10% chance for at vinde et gratis kursus.

Udvælgelse af vindere
Vinderne findes ved automatiseret lodtrækning som sker umiddelbart efter tilmelding.

Offentliggørelse af vindere
Vinderne får direkte besked i popup’en med lykkehjulet. Vi anbefaler derfor, at man noterer sin rabatkode, hvis man vinder præmien. Man kan ikke få oplyst rabatkoden efterfølgende, da vinderens informationer ikke lagres digitalt.

Levering, afhentning og forældelse af præmier
Præmien/kurset skal bookes ved at bruge kuponkoden som kan ses umiddelbart efter man har trykket “drej hjulet”.

Man booker kurset ved at vælge dato på https://www.lifeacademy.dk/staa-staerkt-i-dig-selv/ og indtast sine oplysninger. Kuponkoden skal anvendes ved tilmelding. Betaler man for kurset uden at bruge kuponkoden, kan man ikke få pengene refunderet ved at henvise til koden.

Præmien er gyldig 6 måneder fra modtagelse.

Konkurrencen afholdes af Life Academy som drives af:
Life Academy ApS
Norddigesvej 2
8240 Risskov
Telefon: 42 42 71 70
Email: Info@lifeacademy.dk
CVR. 41943173

Life Academy er ikke ansvarlig for eventuelle tryk/stavefejl.